QUOTE(ShihTzu @ 2011 11 06, 12:34)
taip ir atsitiko...as jau negeruma jauciau nuo liepos men. bet kazkaip nekreipiau demesio,pradejau gerti kontraceptikus pradejo dideti svoris ir vis budavo ispusta pilvo apatine dalis....poto lyg apmazejo putimas bet pilvukas liko tuo paciu padidejo krutine,nei man kazkaip neuzkliuvo nei vyrui galvoju nuo tabletyciu...bet apie nestuma net nebuvo minciu ir pasirodo tikrai nera jokio nestumo...rado cistas,pirmadieni dar einu darys pilvo ekoskopija(nes man buvo aibe virskinimo bei tustinimosi sutrikimu) ,ir topo jau skirs gydima...
bet vistiek visa nakti negalejau uzmigt visokios mintys i galva lindo....gyvenime nesu sirgus jokia rimta liga isskirus (menesiniu ciklo sutrikimais,(didziausia mano liga buvo)),tai man cia atrodo kaip pasaulio pabaiga....vis galvoju ar tai nepakenks vaisingumui ,ar galesis susilaukt vaikelio,mano mociute turejo cistas bet jau po visu gimdymu...
Toks jausmas kad jus apie mane pasakojate

Man taip pat buvo,is pradziu gimda padidejusi,poto atrado cista,bet gimda kaip budavo padidejus taip ir likdavo,ir kekviena syki ji didedavo,galiausiai skyre gydima pirmiausia Kontraceptines,sake cista turetu sumazeti,sugerus jas ,cista nesumazejo bet padidejo,tuo paciu ir gimda padidejo,toliau vel gyditmas hormonai,sugerus juos vistiena tas pats,ir gimda nepamazejus,galiausiai antibiotikai ,po ju cista nepaaugus bet tokio pat dyrdzio ir gimda nesumazejus,Nestumo testai neigiami,na ka siuntimas operacijai i klinikas,ir ten suzinojau viena naujiena ,gerai kad gulejau.gyditoja pasake kad ne operuos nes yra pas mane nestumas 13 sav.Taip kad siulau pries gydima dar pasidaryti ir HCG tyrima,del cistos gali NT rodyti neigiama,pirmiausia isitikinkite kad tikrai nestumo nera poto gydikites cista,ir aiskinkites del ko padidejusi gimda,o dar pasakysiu kad kekviena syki darant echo man gimdoje vaisiaus nemate