Prašau, gelbėkit... Gal kuri esate susidūrusi su šita zaraza - kondilomomis - nėštumo metu? Kaip gydėtės, kokie vaistukai buvo veiksmingi?
Man 33 savaitės nėštumo, gimdymas jau visai ant nosies, o vakar vos negavau šoko po gydytojos diagnozės - plokščiosios kondilomos!!!
Viskas prasidėjo prieš beveik 5sav, kai ant lytinių lūpų vidinės pusės pajutau skausmingą šašiuką, po poros dienų tų šašiukų jau buvo keletas. Nubėgau pas savo ginekologę, o ji pasakė, kad čia pūslialinė. Ir dar pasakė, kad kažkur užsikrėčiau. Už savo vyrą galiu galvą guldyt, o aš irgi be jo nieko neturėjus keletą metų... Be to, vyras neserga, jokių požymių. Po to pasiskaičiau forumus čia ir kiek nurimau sužinojus, kad taip gali nutikt dėl nėštumo metu nusilpusio imuniteto. Tepiausi Zawirax tepaliuku ir tikėjausi, kad praeis.
Viskas lyg ir buvo pranykę, bet prieš keletą dienų vėl pasirodė bėrimas, tik jau kiek kitoks. Vėl bėgu pas ginekologę, ji, nebežinodama, ko griebtis, siunčia pas dermavenerologę, o ši iš karto pasako, kad čia karpos

Gydytoja išrašė Aldara tepalo, kurio neradau visoj Ukmergėj, ir niekas net nežada užsakinėt. Kituose miestuose, kiek žiūrėjau, jo galima gauti, bet tuomet reik lėkt nežinia kiek kelio, o ir kaina kosminė... Aišku, taip reiks daryt, jei nieko kito neliks. Dar gydytoja davė bukletuką Wartec tirpalo, bet jo recepto neišrašė. Manau, kad jo čia gauti taip pat nepavyktų, tačiau ten parašyta, kad nėštumo metu jo naudoti negalima. Gal kas naudojot? Ir dar pasiskaičiau, kad gerai tas karpas pridegina juodasis ridikas ir Vagothyl tirpalas. Apie pastarąjį pasiskaičiau, kad nėštumo metu jo irgi negalima naudoti, bet gal kas tepėtės juo? Šiandien vėl bėgsiu pas ginekologę dėl šio tirpalo pasitarti.
Mane ima panika, kad tas virusas ir visi gydymai nepakenktų mano mažajai

Labai labai prašau, atsiliepkit tos, kurios esate turėję tokią bėdą... Ačiū!