Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis firmų sąrašas

Turbut ne viena ieskanti darbo, kartais kreipiasi i firma, i kuria tikrai nesikreiptu, jei zinotu apie situacija joje. As siuo metu ieskau darbo, tai man (o manau ir kitoms) labai praverstu, jei ispetumet apie darboviete i kuria verciau net kojos nekelt. Zinau, jog yra tema, kurioje aptariamos darbovietes, o as siulau sioje tiesiog padaryti juodaji darbovieciu sarasa (toki, kaip juodasis aukliu sarasas).

Pradesiu as.
UAB DZUKIJOS ARNIKA arba ARNIKA, Druskininkuose, direktorius A.Katilovskis. Isnaudoja darbuotojus kiek gali, nesumoka visu pinigu (placiau, jei kam idomu - i az.)
UAB SVORIS, Vilniuje. Dirbo mano pazistama. Problema - pinigai, tiksliau - ju nemokejimas.

Bukit aktyvios. Ispekim viena kita 4u.gif
Atsakyti
Neikit dirbt į EDVIJARĄ, plačiau čia http://skundai.bizne...dex.php?id=2417
Atsakyti
Skundai.lt yra daug nuoskaudų darbdaviams išlieta, ir didieji prekybos gigantai, kažkoks leidybos centras, vesida ir t.t. tik pasiskaitinėti reikia vis mirksiukas.gif
Atsakyti
I juoda firmu sarasa viena is mamu paprase patalpinti ir firma Speiguva.
Stai sis bei tas apie ja:
UAB Speiguva, Adresas: Plungė, A.Jucio 20-1. Direktorius- G. Ažaneckas. Jo svajonė - veltui dirbantys, kvalifikuoti darbuotojai. Pats - "neužaugęs piemuo". Kol dar tik ruošiausi pas jį dirbti - aukso kalnai, kai pradėjau - JOKIO atlyginimo, kol, teismu nepradėjau gąsdinti ir mano pačios advokatai pas jį lankytis.
Atsakyti
naudinga tema, atsiliepimu galima rasti ir
cvonline.lt/forumai : http://www.cvonline..../forum.php?fd=2


Atsakyti
Į juodą sąrašą drasiai rašau Panevėžyje D. Šveikauskienės ind. įmonę. Šveikauskienė su vyrų turi kelias parduotuves Panevėžyje. Jos darbuotojas, išskyrus kelias, jai ne žmonės o vergai...
Atsakyti
I sarasiuka dalyviu prasymu itraukiu dar dvi firmas:

1. LexSystem. Firmoje visiškas bardakas, klientų nevertina, kaip ir darbuotojų. Teks kiekvieną dieną ir daug bartis.
2. Saulės Spektras. Žema įmonės kultūra. Motyvuoja- tiesiog kaip mokykloj, rėkimais, privertimas ir tt. O net ir ofise viskas sustatyta kaip mokykloje- daug suolų, už kurių sėdi vadybininkai, o preišais kaip mokytojas sėdi projekto vadovas. Kompų nesuteikia, jį turiu tik pr. vadovas.
Atsakyti
Į juodąjį sąrašą įtraukiu:

UAB New Vision Baltija (Vilnius) - atsikrato darbuotojų, mažindama etatus, netgi prasilenkdami su įstatymais, po to į tas pačias pozicijas priima naujus žmones už perpus mažesnį atlyginimą.

Atsakyti
UAB "Technolitas" - baldų salonas Juozapavičiaus gatvėje, su komercijos direktorium Olegu Dolgopolovu priešakyje. Pinigų nemoka, atlyginimas - juodi pinigai. Ant popieriaus - minimumas, bet net jo nesumoka. Olegas - pasipūtęs cinikas, galvojantis, kad jis pats teisingiausias žmogus pasaulyje doh.gif Dar plis energetinis vampyras blink.gif Ten darbuotojai dirba kaip arkliai, bet atlyginimas - ašaros, arba išvis jo nėra schmoll.gif
Atsakyti
UAB "Lietpak" Čekoniškių gyv. Vilniaus raj. direktorius P.Kiznis. Ilgiau metų ištempti toje firmoje neįmanoma: nerealus darbo krūvis už varganas kapeikas, didžiulė psichologinė įtampa, ko pasekoje patys darbuotojai iš darbo išeina savo noru, ateinantiems naujiems žadama aukso kalnai, kol jie neįsidarbinama.
Atsakyti
UAB "Hronada" - langus gaminanti firma. Žada atlyginimus gerus, o kai reikia mokėti, dalį pinigų nuplauna, net įrankių skirtų darbui neduoda, viską turi turėti pats.
Atsakyti
Norėciau pagarsinti Jokubaičio IĮ Šiauliuose, pobudis - prekyba turguose statybinėmis medžiagomis.Darbas pragariškas, atsibodai - lauk be atlyginimo.
Tad linkiu nė vienam ten nepakliūti...
Atsakyti