Įkraunama...
Įkraunama...

Air swimmer žaislai

Sveiki,

Pasidalinkit patirtimi, kas turite tokiu zaislu?

http://www.airswimmer.lt

Koks ispudis? Ar sudetingas surinkimas, naudojimas?

Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2011 11 29, 00:38)
Sveiki,

Pasidalinkit patirtimi, kas turite tokiu zaislu?

http://www.airswimmer.lt

Koks ispudis? Ar sudetingas surinkimas, naudojimas?


Mane irgi domina šie žaislai. Gal jie neilgaamžiai ir neverti tokių pinigų? Papasakokit kas turit.
Atsakyti
jo atrodo tai laibai idomiai, domintu atsiliepimai apie juos.
Atsakyti
Na kaina 199lt uz baliona tikrai per daug. Bet kai buna akcijos apie 90-100lt, tai gal ir nieko uz ta pirma vaiku ispudi "susimoket". bigsmile.gif jau negaliu sulaukt to ryto kai ta zuvi paleisiu jiems i kambari.
Nors ziurejau filmuka surinkimas visai sudetingas ir atsakingas.
Atsakyti
Idomu butu isgisti atsiliepima - kaip tas zaislas, kaip vaikai reagavo? Ar nera taip, kaip su balionais pripildytais helio - pirmas 2 dienas tampo po visa buta, o po to nebepastebi? rolleyes.gif
Atsakyti
Gavom mes ta zuvi dovanu. Po to kai teko gyvai pamatyti ir isbandyti, tai tikrai pati nepirkciau net uz akcijine kaina, o apie pirkima be akcijos tai net kalbu nera... schmoll.gif Gal dar musiske kiek permaza tokiam zaislui (1 m. 4 men.), bet emociju jai sukele nedaugiau negu paprastas balionas. Kas del zaislo kokybes tai irgi teko nusivilti... Visos detales prsiklijuoja tokiais dvipusiais lipdukais (kaip lipni juosta) tai per nakti dauguma tu lipduku atsiklijavo doh.gif , taigi gana daznai tenka zaisla surinkinet isnaujo. Kitas nepatogumas yra jos pripildymas. Kadangi garaze nestovi helio duju balionas, tai teko ieskoti kur zuvyte prisipust. Sitas "malonumas" kainavo 20 lt. Kazkas klause ar nesubliusko po poros dienu. Tai pas mus kol kas dar nesubliusko, o ten kur pripute baliona, zadejo, kad laikysis minimum dvi savaites. Nezinau ar cia tuo dziaugtis, ar labiau liudet reiketu, nes zaisliukas tilrai labai didelis, taigi ir vietos uzima daug (gerai, kad pas mus vienas kambarys pusiau tuscias ir naudojamas tik zaidimamas). Be visa ko, dar mums ir truputi brokuotas pasitaike - neveikia "dyve" mygtukas. Reiks bandyt pasiskambint, gal pakeis g.gif.
Atsakyti
Jau pripuciau helio pardoj. Kokybe tikrai prasta, jau byra dazas nuo pacio baliono. Bet atrodo visai smagiai. Turetu "vaiku dzuginimo pirmas minutes" planas pavykt....
Atsakyti
manau kad kaina uzkelta uz naujadar nematyta ideja, neverti jie tiek schmoll.gif
Atsakyti
Nu, o man patiko ta zuve thumbup.gif . Aisku kokybe apgailetina, bet kai ore sklando, tu trukumu nelabai iziuresi. Dar isigijant toki, reiktu pagalvot, kiek namie vietos, nes jeigu kokiam miegamu rajonu mazesniam bute, nu nelabai kur bus ji paleist. ir geriau, kad lubos butu aukstesnes, nei standartas.

Gal pas ka jau metos, kaip nereikalingas, nupirkciau veikianti mechanizma uz nebrangiai 4u.gif ?
Musu jau nebeveikia, turbut "sudilo"... doh.gif


Atsakyti
Mes irgi gavome tokia zuvi dovanu. Pasidomejom Vilniuj uz kiek galima ja pripusti, tai paaiskejo, kad uz 40 Lt blink.gif Tai mes pagalvojom, pagalvojom ir nusprendem padeti ja i spinta. Musu butas yra 2 kambariu, pakankamai mazas, dar primetem, kad tas balionas gali subliuksti per kelias dienas ... Vienzo, gal ideja ir idomi, bet yra ir daug minusu.
Atsakyti
QUOTE(neuzmirstuole @ 2012 02 14, 11:13)
Pasidomejom Vilniuj uz kiek galima ja pripusti, tai paaiskejo, kad uz 40 Lt  blink.gif

oho, brangus malonumas.... pora kartu priputi ir jau zuvies savikaina gaunasi.... g.gif
Atsakyti
Gal kas varikliuka perleistume uz nebrangiai nupirkciau?

beje mano zuvis prasilaike du men pripusta, nesenai tik i spinta padejau ir dar biski pasiputus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvigra: 07 kovo 2012 - 12:44