Įkraunama...
Įkraunama...

Biskvitas

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 29, 14:13)
Parasyk paskui, ar pavyko mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
paskutini kartą dariau varškės vyniotini, ale ir nemažai sviestu skardą ištepiau vistiek turėjau su peiliu jį atkrapštyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 29, 15:13)
Parasyk paskui, ar pavyko mirksiukas.gif



Butinai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 01 29, 14:34)
drinks_cheers.gif
paskutini kartą dariau varškės vyniotini, ale ir nemažai sviestu skardą ištepiau vistiek turėjau su peiliu jį atkrapštyti doh.gif

o popieriaus netiesei?
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 29, 15:01)
o popieriaus netiesei?

ne, netiesiau, nes buvo parasyta ištepti su sviestu g.gif
Atsakyti
Siaip biskvitas visada prilimpa, juk tesla skysta. Tai geriausia popieriu pasitiest, o jau kai iskeps, apversti biskvita ir nuimti ta popieriuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 01 29, 12:49)
Gal man kasnors galetu paaiskinti kaip isimti biskvita is skardos (formos)?  ax.gif  nu kiek bekepciau jis man prilimpa prie dugno ir sono ir daryk tada ka nori, ir su peiliu pjaustau ir dar visokiausiu budu prisimastau, o finise belieka jy ismesti doh.gif  bandziau kepti ant kepimo popieriaus bet ir prie jo prilipo, suvilgiau vandeniu bet buvo lygiai tas pats, su popierium nuplesiau puse biskvito lotuliukas.gif cia kaip suprantu todel kad y biskvita nesideda jokiu riebalu g.gif  pirma karta kai kepiau ne ant popieriaus buvau gausiai istepus riebalais bet nepadejo....

istepk gausiai skarda sviestu ir pabarstyk dziuveseliais... niekada neprilimpa, kad ir ka bekepciau...
Atsakyti
Na va kepiau biskvita pagal Owly ir neisejo verysad.gif ,t.p neiskilo,Cipciuko ananasinis irgi neiseina,nezinau reiks kaip senais laikais issikept "bude" sulaiscius pertept ir rami galva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 01 30, 18:10)
Na va kepiau biskvita pagal Owly ir neisejo verysad.gif ,t.p neiskilo,Cipciuko ananasinis irgi neiseina,nezinau reiks kaip senais laikais issikept "bude" sulaiscius pertept ir rami galva lotuliukas.gif


Bandyk pagal ta, kuri as kepu, visad gaunasi. Kazkur cia biskvituose imetusi. Jei nerasi, pakartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 01 30, 18:10)
Na va kepiau biskvita pagal Owly ir neisejo verysad.gif ,t.p neiskilo,Cipciuko ananasinis irgi neiseina,nezinau reiks kaip senais laikais issikept "bude" sulaiscius pertept ir rami galva lotuliukas.gif

Kas cia per zveris? mastau.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 30, 18:52)
Bandyk pagal ta, kuri as kepu, visad gaunasi. Kazkur cia biskvituose imetusi. Jei nerasi, pakartosiu smile.gif

Tai kad tavo beveik toks pat, kaip ir ananasinio (is 4 kiausiniu, ta turi omeny) blush2.gif
Atsakyti
As biskvita kepu be krakmolo ir kepimo milteliu g.gif ar juos butina deti, g.gif bet kartais ir mano sukrenta g.gif
Atsakyti
Taip , būtina , jeigu to reikalauja receptas ......biskvito kepimo būdų yra laaaaabai nemažai .....pats papraščiausias ir niekada nenuvilentis tai senovinis būdas ...

pvz.

4 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
4 saukštai cukraus ......psio ....

Atskiriami tryniai ir baltymai , tryniai gerai , beveik iki baltų putų išsukami su cukrumi 3 kartus padidėja .
Baltymai gerai išplakami .....į juos dedami tryniai ir persijoti miltai .....iš lėto , ramiai , viskas sumaišoma , kuo mažiau pažeidžiant baltimų putas .....psio , dedam į formą ir kepam ......tačiau , šis biskvitas yra sausas , jį be galo sunku perpjauti , bet jis neapsakytai purus ( iškorijes ) ......tai va galima rinktis iš daug variantų , aš mėgstu tuos , į kuriuos dedasi riebalai , bet ir jie turi savo minusų - į juos dedasi soda , nevalgys tie kuriuos ji erzina , nors pastovėjus perteptam torte ji nebetaip smarkiai jaučiasi .

O paskutiniu laiku įėjo į mada biskvitai kepami su kepimo milteliais , jie labai lepūs , tai kauburas iškyla , tai duobė ismunka .....ir nuo ko čia priklauso , biesas žino.

Yra labai skanus ir įdomus biskvitas su kondencuotu pienu ....lengvai , greitai padaromas , bet gi aš pamiršau proporcijas doh.gif .....gal kur , kas nors idės jo receptą , tik jį reikia laaaaaabai gausiai sulieti , jis nuo to visai nepasileidžia schmoll.gif , nes iškepias užneša į kempinią tongue.gif

Na va atskaičiau paskaitą blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 21:24)
Taip , būtina , jeigu to reikalauja receptas ......biskvito kepimo būdų yra laaaaabai nemažai .....pats papraščiausias ir niekada nenuvilentis tai senovinis būdas ...

pvz.

4 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
4 saukštai cukraus ......psio ....

Atskiriami tryniai ir baltymai , tryniai gerai , beveik iki baltų putų išsukami su cukrumi 3 kartus padidėja .
Baltymai gerai išplakami .....į juos dedami tryniai ir persijoti miltai .....iš lėto , ramiai , viskas sumaišoma , kuo mažiau pažeidžiant baltimų putas .....psio , dedam  į formą ir kepam ......tačiau , šis biskvitas yra sausas , jį be galo sunku perpjauti , bet jis neapsakytai purus ( iškorijes ) ......tai va galima rinktis iš daug variantų , aš mėgstu tuos , į kuriuos dedasi riebalai , bet ir jie turi savo minusų - į juos dedasi soda , nevalgys tie kuriuos ji erzina , nors pastovėjus  perteptam torte ji nebetaip smarkiai jaučiasi .

O paskutiniu laiku įėjo į mada biskvitai kepami su kepimo milteliais , jie labai lepūs , tai kauburas iškyla , tai duobė ismunka .....ir nuo ko čia priklauso , biesas žino.

Yra labai skanus ir įdomus biskvitas su kondencuotu pienu ....lengvai , greitai padaromas , bet gi aš pamiršau proporcijas doh.gif .....gal kur , kas nors idės jo receptą , tik jį reikia laaaaaabai gausiai sulieti , jis nuo to visai nepasileidžia schmoll.gif  , nes iškepias užneša į kempinią  tongue.gif

Na va atskaičiau paskaitą  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif


Va va, man taip pastoviai buna lotuliukas.gif
Atsakyti