QUOTE(@adrij@ @ 2011 11 20, 23:43)
eda.dita kopinu maišą , nuostabus darbas

.... o paskutinio torto niekaip neperkandu

, kas ? ...kaip ? .... iš kurios pusės ? ...kokios formos ? .... kažkas labai gražaus , bet aš nesuprantu kas tai ....jau ir ant galvos atsistojau , ir ant stalo guliausi ...nežinau kaip dar sukiotis .... jokios naudos , kupstas gėlių ir viskas , o tortas kur ?
Na, jei labai trumpai, tai:
1.Iskepiau napoleono lakstus trapecijos formos, t.y. apacioje siauresne, virsuje platesne. Pertepiau, aptepiau sviestiniu kremu ir kai jau dejau ant padekliuko, po apacia patiesiau celofano gabala, kuris platesnis uz padekliuka po 20cm is visu pusiu.
2. aplink sonus uzdengiau zalia mase, pries tai padarius roziu lapeliu ispaudukus ant jos.
3. vietoje kotuku irgi uzdengiau apie 10-12cm. tokios pat zalios mases su ispaustais lapiukais.
4. dariau rosytes, ju apacia pjoviau siek tiek skypai ir guldziau ant torto virsaus tisiog ant sviestinio kremo. Kai suguldziau visas rozytes, tarpukus uzpildziau lapukais.
5. Galiausiai susiauciau celofana, atseit puokste ir uzrisau su juostele. Idejau sveikinimo kortele, atspausdinus ja ant valgomo popieriuko vagomais dazais.
Tai stai tokia puokste. Torto svoris be papuosimo buvo apie 1.9kg.
Aciu