Įkraunama...
Įkraunama...

Pūkučiai

QUOTE(ugne27 @ 2010 05 25, 09:21)
Mano seimyna pukucius irgi labai megsta, bet as juos ketu orkaitej, gaunasi traskus batonas, labai skanu. Ir dar darau prie ju padaza su pievagrybiais ir grietinele.


O kai kepat orkaitėje, tai pilat daug aliejaus, kad jie virtu? Kokioj temperturoj kepat ir kiek laiko mazdaug?


Aciu 4u.gif
Atsakyti
gaivinu tema. As visad norejau sio patiekalo, bet tik siandien suzinojau pavadinima smile.gif O jau kad googlinau, kad googlinau iki tol

Butinai reikes isbandyti
Atsakyti
skaitau skaitau ir nieko nesuprantu, nes raso jei aliejus per karstas sudegs batonas ir vidus liks zalias, o jei saltas -sugers alieju batonas , o gal kas gali paaiskinti kaip juos kepti? ar galima orkaitej be aliejaus? o batatonas turi buti skrudintas? kaip ji priklijuoti, kad nenukristu?
Atsakyti
Kaip gerai, kad priminet, seniai pamirsta receptuka, ryt puolu gaminti , aciu
Atsakyti
o kaip ten su ta kubeliais duona? kubelius paskrudint ir klijuot, o po to vėl juos kept ar neskrudintą lipint ir kept? Dar kažką mačiau maximoj: vietoj duonos kubelių kukurūzų dribsniai 4u.gif Bet maximoj tai jau kaip ir viskas kepta, o kaip iškept, kad nesudegtų?
Atsakyti
Kepu orkaitėje pūkučius, paprastą batoną supjaustau kuo mažesniais kubeliais, tada apspaudžiu kotletą ir dedu į skardą. Batonas apskrunda orkaitėj, kol iškepa mėsytė, o laikytis irgi laikosi, nekrenta nuo mėsos.
Atsakyti