Taip , būtina , jeigu to reikalauja receptas ......biskvito kepimo būdų yra laaaaabai nemažai .....pats papraščiausias ir niekada nenuvilentis tai senovinis būdas ...
pvz.
4 kiaušiniai
4 šaukštai miltų
4 saukštai cukraus ......psio ....
Atskiriami tryniai ir baltymai , tryniai gerai , beveik iki baltų putų išsukami su cukrumi 3 kartus padidėja .
Baltymai gerai išplakami .....į juos dedami tryniai ir persijoti miltai .....iš lėto , ramiai , viskas sumaišoma , kuo mažiau pažeidžiant baltimų putas .....psio , dedam į formą ir kepam ......tačiau , šis biskvitas yra sausas , jį be galo sunku perpjauti , bet jis neapsakytai purus ( iškorijes ) ......tai va galima rinktis iš daug variantų , aš mėgstu tuos , į kuriuos dedasi riebalai , bet ir jie turi savo minusų - į juos dedasi soda , nevalgys tie kuriuos ji erzina , nors pastovėjus perteptam torte ji nebetaip smarkiai jaučiasi .
O paskutiniu laiku įėjo į mada biskvitai kepami su kepimo milteliais , jie labai lepūs , tai kauburas iškyla , tai duobė ismunka .....ir nuo ko čia priklauso , biesas žino.
Yra labai skanus ir įdomus biskvitas su kondencuotu pienu ....lengvai , greitai padaromas , bet gi aš pamiršau proporcijas

.....gal kur , kas nors idės jo receptą , tik jį reikia laaaaaabai gausiai sulieti , jis nuo to visai nepasileidžia

, nes iškepias užneša į kempinią
Na va atskaičiau paskaitą