Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos 5 tema

QUOTE(vija @ 2011 12 28, 19:17)
O man Beatos kūčiniai patiekalai nelabai... Pernai dariau silkę su morkom ir razinom - nepatiko visai, gėda sakyt, bet dalis ilgai gulėjus šaldytuve iškeliavo šiukšlinėn... Šįmet dariau marinuotą silkę - nu nieko ypatingo, nelinko kojos per kelius  biggrin.gif , visgi nutariau, kad silkė aliejuje man skaniau. Taip pat keptų burokėlių ir lęšių mišrainė - valgyt galima, bet sausoka, nieko gero, suverčiau likusią į sultinį ir padariau burokėlių sriubą, kitaip būtų irgi šiukšlinėn iškeliavus...

man ior mano aplinkai kojos linksta nuo marinuotos silkes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritule @ 2011 12 28, 19:30)
man ior mano aplinkai kojos linksta nuo marinuotos silkes  tongue.gif


o man ji gavosi pernelyg aštri.. Pilčiau kur kas mažiau acto antrąsyk darydama.
Atsakyti
Man ta silke labai patinka, tik niekada nedariau originalaus marinato, mano skoniui per daug acto. Visada pilu is akies, bet tikrai gerokai maziau biggrin.gif
Atsakyti
o musu seimynai ta marinuota silke labai tinka, jau
antri metai, kaip gaminu... sventems tai visada ir dar karts nuo karto tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 12 28, 17:21)
taip tik jie  mirksiukas.gif

o šiaip,kad ir kartojasi receptai,bet gal patogiau būtų po kiekvienu pasigyrimu ir recepto nuorodą pridėti  ax.gif nereikėtų ieškoti  ax.gif



QUOTE(JurgitaL @ 2011 12 28, 17:26)

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 12 28, 17:35)
gal kuri darėt vištienos pyragą,ar galimą iškočiotą tešlą dėti tiesiai ant paruošto troškinio,neturiu tokių indukų kepimui, bandyčiau stiklinėje blėkutėje kepti?Ačiū
http://www.beatosvir...tienos-pyragas/


Aš irgi dariau netinkamoj - tai užkabinau tešlą už kraštų ir nuleidai arčiau įdaro (jeigu aiškiai paaiškinau), kad būtų netoli jo, bet ne visiškai padėta. Normaliai gavosi. 4u.gif
O blogo nuotraukoj tai neatrodo, kad tešla būtų užkabinta už kraštų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picea: 28 gruodžio 2011 - 20:51
QUOTE(saintlina @ 2011 12 28, 19:39)
o man ji gavosi pernelyg aštri.. Pilčiau kur kas mažiau acto antrąsyk darydama.

aha,as pilu maziau acto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritule @ 2011 12 28, 21:50)
aha,as pilu maziau acto smile.gif

O kiek maziau acto pilti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2011 12 28, 23:07)
O kiek maziau acto pilti? 4u.gif

nepasakysiu,darau is akies,ragauju smile.gif visada pirma karta ziuriu i recepta,o sekancius darau is akies .butent sita marinata ragavau ir pirma karta ,tada piliau daugiau vandens ir visko dejau daugiau,isskyrus acta wink.gif
Atsakyti
Ei, kepėjos, kuri gaminot MEDAUS TORTĄ - ar labai didelis gaunasi iš visos normos? Kokio dydžio tuos 10 lakštų pjaunat?

Ruošiuos kept, tikiuos, kad bus laaaabai skanus, nes esu be proto skanų medaus tortą valgius, bijau nusivilt...
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2011 12 29, 22:49)
Ei, kepėjos, kuri gaminot MEDAUS TORTĄ - ar labai didelis gaunasi iš visos normos? Kokio dydžio tuos 10 lakštų pjaunat?

Ruošiuos kept, tikiuos, kad bus laaaabai skanus, nes esu be proto skanų medaus tortą valgius, bijau nusivilt...


Esu kepus, pries metus tik, dabar ir ruosiuos po nauju kept. Gavosi pakankamai didelis, as kepiau apipjaustydama, pagal nemaza lekste, tik dabar nebepamenu pagal kuria doh.gif Tai kiek cm skersmuo negaliu pasakyt ax.gif Man ir artimiesiems buvo skanu, si karta planuoju dar tarp sluoksniu imaisyt zele ir vaisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 30 gruodžio 2011 - 10:36
Vakar kepiau florentinus. Man per saldu......
Atsakyti