QUOTE(naitas @ 2011 11 30, 14:29)
šokoladinė glazūra, kad gerai tekėtų, vistiek turi būti šiek tiek šilta. Tai koks kremas atlaikys šiltą masę? manau, kad joks. tai iš to išplaukia, kad norint lygiai aplieti, reikia sutepti tortą formoje. Gausiai lieti, padėjus ant grotelių, kad šonuose nesigautų "varvekliai". Sakyčiau, daug produkto eis į šoną.. man būtų gaila. Gal verčiau aplieti viršų, o šonus papuošti šokoladine tvorele, piršteliais, arba apdzibuoti grietinėle..
aš pirmą tortą kai liejau šokoladu
oi negaliu prisiminti nesijuokus.. aptepiau lyginamuoju kremu, išdailinau.. įsivaizdavau, kad va užpilu, ir bus leeeeeedas.. ahaa.. užpyliau.. tai iš karto šiltas šokoladas išgraužė takus ant torto, ir pradėjo bėgti tais takais
žodžiu, teko daug dirbti, kol atstačiau kažką į tortą panašaus 
aš pirmą tortą kai liejau šokoladu



niu va, as taip ir norejau daryti... bet apsieisiu, nenoriu DAR VIENO fiasko

aciu,kad pasidalinot patirtimi

QUOTE(Olesta @ 2011 11 30, 14:45)
jei mano senučiukė galva dar ką nors atsimena, tai Agu0na, kažkurioje temoje buvo įdėjusi labai gražiai šokoladu teptą kremą ir jei nesumeluosiu aprašas buvo maždaug toks, pirma visą tortą padengia sviestiniu šokoladiniu kremu ir tik tada pilama gerai atvėsinta šokoladinė glazūra...nu čia labai pranbangus papuošimas iš tiesų, nes norint nupilti glazūra visą tortą, vistiek turėsi turėti jos perteklių...idealiausiai aišku pasidengtų p šokolado fontanu pakišus, ale brangumėlis jedryštvairogės, čia tik firmos tai sau gali leisti 

aciu uz info,issisaugojau uzrasuose

