Įkraunama...
Įkraunama...

Užteko suprasti, kad pati sau kenkiau (tęsinys)

Na ka, as vel cia smile.gif Sugebejau per 2017m. pastoreti tiek, kad strimagalviais lekiau i sporta atgal, nebetilpau i savo rubus.
Geguzes 7d. 2018 uzsirasiau extremalu gyma. Ten sportas ne kaip iprastame gyme, o vien bootcampai. Kaip mano tete pavadino, klases pas " serzanta" biggrin.gif Na kolkas rezultatu tiek, kad linijos sumazejo labai gerokai, bet svoris pakrito tik 5kg. po tiek vargo ideto. Bet neuzmirstu, kad mano amzius jau beveik 10m. daugiau nei buvo kai numeciau svori stipriai pirma karta smile.gif

Taigi, kas su manimi gryzt i senas formas ? As tikrai varysiu iki galo vel. Jau 3 menesiai be keliu dienu einu i sporta minimum 4 dienas, max aisku 7, dazniausiai 6. Blogis tame, kad pradejau sportuoti blogu laiku, kai prasidejo seimos vizitai ilgalaikiai, reiskias daug mamos gaminto maisto ir panasiai, reiskias dietos praktiskai nesilaikiau, tik stipriai, beprotiskai sportavau. Bet seimu vizitai uzsibaige pries kelias dienas, todel esu pasiruosusi numest daug svorio bigsmile.gif ( dar reikia apie 8-10kg, bet siti krenta sunkiausiai verysad.gif )
Si karta prie manes prisidejusi ir mano dukra Greta, bei vyras. Gera pradzia dukrai buvo, numete virs 10kg ( ji turi nemazai virsvorio), bet isvyko ji i LT 2-iems menesiams, grys vel nusilpus ir papilnejus, bet ji labai nori pasiekt rezultatu, todel sportuos kartu ir ji. Jei kas sportuojate kartu su savo paaugliais vaikais, labai prasau pasidalinti patirtimi kaip sekasi ne tik jums, bet ir jusu vaikams smile.gif Ypac jei vaikas, pradejes sportuoti yra gerokai pilnas. Mano mergaitei gan sunku buvo pirma menesi, ji gerokai pilno sudejimo buvo tuo metu, bet labai greit sustiprejo pas " serzanta".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 28 liepos 2018 - 09:29
Dar noriu parasyti kodel uzaugo tiek daug kg. Mano darbas sedimas, dirbu is namu apie 12-14 valandu per diena, reiskias tiek laiko mazdaug sedziu. Pries 5 metus issikelem is labai didelio miesto, i praktiskai kaima, todel nebeliko net pasivaiksciojimu, pasivaikstau su masina biggrin.gif Man isvi keista, kad kg pradejo detis man tik pernai drastiskai. Iki pernai priaugau nuo senu laiku mesto svorio per tiek metu tik 5kg, o per pernai, reiskias 1 metus uzaugau gerokai virs 7kg !
Bet kova su kg pradeta, labai rimto sporto ideta, raumenys atsigave, sportiskai jauciuosi tobulai, tik linijoms geroms dar labai toli.
Papildyta:
Jei kam idomu, stai mano sporto klubas https://www.setsbuilt.com/ , tikrai mums neiprastas, gal LT tai jau tape normalu, bet man asmeniskai naujove. Galima sekt per instagrama SETSBUILT, bet jie turi kelis, man galima pamatyti setsbuilt of Jackson, maciau net vakar keliuose videos imesta kaip lasinukus purtau biggrin.gif Matau sitam video matos trenerio galva plika is galo. Jis baisiausias musu treneris, ateina, atsistoja, ir tiek stovi, kol darai tiek, kad norisi ir vemt, ir alpsti, ir verki mintyse biggrin.gif Visos klases pagal komanda, grupines, nieko nusukt negali, nes ateina ir stovi, ziuri ir komentuoja labai grasiai serzantas fear.gif Krosus lekiu greiciau ir ilgesnius nei 9-oje klase dabar budama 38-iu metu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 28 liepos 2018 - 10:15