Įkraunama...
Įkraunama...

Teišpildo Trys Karaliai vaikų svajones...

Jei tiki, kad šypsena gali daugiau už ašaras,
Jei tiki ištiestos rankos galia,
Jei tiki, kad tai, kas jungia žmones, yra svarbiausia,
Jei tiki, kad būti kitokiam yra turtas, o ne pavojus,
Jei moki į kitą žvelgti su trupučiu meilės,
Jei labiau pasikliauji viltimi negu įtarumu,
Jei tau atrodo, kad pirmas žingsnis yra tavo, ne kito –


esi laukiamas(-a) čia. Čia mes su Tavimi galim padaryti mažą kalėdinį stebuklą. O gal net ne vieną? Galim nušluostyti ašarą su sunkia liga kovojančiam vaikui, padovanoti truputėlį džiaugsmo jo mamytei, nunešti daug geros nuotaikos į LSMU klinikų (KMUK) vaikų onkologijos skyrių.

Kaip ir kasmet kviečiam pradžiuginti ligoniukus ir jų mamytes savo sukurtu rankdarbiu, nupirkta dovanėle, kalėdiniais skanėstais. O gal išradingi Jūsų vaikai vėl, kaip pernai, pagamins nepakartojamų „siurprizų“? Gal jūsų bendraminčių būreliai, darbo kolektyvai, kaimynai vėl apsijungs gražiam tikslui ir paruoš vaikams bendras dovanėles? Galbūt turite savų minčių, pasiūlymų – laukiam.

O jeigu galite paaukoti pinigėlių – paprašysim padėti vaikų onkologijos skyriui įgyti labai reikalingą slaugos priemonę keltuvą. Jis bus skirtas vyresnių vaikų slaugai. Tai būtų labai didelė pagalba tiek slaugančioms mamytėms, tiek personalui. Maloniai sutikus „Rugutės“ fondui, pinigėlius galit pervesti į jų sąskaitą, nurodydami, kad jie skirti KMUK keltuvui.

Gavėjas Labdaros ir paramos fondas „Rugutė“
Fondo kodas 300070090
Atsiskaitomoji sąskaita (IBAN) LT557044060004620867
Banko pavadinimas AB SEB bankas
Banko kodas 70440
SWIFT kodas CBVILT2X
Daugiau apie pervedimą galit sužinoti "Rugutės" puslapyje.


Rankdarbius ir dovanėles galit siųsti paštu – adresą parašysiu Jums į až. Kaune jas galima perduoti akcijos organizatorėms – susisiekite ir sutarsime.

Jūsų dovanėles, tradiciškai, vaikučiams nuneš Trys Karaliai, tad jas siųsti galite iki pat Naujų Metų.

**************************

Mes su Tavim galime juos apglėbti savo meile, mes galime juos sušildyti savo mintimis, mūsų palaikymas gali juos sustiprinti jų kasdienėje kovoje. Būkime su jais!

Ačiū už gerumą wub.gif
Atsakyti
Geras bigsmile.gif - šitą tekstą neseniai vienam "savo" suplanuotam reikalui esu išsirinkus. Ech... ir vėl "tie sutapimai"... faina. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, musu šeima norėtų prisidėti kalėdine dovanėle ligoniukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfyte @ 2011 11 22, 23:10)
Sveiki, musu šeima norėtų prisidėti kalėdine dovanėle ligoniukui  4u.gif

Ačiū, elfyte wub.gif Ačiū, kad kasmet pastebit akciją ir prisidedat 4u.gif
Atsakyti
Dahlia, siandien nupirkau vaikuciams daug spalvinimo, galvosukiu knyguciu. Dar sulauksiu, kol vyras persius man nupirktus didelius 40daliu piesimo rinkinius, tuomet atsiusiu siuntinuka 4u.gif Adresa turiu- murzinyte dave mirksiukas.gif Aciu, kad esate salia mazuju, kuriems reikia palaikymo sunkiu momentu verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2011 11 23, 21:45)
Dahlia, siandien nupirkau vaikuciams daug spalvinimo, galvosukiu knyguciu. Dar sulauksiu, kol vyras persius man nupirktus didelius 40daliu piesimo rinkinius, tuomet atsiusiu siuntinuka  4u.gif Adresa turiu- murzinyte dave  mirksiukas.gif Aciu, kad esate salia mazuju, kuriems reikia palaikymo sunkiu momentu  verysad.gif  wub.gif

Ačiū labai labai wub.gif Lauksiu siuntinuko smile.gif
O mes šalia būnam ne tik tada, kai sunku ax.gif Štai šįvakar, vienos merginos gimtadienio proga, susibėgę taip pasidžiaugėm wub.gif bigsmile.gif Kai prieš metus ji šventė savo gimtadienį ką tik po biopsijos, su beveik aiškia diagnoze - nuotaikos buvo ne tokios, kad ir kaip besitengėm. O šiandien bigsmile.gif bigsmile.gif Po visus metus trukusio labai sunkaus gydymo ta mergaitė švyti, tokia išgražėjusi, bėgioja (ilgai išvis negalėjo vaikščioti).. Jaučiasi visai sveika ir labai tikim, kad taip yra (darosi dabar tyrimus).
Po praeitų metų akcijos rašiau, kad tądien aplankėm patį mažiausią, vos 1 mėn. skyriaus ligoniuką. O šiandien jis sudalyvavo šventėj taip energingai blink.gif biggrin.gif Linksmuolis, fainuolis, stipruolis thumbup.gif Viskas eina į gerą pusę, tikimės paties geriausio.
Tai va su tokia šaunia kompanija šiandien pūtėm žvakutes 4u.gif

Juk geri pavyzdžiai, geros emocijos ir kitus vaikus įkvepia sunkiai kovai..
Atsakyti
Sveiki, noreciau ir as prisideti, kokiu adresu siusti dovanele, o gal galima tiesiog atvesti?
Atsakyti
QUOTE(Olgina @ 2011 11 25, 23:31)
Sveiki, noreciau ir as prisideti, kokiu adresu siusti dovanele, o gal galima tiesiog atvesti?

Jeigu esat iš Kauno, tai galim susitikti kur patogu ir perduosit dovanėlę. Parašykit man į AŽ kur galėtumėt privažiuoti smile.gif
Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Ačiū šaunioms Airijos mamytėms, atsiuntusioms 17 (ar 18 g.gif .. vaje, nepamenu doh.gif ) vardinių dovanų ligoniukams wub.gif 4u.gif
Didelis AČIŪ murzinytei, organizavusiai dovanėlių surinkimą ir persiuntimą 4u.gif

Mielosios, gal dar kas norite su kolektyvu ar šeima paruošti dovanėlę konkrečiam vaikui? Parašyčiau jums vaiko amžių ir vardą.. Turim keletą ligoniukų ir iš vaikų globos namų...Vienam dovanėlę jau paruošė murzinytė, reiktų paaugliui berniukui dar kažko..
Padėkime jiems sukurti šventę 4u.gif
Atsakyti
parašaykite man prašau kokį vaikiuko norą - mūsų šeima irgi norime prisidėti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2011 12 07, 14:13)
parašaykite man prašau kokį vaikiuko norą - mūsų šeima irgi norime prisidėti. Ačiū 4u.gif

saulyte, parašiau AŽ 4u.gif Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 12 04, 23:53)
Ačiū šaunioms Airijos mamytėms, atsiuntusioms 17 (ar 18 g.gif .. vaje, nepamenu doh.gif ) vardinių dovanų ligoniukams  wub.gif  4u.gif
Didelis AČIŪ murzinytei, organizavusiai dovanėlių surinkimą ir persiuntimą  4u.gif

Mielosios, gal dar kas norite su kolektyvu ar šeima paruošti dovanėlę konkrečiam vaikui? Parašyčiau jums vaiko amžių ir vardą.. Turim keletą ligoniukų ir iš vaikų globos namų...Vienam dovanėlę jau paruošė murzinytė, reiktų paaugliui berniukui dar kažko..
Padėkime jiems sukurti šventę 4u.gif



Dahlia, ir mes norime padovanoti konkreciai vaikiukams is vaiku namu bigsmile.gif parasykite man i a.z. vaiku vardus ir amziu. dekoju.
Atsakyti