Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž, tęsinys

Tai ką brangiosios,aš užbaigiau puslapius,tai tęsiu toliau.Malonaus bendravimo visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegenele @ 2011 11 06, 20:24)
Tai ką brangiosios,aš užbaigiau puslapius,tai tęsiu toliau.Malonaus bendravimo visoms 4u.gif

o cia nuoroda apie ka diskutavome anksciau.http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=425982
Atsakyti
QUOTE(lingva @ 2011 11 06, 21:30)
o cia nuoroda apie ka diskutavome anksciau.http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=425982

Aciu lingva mirksiukas.gif
Atsakyti
DeiveX, as siame nesilankau, vis zadejau bet nedavaziuoju.. as lankausi kitame 2 kartus per menesy buna, frankfurto mamu klubas, sestadeniais vyksta..

as pati is Oberursel, miestelio..
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz nauja tema.
Sniegenel, aciu, kad atsiuntei nuoroda 4u.gif
Atsakyti
labu,galima i jusu buri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kerima @ 2011 11 07, 00:19)
labu,galima i jusu buri rolleyes.gif

Prasom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as irgi noreciau pas jus, turiu tiek klausimu... smile.gif vyras jau ten (Wolfsburge), o as su trecioku(kuris visai nemoka kalbos verysad.gif ) ruosiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2011 11 07, 14:07)
Sveikos  4u.gif
as irgi noreciau pas jus, turiu tiek klausimu...  smile.gif vyras jau ten (Wolfsburge), o as su trecioku(kuris visai nemoka kalbos  verysad.gif ) ruosiuos  smile.gif

del kalbos nepergyvenk,musu pirmoke ne zodzio nemokejo,pora menesiu kaip lanko mokykla ir jau po truputi susikalba su klases draugais ir mokytoja.manau bet kokioj mokykloj duoda papildoma zmogu,kuris vaika moko i savaite po pora-tris kartus papildomai vokieciu kalbos,pvz. mano mergaite moko ruse,du kartus i savaite,ji ateina ar tai is carito ar is kazkur,ta prasme ji net ne mokytoja,aisku butu buve super jei ji butu lietuve,bet dziaugiames kad ir ruse gavom,matai mokytoja zino kad as kalbu rusiskai tai mane kad ir musu dukryte kalba,o dabar juk nebe tie laikai,kad mokytu rusu kalba mokykloje kaip mes kad mokemes privalomai smile.gif taip kad del to tikrai nepergyvenk,aisku reikes laiko adaptacijai,bet visi ismoksta ismoks ir jis ir dar jus pamokys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RRodamer @ 2011 11 06, 23:39)
Aciu, mergaites, uz nauja tema.
Sniegenel, aciu, kad atsiuntei nuoroda  4u.gif

prasom 4u.gif
Atsakyti
Rytoj einu pasiimti į socialinį pažymą, kad negaunu pašalpų. Gal galit pasakyti ar reikia ir vyrui tos pažymos, ar užteks tik man vienai?
Atsakyti
QUOTE(sandrii @ 2011 11 07, 17:07)
Rytoj einu pasiimti į socialinį pažymą, kad negaunu pašalpų. Gal galit pasakyti ar reikia ir vyrui tos pažymos, ar užteks tik man vienai?

negirdejau,kad vyrai atskirai issiiminetu ta pazyma,tik esu girdejusi,kad i ta pacia pazyma paraso,kad ir vyras nieko negauna,as irgi taip paprasiau kad parasytu,kad paskui vel kokiu nesamoniu nebutu doh.gif 4u.gif
Atsakyti