Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl virusų forume

SUPERMAMA.LT forumas uzkrestas virusais !!! Darykit ka nors help.gif (Cia ne spamas, jei ka) 4u.gif


*********************************************************


 ! 
Štai informacija, kaip elgtis, jei Jūsų kompiuteris užsikrėtė virusu/ais.



QUOTE(dovi @ 2011 11 13, 21:53)
cia pagalba toms, pas ka uzkretimas nera baisus, ty pas tas, kurias failus dar rodo, ju neslepia ar pas ka windowsai nebesikrauna:
1. atsisiuskite ir paleiskite http://support.kaspe.../tdsskiller.exe, jis patikrins ar nera viruso . jei sita progamele nepasileidzia,tai virusa turite, todel reikalingas sitas zingsnis:
  a. pasileiskite: http://www.symantec....ups/FixTDSS.exe , kompas persikraus,   ir prasiskanuos, jei ka ras pasirinkite remove
b.  po jo paleiskite http://support.kaspe.../tdsskiller.exe, jis patikrins ar jau neliko viruso, jei ras istrinkite
2. is www.adobe.com atsisiusti paskuti Flash Player ir suinstaliuoti. Jis sutvarkys sito viruso saugumo skyle ir jau tada nebebus to tipo virusai baisus jusu kompui
jei windowsai nesikrauna, vistik patarciau tvarkyti per specialistus arba parepairinti/ perinstaliuoti windowsus, nes surasyti visus niuansus priklausancius nuo operacines, vartotojo teisiu ir tt jau sunku

Laputa, as nespeju, as tiesiog  valiau jau kelis kompus, matesi kokia beda, tikrai maza tikimybe, kad serveris galejo buti uzkrestas, jis tiesiog nebutu  normaliai fukcionaves.


Už ją dėkojame narei dovi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 lapkričio 2011 - 06:15
QUOTE(Alezee @ 2011 11 12, 12:14)
SUPERMAMA.LT forumas uzkrestas virusais !!! Darykit ka nors help.gif (Cia ne spamas, jei ka)  4u.gif

Kokiais virusais? unsure.gif
Atsakyti
Kas galite man patarti? Is niekur nieko atsidarius man savo valdumo skydeli, islindo raudonas langas su uzrasu, kad svetaine supermama.lt laikoma kenkejiska ir yra blokuojama. ka man reikia daryti, kad taip nebebutu? Paleidau antivirusine, nes maniau, kad gal kazka pasigavo kompas, bet ne, viskas veikia. Visus kitus puslapius atidaro ir t.t., bet bandau eiti i foruma, skelbimus, savo valdymo skyda, man meta ta pacia baisia lentele.
Gal as cia ka nors neteisingai padariau???

aciu patarusiems ir padejusiems.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 11 12, 12:19)
Kokiais virusais? unsure.gif

na man googlė užblokavo SM kaip kenkėjišką puslapį g.gif
turėjau nepaisyti įspėjimo,kad galėčiau įeiti g.gif
Atsakyti
Man per savo kompiuterį neina įeitį į šį forumą, taip pat rodo, kad yra virusų verysad.gif
Atsakyti
Įeit tai eina, tik sako, kad pavojinga. Pas mane Chrome, paspaudžiu "proceed anyway" ir tiek. Laukiam, kol sutvarkys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 12 lapkričio 2011 - 20:47
QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 12, 19:27)
na man googlė užblokavo SM kaip kenkėjišką puslapį  g.gif
turėjau nepaisyti įspėjimo,kad galėčiau įeiti  g.gif


Man per mozilą irgi jau neleidžia pusdienį naudotis, o per explorerį - nieko g.gif , ir jokių lentelių nemeta kaip per mozilą g.gif
Atsakyti
vėl kažkas negerai.. Visos naršyklės, jungiantis i supermamą, praneša apie kenkejiśką psl.
user posted image
Atsakyti
Sakykite, prasau, kada puslapis tikrintas del virusu? dabar man leido uzeiti i supermama.lt man sutikus su tuo, kad galiu netekti savo kompiuterio, taciau pries tai maciau didziule raudona iskaba su tikrai nejuokaujanciu uzrasu, kad puslapis uzkrestas. idomiausia, kad pries keleta savaiciu tas pats uzrasas (this site may harm your computer) buvo tik vienoje temoje, ko pasekoje, vienai forumietei kompiuteris uzluzo. Ar galetu moderatoriai patikrinti puslapio sauguma?
Papildyta:
QUOTE(Faghira @ 2011 11 11, 14:23)
Sveiki,
nezinau kur turiu rasyt apie sia problema, nutariau parasyt sioje bendroje klausimu temoje:
kodel SM sitiek daug reklamos? dar nei vienos svetaines nesu maciusi tokios, kad reklamos langai issokinetu viena po kitos, net neduodamos pamatyt sveitaines turini, as jau nekalbu apie skaityma! As viska suprantu, bet ar negali ta nelemta reklama buti tik sone?  Manau jei sitaip bus ir toliau, tai SM nariu skaicius sumazes labai greitai.

Nu taip, o dar kai su garsais pavaro, tai nusisauti. As suprantu, kad puslapis turetu is kazko gyventi, taciau vat paskutini karta, kai kazkoks bankas islindo per visa kompo ekrana - tai jau ryskiai perebor. nebent sumokejo desimciagubai, tada suprasciau. bet kaip bebutu, man tos reklamos nervus gadina dar kaip.. Siulyciau dali atlygi uz reklama paduoti vitaminais nuo nervu ir isdalinti juos forumietem.
Atsakyti
aha ir man nuo šiandien antivirusinė programa tik prisijungus prie forumo meta pranešimą, kad internetiniame puslapyje yra virusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 12 lapkričio 2011 - 22:23
QUOTE(11alpina @ 2011 11 12, 22:23)
aha ir man nuo šiandien antivirusinė programa tik prisijungus prie forumo meta pranešimą, kad internetiniame puslapyje yra virusas.


Ir pas mane tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 12, 20:38)
Įeit tai eina, tik sako, kad pavojinga. Pas mane Chrome, paspaudžiu "proceed anyway" ir tiek. Laukiam, kol sutvarkys  smile.gif


Ar pradėta taisyti? Kada pataisys??? Ar žino priežastį? Ar neužluš kompiuteriai??? Juk jūs valdžios atstovas, o ne šiaip eilinis SM vartotojas.

QUOTE(LaWita @ 2011 11 12, 22:25)
Ir pas mane tas pats  verysad.gif


Pas visus tas pats tongue.gif
Atsakyti