QUOTE(Rasma @ 2011 12 03, 02:15)
Labiausiai 'biesina', kad atėjus į paštą nusipirkti pašto ženklų, išsiųsti/paimti siuntinį - t.y. tiesioginė ir neginčijama pašto paskirtis, turiu stovėti eilėje su mokančiais visokias įmokas, mokesčius...man pašte paaiškino, kad kažkokiose jų taisyklėse nebeliko to aptarnavimo be eilės, jei atėjau su konkrečia būtent 'pašto' užduotimi

Taip kaskart ir norisi keiktis
pritariu.. ir tikrai, paskutinį kartą atkreipiau dėmesį, kad nebeliko tos tipo privilegijos, nestovėt eilėj, jeigu eini su pašto reikalais. Ha ha, jie dabar kiekvieną litą gaudo, ir jiems nusixikt ant tiesioginių pašto klientų. Jie keiksnos, bet vistiek ateis. O va tie kur po 0,79 lito sumoka už kiekvieną lapuką mokesčių, va tie jiems yra lobis
QUOTE(Turbopower @ 2011 12 03, 02:39)
Ir loterijos bilietus!!!! Ir dar kai pensijas atsiminėja, pesnininkam siūlo tai nutrindinėja vietoj jie. Ir duoda paštininkei, kad pažėtų ar laimėjo ar ne.
Sako deja jūs nieko nelaimėjot nu ir krč.... +1-2min. laukimo nuo žmg/vnt.

nu čia tai geras.. man tai jau nieko nebesiūlo, nes aš tuo rėkiu atgal, kad pirkčiau cibulių kilogramą, arba saulėgražų ir čia vietoj paspjaudyčiau
nu bet nieko.. ateis pavasaris, tai LT pašte bus galima nusipirkti ir runkelių sėklų, ir burokėlių, ir morkikių.. va tada tai dar ilgiau stovėsim, kol pencinykai pupeles skaičiuos
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...