aciu Alionuikui uz patarima pabandyti naudoti karnabau vaska lupu piestukui. ateityje planuosiu ji isigyti
ka, gi, prigaminau kruva lupu balzamu. dariau vis tik su biciu vasku, dar dejau mimozu truputi. aliejai - kakavos rudas ir kokosu, lyg dar migdolu, nepamenu, nes pusiau is akies dariau
kaip patare mergaite is cia, ilasinau apelsinu ea 10 l ir 1 lasa benzoino, nes jis kovinis toks

zodziu mano ispudziai labai geri: gyvenime nenaudodavau joki uvazelinu, lupdaziu ir blizgiu. tiesiog jie man kancia, nekesdavau jausti kazkokia riebia chemija ant lupu ir "ragauti"

o dabaar isbandziau - tai esu labai patenkinta poveikiu. visai neerzina, o kelia nuotaika, lupos minkstos minkstuteles, nors pas mane jos dazniausiai budavo sausokos ir paskeldejusios, o dar putlios
dar patiko, kad tie piestukai gavosi tammsiai rudi ir pasitepus gaunasi kaip su tokiu neutraliu blizgiu, nes pas mane gan ryskios dar tos lupos . ot pridovanosiu

ai, tiesa, dejau as pantenolio i ji, nes kai stovejau euro vaistinej eilej, maciau kad labai perkami kazkokie vazelinai su pantenoliu

labai suzavejo mintis gaminti krema is savos gamybos hidrolatu, ypac is apelsinu ar greipfurtu zieveles

ka tik padariau krema su stipria kava, seniau su mineraliniu, dar seniau gaminau su ozkos pienu, bet prarugo, nes be konservantu dariau
dar vasara bandysiu is agurku siulciu pagal rekomendacijas is cia
aciu uz puikias idejas, kad dalinates jomis