Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus 75 tema

QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 14:29)
šokoladinė glazūra, kad gerai tekėtų, vistiek turi būti šiek tiek šilta. Tai koks kremas atlaikys šiltą masę? manau, kad joks. tai iš to išplaukia, kad norint lygiai aplieti, reikia sutepti tortą formoje. Gausiai lieti, padėjus ant grotelių,  kad šonuose nesigautų "varvekliai". Sakyčiau, daug produkto eis į šoną.. man būtų gaila. Gal verčiau aplieti viršų, o šonus papuošti šokoladine tvorele, piršteliais, arba apdzibuoti grietinėle..

aš pirmą tortą kai liejau šokoladu  lotuliukas.gif  oi negaliu prisiminti nesijuokus.. aptepiau lyginamuoju kremu, išdailinau.. įsivaizdavau, kad va užpilu, ir bus leeeeeedas.. ahaa.. užpyliau.. tai iš karto šiltas šokoladas išgraužė takus ant torto, ir pradėjo bėgti tais takais  lotuliukas.gif žodžiu, teko daug dirbti, kol atstačiau kažką į tortą panašaus  cool.gif


niu va, as taip ir norejau daryti... bet apsieisiu, nenoriu DAR VIENO fiasko doh.gif
aciu,kad pasidalinot patirtimi 4u.gif
QUOTE(Olesta @ 2011 11 30, 14:45)
jei mano senučiukė galva dar ką nors atsimena, tai Agu0na, kažkurioje temoje buvo įdėjusi labai gražiai šokoladu teptą kremą ir jei nesumeluosiu aprašas buvo maždaug toks, pirma visą tortą padengia sviestiniu šokoladiniu kremu ir tik tada pilama gerai atvėsinta šokoladinė glazūra...nu čia labai pranbangus papuošimas iš tiesų, nes norint nupilti glazūra visą tortą, vistiek turėsi turėti jos perteklių...idealiausiai aišku pasidengtų p šokolado fontanu pakišus, ale brangumėlis jedryštvairogės, čia tik firmos tai sau gali leisti  doh.gif


aciu uz info,issisaugojau uzrasuose 4u.gif , kadanors reikes bandyti... si karta savo planus keisiu biggrin.gif
Atsakyti
Olesta, knisuos dabar po inetą ir su royal icing patterns, ir su royal icing sheets.. o žinai, šovė į galvą mintis - užeik į TAPETŲ parduotuvę. ten bus MARIOS visokių tokių ornamentų.. nusiperki 20 - 30 cm tapeto, pasikiši po kepimo popieriumi, ir YRA.
Atsakyti
Dianocka...nuskambės dviprasmiškai- tekėk už manęs, aš wub.gif tavo tortus (o čia pavariau moderniai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 11 30, 15:00)
o to mascarponinio viršus kas, kremas ar biskvitas??? ar čia mascarponinis toks, kur biskvitas vienas ir kremo DAUUUGGGGGG??? tada nežinočiau atsakymo, nes nesu bandžiusi, visi mano tortai turi viršutinį sluoksnį biskvitinį, taigi visi papuošimo būdai tokiu atveju yra įmanomi

cia tas kur biskvitas saunaininis ir daug kremo. Reiks nusipirkt maskarpones surio ir ismegint ar tai imanoma misija ar nelabai. doh.gif

o jei ant tokio torto deti dzibukus is sokoladinio ganaso ar imanoma kad papuosimas laikysis? g.gif
Papildyta:
Olesta turiu toki trafareta zurnale.

user posted image
jei tinka galiu atsiusti ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 14:19)
Olesta, knisuos dabar po inetą ir su royal icing patterns, ir su royal icing sheets.. o žinai, šovė į galvą mintis - užeik į TAPETŲ parduotuvę. ten bus MARIOS visokių tokių ornamentų.. nusiperki 20 - 30 cm tapeto, pasikiši po kepimo popieriumi, ir YRA.


Idėja šauni, tik įdomu, kur rasi parduotuvę, kuri tau nuo ruliuko atkirps ir parduos toki gabaliuką tapeto....net ir tuos, kur pardavinėja metrais, neparduoda mažiau metro ilgio. Gal praktiškiau internetas+ copy+paste+scale+print?
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 11 30, 14:26)
cia tas kur biskvitas saunaininis ir daug kremo. Reiks nusipirkt maskarpones surio ir ismegint ar tai imanoma misija ar nelabai. doh.gif

o jei ant tokio torto deti dzibukus is sokoladinio ganaso ar imanoma kad papuosimas laikysis? g.gif



Šiaip turi vieną išeitį , visą tortą apdengti labai plonu biskvitu ( na kai kepasi vyniotinis ) ... iškepi per visą skardą laaaabai ploną biskvitą , iškerpi juostą pagal tortinę formą ir apjuosi ją tuo biskvitu , tada darai tortą , paskui išpjauni apskritimą , atitinkantį torto skersmenį , dedi ant viršaus , paslėgi , ir taip tavo tortas bus paslėptas nuo drėgno kremo , tada gali daryti ( puošti ) kaip nori ir su kuo nori ..... išbandytas dalykas drėgniems tortams , ypač jų šonams 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 30 lapkričio 2011 - 14:39
norint graziai aplieti visa torta šokoladu reikia lieti ne glazura pagal Olesta,o šokoladu ištirpintu su trupuciu aliejaus...jis gan skystokas turi buti......
torta aptepam sviestiniu kremuku ir galima trumpam ydeti y šaldytuva.....tada dedam ant groteliu po apacia bliudas,kad glazura turetu kur nubegti ir liejam šokolada...jis turi buti ne karštas,bet ir ne šaltas...tiesiog šiltas.......yra viršutinėj temukej parodyta pats liejimo principas
va šitas mano tortas butent taip ir aplietas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 30, 15:38)
Šiaip turi vieną išeitį , visą tortą apdengti labai plonu biskvitu ( na kai kepasi vyniotinis ) ... iškepi per visą skardą laaaabai ploną biskvitą , iškerpi juostą pagal tortinę formą ir apjuosi ją tuo biskvitu , tada darai tortą , paskui išpjauni apskritimą , atitinkantį torto skersmenį , dedi ant viršaus , paslėgi , ir taip tavo tortas bus paslėptas nuo drėgno kremo , tada gali daryti ( puošti ) kaip nori ir su kuo nori ..... išbandytas dalykas drėgniems tortams , ypač jų šonams  4u.gif .

aciu 4u.gif pasinaudosiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Nėr už ką .... o dabar ... pradedu dirbti , iki susimatyto bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 11 30, 15:42)
norint graziai aplieti visa torta šokoladu reikia lieti ne glazura pagal Olesta,o šokoladu ištirpintu su trupuciu aliejaus...jis gan skystokas turi buti......
torta aptepam sviestiniu kremuku ir galima trumpam ydeti y šaldytuva.....tada dedam ant groteliu po apacia bliudas,kad glazura turetu kur nubegti ir liejam šokolada...jis turi buti ne karštas,bet ir ne šaltas...tiesiog šiltas.......yra viršutinėj temukej parodyta pats liejimo principas
va šitas mano tortas butent taip ir aplietas


o kokios proporcijos, sokolado ir aliejaus ax.gif ? ACIUKAS 4u.gif , jauciu griztu prie idejos ,aplieti torta sokoladu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 30 lapkričio 2011 - 14:54
QUOTE(Cool Mama @ 2011 11 30, 14:53)
o kokios proporcijos, sokolado ir aliejaus  ax.gif ? ACIUKAS 4u.gif  , jauciu griztu prie idejos ,aplieti torta sokoladu  lotuliukas.gif


žinokit tiksliu proporciju nepasakysiu,nes ir nuo pacio šokolado priklauso...tiesiog uzdedat tirpinti šokolada ir ypilkit šlakely aliejaus....po to matysit kokios jis konsistencijos bus.....jeigu ka dar trupuciuka ypilsit......turi buti toks skystokas,begantis šokoladas,nes su tiršta glazura ysivaizduokit kaip pasidengs šonai......lygu tikrai nebus.......
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 11 30, 16:02)
žinokit tiksliu proporciju nepasakysiu,nes ir nuo pacio šokolado priklauso...tiesiog uzdedat tirpinti šokolada ir ypilkit šlakely aliejaus....po to matysit kokios jis konsistencijos bus.....jeigu ka dar trupuciuka ypilsit......turi buti toks skystokas,begantis šokoladas,nes su tiršta glazura ysivaizduokit kaip pasidengs šonai......lygu tikrai nebus.......


aciu 4u.gif , nezinau dabar, bandyti, nebandyti... kad bandysiu, tai faktas, bet greiciausiai ne dabar, o kai kepsiu savam suvartojimui smile.gif
dar karta Aciu 4u.gif
Atsakyti