Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 74 tema .

QUOTE(keno @ 2011 11 15, 17:16)
darykite slapia beze-saldziarugstis skonis 4u.gif

Ji man niekad nesigauna doh.gif arba isdziuna ir lieka trapi tokia, arba suskysteja ir varvet pradeda, ir dingta visi rastai.. As darydavau tik slapia beze, tikrosios niekad nesu darius, bet man kai sudziuna ji nelabai skanu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 15, 17:16)
labukas visoms, labai ne į temą aš čia, bet gal kas žinot, kur galėčiau rast mentelę torto išlyginimui, scilije radau, atsiuntė ir kainas, bet kai paskambinau, kad man atsiųstų tai staigiai kažkaip jų nebeturėjo....nerandu ir konditerinių šukų 4u.gif

manau rasi sal2.puslapiai.lt ; cake-deko.lt ; arevitosiranga.lt
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 11 15, 20:21)
manau rasi sal2.puslapiai.lt  ;  cake-deko.lt ; arevitosiranga.lt

ne niekur ten nera, jau seniai seku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 15, 18:23)
ne niekur ten nera, jau seniai seku sad.gif

gal tokia tiktu ?
http://www.leifheit....entele-sterling

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 lapkričio 2011 - 19:00
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 15, 18:59)

o kam ją naudojat ax.gif išlyginimui ?
Atsakyti
as tokia pirkau uz 5 lt. isparduotuveje prie stoties
http://www.pixmania....1624445934.html
Papildyta:
QUOTE(aura. @ 2011 11 15, 19:00)
o kam ją naudojat  ax.gif  išlyginimui ?

as torto liginimui panasia nauduoju, turiu ir dar dvi kitokias, irgi pirkau NAUJAS isparduotuveja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 15, 19:08)
as tokia pirkau uz 5 lt. isparduotuveje prie stoties
http://www.pixmania....1624445934.html
Papildyta:

as torto liginimui panasia nauduoju, turiu ir dar dvi kitokias, irgi pirkau NAUJAS isparduotuveja thumbup.gif

na reiškia gerai masčiau, reik ir man nusipirkt bigsmile.gif buna tiesus ir lenkti koks geriau, tiesus ?
Atsakyti
Mergytes reikia skubios pagalbos!!!

daugiaauksti torta butina skirt padekliukais ar uztenka siaudeliu ismeigt? darysiu pakankamai auksta torta ir pakankamai siaura. kepsiu visus biskvitus 21cm formoj.i ji ieis kokie 4 tortai,visi vienas ant kito,paskui apipjaustysiu biski.vyras padarys jiems stulpa,sumausiu ant jo.kaip manot,skirt man juos padekliukais?ir jei kepsiu visus pakankamai minkstus biskvitinius tortus,atlaikys jie man?pvz,juodas miskas,karamelinis (karameliniai biskvitai,grietinele,karamele),biskvitinis medutis ir dar koks (nesugalvoju koki dar g.gif ) gal pasiulytumet koks tiktu cia dar?

PLEASE PLEASE PLEASE!!! padekit greitai,einu kept biskvitu smile.gif

labai aciu 4u.gif
Atsakyti
o man ir vel nesigavo karamelinis ganasas doh.gif visiska neviltis, puosti torta reik jau ryt, o va kremas nesigauna doh.gif Vel neissiplake, nors grietinele atsaldziau ir pries plakant dar kameros palaikiau 10 min, tad tikrai ji silta nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 15, 14:23)
Kokia grietine naudojate Anglijoje puosiancios tortukus???
Ant sitokios grietines pakuotes pazymeta ties wipping x (kad netinka), nors viduje tirsta kaip normali grietine:
user posted image
Sitoks daiktas - kaip butu grietinele tinkanti plakimui, bet viduje skysta kaip vandenelis...  unsure.gif
user posted image

Noriu naudoti dzibukams ant torto pagal si recepta: receptasblush2.gif

Creme fraiche ir yra pati tikriausia grietine, ja galite pertepineti jei norite. Na, plakimui, jusu parodyta whipping arba dzokados minetas double cream. Skirtumas tarp ju - riebumas, double cream yra laabai riebi grietinele, apie 50 proc riebumo, o whipping apie 37-38, tiksliai nezinau, panasiai kaip lietuviska. As jei virsuj imu dazniausiai double, nes ji stnadesne buna isplakta, patikimiau, bet jei reikia kuo lengvesnio kremo - tik whipping. Beje, ar jus kada matet grietinele, kuri butu neskysta blink.gif Visos jos tokios, o paskui isplakam gi mirksiukas.gif

QUOTE(p Raganyte @ 2011 11 15, 15:32)
Asdos Double dar neteko ismeginti. Pertepimams ir namie kaip grietine visada naudoju ta, kur asdine Reduced creme fraiche - nelabai riebus, gaivus skonis ir konsistencija liuks.  thumbup.gif Irgi cukraus pudros ir citrinos rugsteles imaisau ir su saukstu isskuku - seimynos tikrai neprizadinu.  biggrin.gif

Musu Asda didele - sviestini krema randu saldytuve prie grietines. Tokiame pat indelyje, tik uzrasas kitoks. Paveikslelyje matosi, kad rudas. Tirstas.

As cukriniui glajui ipratau naudoti Icing cukraus pudra. Reiks atidziau meginti ir Foundant - gal maziau reiks.  rolleyes.gif

GAL TURITE MINCIU, KAIP NUDAZYTI PIRKTINE FONDANT MASE? Anglijoje galima nusipirkti supermarkete torto dengimo mase, kuria reikia jau tik iskocioti ir galima dengti torta.  4u.gif

Visada naudoju Icing sugar, jokiu fondant ar kokiu ten ensu nei maciusi, nei girdejusi ir nematau reikalo ieskoti, labai puiki pudra rolleyes.gif
Na, dengimo mase juk niekuo nesiskiria perdaug nuo namie gamintos, tad ir dazome ja taip pat kaip namie daryta ax.gif Beje, pirktines kiek pamenu dazosi labai gerai, liuksiskai spalvas perima, bet 100 proc negaliu garantuoti.

QUOTE(Rasskee @ 2011 11 15, 15:36)
Norejau profesionaliu konsultacijos blush2.gif . Nu nesuprantu, kaip jums taip graziai pavyksta su grietinele puosti tortus. As kiek plaku, tiek man ji issiplaka, bet po poros minuciu pasidaro poskyste, todel puosti nebetinkama, net torta sunku sutepti, begti pradeda:(
Bandau daryti ganasa sokoladini ir karamelini. Bet nezinau ar gausis, nes jei daryti pagal recepta proporcijas 1:1, tai man laaabai saldu, noretusi gaivaus kremo, tad proporcijas dariau 2 dalys grietineles ir 1 dalis sokolado/Rududu. Uzvirinau grietinele, istirpinau sokolada/Rududu, ryt ryte bandysiu plakti, ziuresiu, ar kas nors gausis, bet kazko abejoju....
Ar nedaret ganaso su 2:1 proporcijom? O gal kuri gali patarti koki gera krema, kaip papuosti torta, kad jis butu nesaldus, bet gaivus?  ax.gif
Tiesa, dar klausimas kokia grietinele naudojate dazniausia, nes jau pradedu galvot, kad cia grietineleje beda As perku Saules pieno dazniausiai. Kelis kartus turejus ir Pieno zvaigzdziu, bet taip pat skystedavo:(

Grietinele perplaket, jei skystis atsiskiria. O gal ir netikus grietinele unsure.gif Bet pradziai manyciau, kad perplakat cool.gif O ganaso proporcijos, manau, ne veltui duotos ir saviveikla receptuose uzsimineti gali tikrai tik nedaugelis juos ismananciu zmoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2011 11 15, 21:37)
Grietinele perplaket, jei skystis atsiskiria. O gal ir netikus grietinele  unsure.gif Bet pradziai manyciau, kad perplakat  cool.gif O ganaso proporcijos, manau, ne veltui duotos ir saviveikla receptuose uzsimineti gali tikrai tik nedaugelis juos ismananciu zmoniu  4u.gif

Na, tuomet telieka daryti proporcijas 1:1 ir vel bandyti sad.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 11 15, 22:00)
Na, tuomet telieka daryti proporcijas 1:1 ir vel bandyti sad.gif Aciu  4u.gif

Ganaso proporcijas galite keisti , t.y. mazindami sokolado kieki ir didindami grietineles kieki, bet viskas priklauso nuo sokolado kokybes. Puikus ganasas gaunasi is juodojo schogetten sokolado (SCHOGETTEN Dark,) stai tokio http://www.sanitex.e...e...436&cntr=LT. Su tokiu sokoladu as grietineles dedu beveik dvigubai daugiau nei sokolado, nes 1:1 gaunasi tikras sokoladinis kietas sviestas, net neimanoma dzibuku isspaust. Dejau 800 ml. grietineles + 500 gr sokolado ir tai per daug, man puikus ganasas su 400 gr. sokolado + 800 ml. grietineles. Na jeigu reikia maziau, tai atitinkamai galima sumazinti.

Su karuna man nesigauna toks kietas ir geras ganasas, karunos dedu visada daugiau, jeigu dar prastesnis sokoladas, tai kartais net 1:1 yra mazai

--------------------

Ups, neperskaiciau, kad kalbejot apie karamelini ganasa doh.gif Bet jau kai parasiau apie sokoladini ganasa, lai liekas tas postas, gal kam prireiks. Man dar niekad dar nesigavo karamelinis ganasas biggrin.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 15 lapkričio 2011 - 22:57