radau tokį receptą internete:
Vištienos pūkučiai
Reikia: 600 g vištienos be kaulų, 1 stiklinės grietinėlės, 1 kiaušinio, baltųjų pipirų, druskos, aliejaus kepimui, petražolių lapelių.
Įdarui: 1 šaukšto miltų, 1 šaukšto sviesto, 1 stiklinės pieno, 1 stiklinės virtų šviežių ar šaldytų baravykų, 1 kiaušinio trynio, žiupsnelio druskos.
Nuo vištos krūtinėlės ir šlaunelių nulupti odą, nuimti plėves ir sausgysles ir sumalti. Maltą mėsą sudėti į dubenį, labai gerai ištrinti mediniu šaukštu, pridėti kiaušinio baltymą ir gerai išsukti, po truputį pilant grietinėlės. Masė turi būti vientisa ir puri. Į ją dar pridėti šiek tiek druskos ir baltųjų pipirų. Tada imti po 50 g paruoštos masės, išploti, uždėti įdaro ir padaryti kiaušinio pavidalo kukulius. Juos pabarstyti miltais, suvilgyti išplaktame su mažu druskos bei pieno kiekiu kiaušinyje ir apvolioti nedideliais kubeliais supjaustyto pyrago ar batono gabaliukuose. Taip paruoštus pūkučius kepti dideliame gerai įkaitinto aliejaus kiekyje. Apkeptus sudėti į dubenėlį ir dar keletą minučių palaikyti karštoje orkaitėje, kad baigtų kepti.
Įdarui skirtus miltus paspirginti svieste, kol pagels, atskiesti karštu pienu ir maišant virti 10 min. Po to indą nukelti nuo ugnies, masę kiek atvėsinti, sudėti kiaušinio trynį ir virtus, smulkiai sukapotus baravykus. Masė turi būti tiršta. Ja įdaryti pūkučius
Prieš paduodant į stalą, pūkučius palaistyti tirpytu sviestu, šalia sudėti mažas virtas bulvytes. Tinka su marinuotais vaisiais ar salotomis.
gal darot iš jautienos ar kialienos faršo?