Įkraunama...
Įkraunama...

Ar priauginti nagai gali būti nagams nepriimtini?

Labukas.

Darausi pati gelinį lakavimą jau metus laiko. Bet nelaiko man js gerai. Gal galite kas nors pamokyti kaučiukinius nagus pasidaryti? Dėl sąlygu susitarsime.
Atsakyti
Gal čia yra tokių, kurios priaugina nagus? Nerandu temelės sad.gif turiu priaugintus akrilinius, mažai kas jais užsiima, prisiauginau salone, priaugino gan gražiai, bet dėl lakavimo nelabai patiko, noriu korekcija darytis, bet labai jau nenoriu eit pas tą pačią ;o gal galit kuo patart ? Vilnius.
Atsakyti
Labas visoms, tikiuos, priimsite į būrelį ax.gif
Prisiauginau aš gelinius nagus, nes natūraliai mano trapūs ir sluoksniuojasi.
Paskaičiau temą ir noriu pasidalinti įspūdžiais.
Aš pasidarau manikiūrą prieš eidama pildytis, tai ant odelių kaip ir nepapuola gelis. Ir dar ši tas. Geliniai nagai labai bijo smūgių. Kartą autobuse staigiai stabdė ir taip skaudžiai statmenai trenkiau nagą į turėklą, kad pamaniau, jog nulūžo. Nagas liko vietoj, bet jau kažkur trečdalis buvo atšokęs. Ir jau iki nuėjau pas manikiūristę, jautrus labai jis buvo, netgi sakyčiau, skausmingas ties centru. Bet labai ilgi tada buvo. O sekantį sykį iki maximumo pasitrumpinau, ir jie vis tiek puikiai atrodė, kad ir trumpi. Ir namų ruošoj nebekliuvo smile.gif
Atsakyti