QUOTE(Šypsenelė @ 2006 03 28, 08:01)
Labas rytas,
Būsimos ir esamos mamos.
Labai noriu išgirsti Jūsų nuomonę apie šią gydytoją t.y. Astą Paukštienę, ji dirba Pilaitėje ir Karoliniškėse.
Įdomu kada ji jums pirma karta padarė ehoskopiją? Ir aplamai kaip jumis rūpinosi?
Aš pas ją lankiausi kol nebuvau nėščia, tai visai nieko, o dabar kai tapau

, tai ji man nedaro ehoskopijos, tipo viskas gerai ir iki 18 savaites mes tau nedarysim.

Tai va, man atrodo, kad tai nenormalu. Nes kiek skaitau forume, kad jau 7-8 savaičiu daro. Man svarbu žinoti kada tiksliai turėtų gimti vaikiukas. Galvoju , kad reikia keisti gydytoją, tai patarkite kokia gydytoja geriausiai Jūmis rūpinasi Karoliniškėse?
Labai ačiū visoms už išsakytą nuomonę.
labai norėčiau, kad mano nuomonė nepagadintų gydytojos reputacijos, nes matau kol kas tai pirmoji nuomonė, daugiau nuomonę pareiškusių nėra

bet mane prieš keletą metų ji nuvylė. Per visą nėštumą echoskopiją tedarė vieną kartą, kai dabar atgaminu, tai echoskopijos metu jos veide lyg šmėžtelėjo kažkokia abejonė, tačiau taip nieko ir nepasakė

o vaikelis gimė nesveikas ir neišgyveno

nesu iš tų, kur viskuo kaltina tik aplinkinius ir ieško kaltų, tačiau tokie apsigimimai, kokius turėjo mano kūdikis neabejoju, kad galėjo būti matomi. Dabar aš tas nuoskaudas jau užsiglosčiau, yra kaip yra, tačiau spėju , kad gydytojai pritrūko ryžto imtis kažkokių papildomų tyrimų ir veiksmų. Nesiekiu aš jos apjuodinti, mano nelaimė neturi būti jos nelaime, bet giliai širdyje manau, kad gal ir galėjo kažką padaryti....
mano patarimas toks - jei dūšioje neramu, gal vistik pasikeisk gydytoją.
O gal kas nors ir pasidžiaugs šios gydytojos paslaugomis, šiaip gi ji pakankamai maloni...