Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Perkame ASOS ir toliau dalinamės patarimais bigsmile.gif SENA TEMA

user posted image

Pirkimas. Parduotuvės adresas: http://www.asos.com/

Parduotuvė siunčia į Lietuvą, siuntimas NEMOKAMAS. Prekės keliauja labai įvairiai - nuo 5 dienų iki kelių savaičių ir nelabai aišku, nuo ko tai priklauso... Galima užsisakyti greitesnį pristatymą per kurjerius, bet tuomet jau už siuntimą teks mokėti. Beje, užsisakius prekes per pusvalandį užsakymą dar galima atšaukti (savo ASOS sąsk. informacijos lange).

Apmokėjimas. Apmokame kreditinėmis kortelėmis (retais atvejais tinka debetinės, pavyzdžiui, Danske banko) arba SEB Visa Virtuon kortele. Svaro kursas nuolat kinta, paskaičiuojama pagal tos dienos banko kursą, jokių papildomų mokesčių nėra.

Grąžinimas. Nepatikusias prekes galima grąžinti, bet siuntimo išlaidas apmokate Jūs (vienos prekės atgalinio siuntimo kaina registruotu paštu priklauso nuo svorio; Tarifai . Supakuojate prekę ir išsiunčiate kartu su grąžinimo lapu, kurį gavote kai ją atsiuntė. Reikia nurodyti priežastį, kodėl grąžinate arba keičiamos prekės duomenis (dydį, splava, t.t.). Kai ASOS gauna prekę, parašo Jums el. laišką, kad gavo, o patikrinę ją perveda pinigus atgal į sąskaitą arba prekę pakeičia nauja ir Jums išsiunčia. Keičiant prekę už siuntimą į LT antrą kartą mokėti nereikia.

Nuolaidos. Kartais nuolaidų kodai atsiunčiami asmeniškai į e-mail arba skelbiami Facebook puslapyje. Kodų, kurių būdavo pilna internete, deja, nebebūna.

Klausimai. Kilus klausimams, galima parašyti laiškelį angliškai štai čia: http://www.asos.com/...are.aspx?sel=20 ir jie pasistengs per vieną valandą (o kartais ir ilgiau) atsakyti.

Rusų Forumas, kuriame aptarinėjami Asos rūbeliai su nuotraukomis. http://shophelp.ru/f...t=9029&page=135

Atsakyti
Merginos, Real Leather batuose bus naturali oda?
38 avincios, 25 cm peda turincios perkates UK 6 dydi?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 07, 00:47)
Merginos,  Real Leather batuose bus naturali oda?
38 avincios, 25 cm peda turincios perkates UK 6 dydi?


Taip, real leather yra nat. oda.
Nežinau, kiek cm mano pėda, bet aš dėviu 38, tai UK perku 5.
Atsakyti
Ar pavyko kam nors tuos batus po svarą nusipirkt? unsure.gif
Atsakyti
gavau asos suknute, bet man netiko.
Idejau skelbima, bet niekas nesusidomejo, galvoju siusti atgal ASOS.

Kaip jus siunciate - registruotai, ar ne? (sukneles verte nedidele, 16 paundu)
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 11 07, 00:35)
Taip, real leather yra nat. oda.
Nežinau, kiek cm mano pėda, bet aš dėviu 38, tai UK perku 5.



O kaip perka kitos? Parasykit prsau, kad 38 avi.

As kelias poras batu nusiziurejau, bet del dydzio labai dvejoju...
Atsakyti
As ir deviu 38 dydi, o UK 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2011 11 07, 10:44)
O kaip perka kitos? Parasykit prsau, kad 38 avi.

As kelias poras batu nusiziurejau, bet del dydzio labai dvejoju...

As su 25cm peda perkuosi 39,t.y.6,dazniausiai tinka
Atsakyti
38Eur atitinka 5 UK
Atsakyti
Bet labai priklauso nuo modelio as siaip nesioju 37d. tai vienu batu 5d. pats tas, dar truputi maziau ir nebelystu, o kitu turiu 4d ir geri, dar siltesne kojine galiu uzsidet g.gif
Atsakyti
As irgi sakau, kad nuo batu priklauso, nesioju 38, o is Asos siustu 3 poru batu tik vienos dydis tiko, kiti man buvo mazoki. Siunciausi UK 5 dydi, koja mano neras labai plati.
Atsakyti
sau su 37 siunciuosi 4 dydi. Dukrai su 38 visada 5 dydi. Abieju pedos gana siauros. Visada tiko dydziai. Bet pastebejau, kad kai kurie batai tikrai buvo gana siauroms pedoms ir i juos jau platesnes netilptu. O, kad gali buti padidintu-pamazintu, tai zinoma, kad yra tokia tikimybe. Nors manau, kad toms, kurios neturi problemu su keltimi ir pedos yra is siauresniu, tai ko gero yra maziau tikimybes nepataikyti imant standartini dydi. O kitoms jau reikia ir pati modeliuka atidziai apziureti. Siaip ruses labai detaliai aptaria daug modeliu, vertetu pasekti ju plepesius ax.gif Galvoju, kad ko gero nuo vasaros atsisiunciau apie 10 poru avalynes sau, dukrai ir vyrui. Visada tiko. Bet jei kazkas guli krepsyje ir pas ruses randu abejotina atsiliepima, tada metu be gailescio, nerizikuoju.
Atsakyti