Visi kurie neabejingi, myli, megsta ir simpatijas jaucia rusiskiems filmams bei serialams- kvieciami ir laukiami musu temoje. Rekomenduokime, dalinkimes nuorodomis, siulykime...
Dabar ziuriu Расплата за любовь /2011/ Pradzia filmo tai man baisi, iskart aisku- kad nieko gero nelauk. Bet ''uzkabino''. Matyt todel kad jau pacio filmo pradzioje itampa beziurint jauciasi.
Filma nuziurejus esu , bet labai nemegstu A.Panino.Ir stop Ale kiek as daug aktoriu nemegstu , nu bent 10 tai tikrai is zymesniu, gerai vaidinanciu ...protu suprantu , o sirdziai neisakysi...
Filma nuziurejus esu , bet labai nemegstu A.Panino.Ir stop Ale kiek as daug aktoriu nemegstu , nu bent 10 tai tikrai is zymesniu, gerai vaidinanciu ...protu suprantu , o sirdziai neisakysi...
As zinokit jo irgi nemegstu. Lyg siol si filma neziurejau tik del jo. O dar jis cia vaidina neigiama personaza, tai isvis didele nesimpatija jam Bet kol kas nesigailiu kad si filma pradejau ziureti...
O as susiradau siaip ne taip viena matyta man patikusi filma (niekaip negalejau pavadinimo prisiminti, na bet radau) Суета сует /1979/ Жанр: комедия, мелодрама
Jau paziurejau. Labai geras filmas. Labai patiko (na neskaitant to kad galvojau momentais infarkta gausiu). Filmas demesi islaiko ''nuo-iki''. Siulau paziureti kas dar nemates.