Mes gavome viena triusi nemaza sakyciau is kaimo tai pasidalinau dalim ir y kamera susidejau ir duodu spokui savo karta per savaite( kaitalioju mesyte gauna 3-4 kartus per savaite jautienos, kalakutienos ir triusienos) pati nesu ragavus nes gaila to triuselio o megsta mano spokutis visokia mesyte ir jautiena ir kalakutiena
Sveikos,
Kaip tik dabar ieškau, kur gauti šviežios ekologiškos triušio mėsytės. Pradėsiu jau duoti savo mažyliui. Gal galėtumėt parekomenduoti? Jei ką, prašau parašykit į AŽ. Labai būčiau dėkinga
Kaip tik dabar ieškau, kur gauti šviežios ekologiškos triušio mėsytės. Pradėsiu jau duoti savo mažyliui. Gal galėtumėt parekomenduoti? Jei ką, prašau parašykit į AŽ. Labai būčiau dėkinga
Sveikos
pradėjau ir aš jau duoti triušienos. Norėjau pasiteiraut tų, kas verda, ar dedat druskos į vandenį (jeigu taip, tai kiek), nes teko išgirsti nuomonių, kad minkštesnė mėsytė būna...
pradėjau ir aš jau duoti triušienos. Norėjau pasiteiraut tų, kas verda, ar dedat druskos į vandenį (jeigu taip, tai kiek), nes teko išgirsti nuomonių, kad minkštesnė mėsytė būna...
Sunus valgo triusiena(maziausiai alergizavo) nuo kokiu 7 men., virdavau ir trindavau i koses, dabar verdu sriubas(pvz slaunele nuverdu su pipiru, lauro lapu, druska, svogunu, nukosiu, pridedu megstamu darzoviu ir paverdu kol jos isvirs, o ta mesa nuimu nuo kaulo is susmulkinus sudedu i kruopas ar bulviu kose), skanus sultinys iseina. Aisku perkam naminius, ekologiskus.
Papildyta:
verdant druskos galima ideti, bet nepatartina mesa pasudyti ir laikyti(marinuoti), nes laikoma padruskinta, verdant buna kieta
Papildyta:
QUOTE(node @ 2013 01 07, 13:57)
Sveikos
pradėjau ir aš jau duoti triušienos. Norėjau pasiteiraut tų, kas verda, ar dedat druskos į vandenį (jeigu taip, tai kiek), nes teko išgirsti nuomonių, kad minkštesnė mėsytė būna...
pradėjau ir aš jau duoti triušienos. Norėjau pasiteiraut tų, kas verda, ar dedat druskos į vandenį (jeigu taip, tai kiek), nes teko išgirsti nuomonių, kad minkštesnė mėsytė būna...
verdant druskos galima ideti, bet nepatartina mesa pasudyti ir laikyti(marinuoti), nes laikoma padruskinta, verdant buna kieta