QUOTE(Bossi @ 2011 12 20, 17:58)
ir stirniukas, ir kiskuciai labai grazus
As meduciui lakstus vakar isikepiau, i kamera patapinau. Man medutis skaniausias triju dienu

kepu sau

Jei turesiu laiko, tai ir naujiems isikepsiu, bet jauciu tas bus kita savaite vis tik. O kameroje nieko tiems lakstams nenutinka ir 2-3 savaites. O grietinele man baubas

tikrinu galiojima po kelis kartus, apeinu eile parduotuviu. Man turi galioti 4-5 dienas ji, kitaip baisu
O kam juos saldyti del keliu dienu?

Juk tie meducio lakstai gali nesaldyti stoveti iki 3men
Na grietinele,jeigu pasibaiges galiojimas,man iskarto jauciasi,kazkada uzsiliko pas mus torto gabaliukas,nu ir ka pasibaige grietineles galiojimas ir teko ismesti,nes tikrai buvo nebevalgoma.
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 12 20, 18:24)
SOS MERGAITES
Labai reikia jusu pagalbos

gal galite paaiskinti kaip nudazyti pastilaza graziai raudonai (darau pagal cipciuka) vienas aukstas bus pilnai raudonas, ir labai bijau sugadinti vaikui torta

, LABAI labai prasau jusu paaiskinti man neismanelei
turiu AMERIKOLOR chrismas dazus ir RAIBOW DUST chili red spalvyte, tai domina su kokia ir kaip reiktu dazyti mase kad butu grazi riski kaip pas jus

(jos abu nesu naudojusi)
Labai lauksiu ats.
As manau deti i medaus/zelatino mase ....nors jeigu reikia labai ryskios,kempinele is isores gal?