Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislai,žaidimai pametinukams

Žodžiu,atrėjašventės,galvoju ką padovanot krikštaduktei. Jai 4 metai bus sausio pradžioj. Galvojau lėlę,na,kad tipo galėtų kasas pint ir pan,bet... krikštaduktė turi sesę,jaunesnę 1,4 metais. Vakar pamačiau,kad jeigu padovanočiau tą lėlę,tai paaštrinčiau vaikų "kovas" dėl kiekvieno žaislo. tai mąstau,kad gal kokį žaidimą,kūribinį rinkinį,kad vyresnioji,gavus dovaną,pasikvistų mažikę,žaist kartu. Dviejų vienodų dovanų tikrai nedovanosiu,nes pasveikinti noriu būtent krikštaduktę.
Mes su broliu tai gražiai tais žaislais pasidalindavom,nors gaudavom atskiras dovanas nuo svekinančių. Reikėdavo man gaut mašinų-duodavo,reikedavo jam lėlių-duodavau. Tai nu... Tpokio nesidalinimo žaislais dar neesu mačius...
Atsakyti
na ziurint koks tas kurybinis rinkinys bus.... Jei ten reikes ka nors kaip mozaika suverti - tai mazoji 100% ismetys ir vyresniajai neduos. Gali buti delione - puzlai, bet kad is storesnio kartono arba medzio, nes kitaip mazoji plona kartona/popieriu sukramtys. Arba koks nors vaikiskas arbatos servizas - medinis arba metalinis - tikrai tiks abiem ir nesugadins. Dar buna visokiu pjaustomu picu, tortu, kitu rinkiniu, tai irgi, kaip ir vienas zaislas, bet pasidlaina i kelis gabaliukus - ir abi gali zaisti.
Atsakyti
Gal kokią virtuvėlę, kad abi galėtų "virti", "kavą gerti"... Vienai tokį žaidimą neįdomu žaisti ax.gif
Atsakyti
Gavome viena viskai faina zaisla, kuris sudomino abu vaikus ( 2 m ir 4 m)
user posted image

Esme - ant plastiknio vamzdelio uzsimauna strele, o prie kito vamzdelio galo yra kaip pompa - plastikinis staciakampis. Vaikas uzsoka, strele lekia thumbup.gif Visa diena prazaide. Aisku reikia ploto, geriausia bus sode vasara, kur nei lubos nei spintos neriboja, nes gerai uzsokus lekia gan toli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ejau_pro_sali: 01 sausio 2012 - 23:34
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 01 02, 00:33)
Gavome viena viskai faina zaisla, kuris sudomino abu vaikus ( 2 m ir 4 m)
user posted image

Esme - ant plastiknio vamzdelio uzsimauna strele, o prie kito  vamzdelio galo yra kaip pompa - plastikinis staciakampis. Vaikas uzsoka, strele lekia  thumbup.gif  Visa diena prazaide. Aisku reikia ploto, geriausia bus  sode vasara, kur nei lubos nei spintos neriboja, nes gerai uzsokus lekia gan toli.


Kaip šitas daiktas vadinasi? Kokia firma? Ir mane sudomino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2012 01 03, 18:25)
Kaip šitas daiktas vadinasi? Kokia firma? Ir mane sudomino smile.gif

kazkoks pomp rocket ar kazkas panasaus, gamintojas quercetti, pirko berods senukuose.
Vyresneliui tai uztenka su koja paspaust, kad raketa islektu, o mazius tai su abiem kojom uzsoka thumbup.gif
Atsakyti
Dar kas galetu buti pametinukams - tai indu servizas, kai yra keli puodeliai, tada vaikai nesipes ir zais drauge. Buvom su saviskiais sveciuose, tai ten mergaites turi toki serviza metalini:
user posted image
kaip nekeista, musiskiai zaide kartu ir net kuri laika nesipese, o vienas kita arbatele vaisino thumbup.gif Nors ir bernai smile.gif
Atsakyti