Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-17

QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 30, 00:22)
na už visus rezultatus svarbiausia įdėta meilė, wub.gif ypač kai savo vaikui gimtadieniui darai ax.gif  tokį kupiną meilės tik mama padarys  mirksiukas.gif


Pritariu drinks_cheers.gif , bet beda db darau nestis i svecius,bus nemaza moteriska kompanija,ir vos pora vaiku, visos moteros varskes myletojos biggrin.gif , delto ir torciuka si parinkau smile.gif tikiuosi viskas bus gerai... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 29 lapkričio 2011 - 23:33
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 29, 23:31)
Pritariu  drinks_cheers.gif , bet beda db darau nestis i svecius,bus nemaza moteriska kompanija,ir vos pora vaiku, visos moteros varskes myletojos  biggrin.gif , delto ir torciuka si parinkau  smile.gif tikiuosi viskas bus gerai...  smile.gif

ar tik ne varškinį gaivumėlį bandysi g.gif nes aš irgi ketvirtadieniui jį darysiu,dukrytės antram gimtadieniui ax.gif tai vat kad tik su kremu nesusimaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(point @ 2011 11 29, 20:20)
PAGALBOS- ruosiu Rafaelo biskvitus: raso, kad reikia 20g kepimo milteliu, nusipirkau Dr. Oetker kepimo miltelius, pakelyje 30g ir raso, kad ju pakanka 1kg miltu, o as miltu desiu tik 230g- tai ar nebus per daug tu 20g kepimo milteliu?

su kepusi su 20gr,su 14gr ir galiausiai su 1a.s. -visais atvejais viskas puikiai pavykdavo smile.gif neutina ten ju tiek daug deti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2011 11 30, 00:39)
ar tik ne varškinį gaivumėlį bandysi g.gif nes aš irgi ketvirtadieniui jį darysiu,dukrytės antram gimtadieniui ax.gif tai vat kad tik su kremu nesusimaut doh.gif


taip taip, ta pati ir as darysiu smile.gif , ar jus darysite pagal Olestos receptuka,ar koki kita turite?

nu va, grizau su ta varske namo, perejau lietuviu pardes, lenku.. neradau butent tos desertines plombyro skonio, radau tik su braskemis.. nezinau, gerai padariau, ar negerai, bet pasiemiau, vaniles skonio "MUSU" varskes sureli, bijojau kad nepritruktu, pasiemiau 4 pakelius po 100 gr..
zodziu, db sedziu ir galvoju, o gal reikejo imt ta desertine, nors ir su braskemis.. gal butu dar skaniau buve..ir ar tiks tas "MUSU" varskes surelis g.gif

beje gal kas galetumete pasakyti, kokio skersmens formoje yra kepami sio torto biskvitai? aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 30 lapkričio 2011 - 13:14
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 30, 13:12)
taip taip, ta pati ir as darysiu  smile.gif , ar jus darysite pagal Olestos receptuka,ar koki kita turite?

nu va, grizau su ta varske namo, perejau lietuviu pardes, lenku..  neradau butent tos desertines plombyro skonio, radau tik su braskemis.. nezinau, gerai padariau, ar negerai, bet pasiemiau, vaniles skonio "MUSU" varskes sureli, bijojau kad nepritruktu, pasiemiau 4 pakelius po 100 gr..
zodziu, db sedziu ir galvoju, o gal reikejo imt ta desertine, nors ir su braskemis.. gal butu dar skaniau buve..ir ar tiks tas "MUSU" varskes surelis g.gif

beje gal kas galetumete pasakyti, kokio skersmens formoje yra kepami sio torto biskvitai? aciukas 4u.gif

Jei gerai pamenu, tai Varskiniam gaivumeliui kepamas Rafaelo svajones biskvitas, o to torto biskvitas kepamas 24 cm formoje.
Sureliai tikrai tiks ir braskine varske tiktu, cia jau skonio reikalas.
Del tos plombyro skonio varskes... pacio torto gaminus nesu, bet ragavau atskirai ta varske. Tai zinokit man ji nelabai patiko schmoll.gif Gal ji torte susimaisytu su kitais ingridientais ir butu skanu. Bet man asmeniskai, joje per daug sintetinio ir chemijos skonio buvo doh.gif
Atsakyti
kadangi niekas nepasidalino paslaptimis, kaip iskepti puru biskvita, tai noriu paklausti apie pertepimo kremu daryma. pvz meduciui grietinele plakti iskart didziausiu mikserio greiciu ar pradeti nuo maziausio ir palaipsniui didinti? 4u.gif
Atsakyti
Didžiausiu greičiu plakant, viskas aplink bus aptaškyta, be abejo pradedant mažiausiu greičiu, dauguma biskvitų yra purūs, išsirenkate receptą ir viską darote kaip parašyta. Reikėtų daugiau pasiskaityti savarankiškai, ne vieną kartą apie tai diskutuota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 30 lapkričio 2011 - 14:06
QUOTE(Renata123 @ 2011 11 30, 14:43)
Jei gerai pamenu, tai Varskiniam gaivumeliui kepamas Rafaelo svajones biskvitas, o to torto biskvitas kepamas 24 cm formoje.
Sureliai tikrai tiks ir braskine varske tiktu, cia jau skonio reikalas.
Del tos plombyro skonio varskes... pacio torto gaminus nesu, bet ragavau atskirai ta varske. Tai zinokit man ji nelabai patiko  schmoll.gif Gal ji torte susimaisytu su kitais ingridientais ir butu skanu. Bet man asmeniskai, joje per daug sintetinio ir chemijos skonio buvo  doh.gif


tai va, kad kepamas kaip rafaelo, bet ar tie biskvitai ne per stori gausis, nes reikia 3, o porcija rafaelo tortukui daryt yra keturiems biskvitukams.. gal daryti varskes gaivumeli su 4 biskvitais, ne 3 kaip recepte parasyta... unsure.gif
Atsakyti
as kepu 3biskvitus,tik kremui imu 2(po180gr)varskytes+500gr grietineles.biskvitai gaunasi mazdaug po 1,5cm,kremo irgi panasiai
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 29, 23:05)
Gal kuri žinote torto receptą kur būna tokia traški apačia labai skani, įtariu ten su chalva  g.gif

O gal ten susmulkinti sausainiai su sviestu užpilti? Pagrindui sutrupinu sausainius, užpilu juos tirpintu sviestu, ir kai sustingsta, būna trašku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 30, 16:09)
tai va, kad kepamas kaip rafaelo, bet ar tie biskvitai ne per stori gausis, nes reikia 3, o porcija rafaelo tortukui daryt yra keturiems biskvitukams.. gal daryti varskes gaivumeli su 4 biskvitais, ne 3 kaip recepte parasyta... unsure.gif

dievuli brangus, jei biskvitai per stori 3, pjaukit į 4 dalis, dadėkit daugiau kremo, arba padidinkit skardos skersmenį, galų gale biskvitą galima kepti ne iš 5, o iš 3 kiaušinių mažesnėje skardoje ir t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 11 30, 18:51)
as kepu 3biskvitus,tik kremui imu 2(po180gr)varskytes+500gr grietineles.biskvitai gaunasi mazdaug po 1,5cm,kremo irgi panasiai


Na ir mano bus tokios proporcijos.. Na tikiuosi viskas gausis super duper ax.gif aciu smile.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 11 30, 19:20)
dievuli brangus, jei biskvitai per stori 3, pjaukit į 4 dalis, dadėkit daugiau kremo, arba padidinkit skardos skersmenį, galų gale biskvitą galima kepti ne iš 5, o iš 3 kiaušinių mažesnėje skardoje ir t.t. ir pan.


Zinau, isikyreja tie patys klausimai, ar galbut atrodantys be logikos, kad jei matai per stori pjauk ir mazink ... biggrin.gif doh.gif
As visada pries darydama kazka naujo labai myzcioju, noriu kad viskas butu ciku raku, nes tada viskas idaeliai ir gaunasi.. Savo isvedziojimus recepte retai darau, todel sorriukas uz kvailus klausimus ir aciu uz atsakymusi tuos klausimus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 30 lapkričio 2011 - 18:37