Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės suprasti kosmetiką 3

QUOTE(kavasucitrina @ 2012 01 22, 15:01)
Tuomet suprasta smile.gif
Ačiū 4u.gif


Koks tikslas tada klaust, jei nesi pasiruošęs išgirsti kito nuomonės? ax.gif
Atsakyti
Rasykit atsakymus del tokiu,kaip as,kuriom net labai idomu jusu analizes 4u.gif
Va ir labai laukiu straipsniuko tema ''ko vengti kosmetikoje'' rolleyes.gif cituoju ''Ko mano nuomone turi būti idealiame drėkiklyje (ko jame negali būti- jau kita tema smile.gif '' tai va tos temos lauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 22, 23:00)

dėl migdolų aliejaus. Be abejo, nerafinuotas yra žymiai veiksmingesnis, tačiau kai kurių šaltinių teigimu, rafinuojant pašalinamos įvairios nuodingos cheminės medžiagos, pvz. sunkieji metalai, pesticidų likučiai. Tiesa, rafinuojant aliejus veikiamas labai aukštų temperatūrų, kurios suardo nesočiųjų riebiųjų rūgščių struktūras, taip prarandamos gerosios savybės. Na, bet net ir apie rafinuotą aliejų kalbant negalima jo įvardinti esant nuodingu.

Jei ceteareth- yra tik pagalbinė, o ne aktyvi medžiaga, tuomet man visiškai nepatinka jos buvimas kosmetikoje, nes teko rasti ir kituose šaltiniuose nurodytą kaip "blogiuką". Sulyginti su konservantais, emulsikliais vienareikšmiškai negalima, nes šie gali būti ir natūralūs.

Beje, kunigundos78 nuomonę aš vertinu smile.gif
QUOTE(Filotijia @ 2012 01 23, 23:58)
Rasykit atsakymus del tokiu,kaip as,kuriom net labai idomu jusu analizes  4u.gif
Va ir labai laukiu straipsniuko tema ''ko vengti kosmetikoje''  rolleyes.gif  cituoju ''Ko mano nuomone turi būti idealiame drėkiklyje (ko jame negali būti- jau kita tema smile.gif '' tai va tos temos lauksim  ax.gif

Visgi patarčiau pačiai domėtis visu tuo, "ko vengti kosmetikoje", nes kaip matome, suvokimas ir supratimas gali būti skirtingas. Jei neturite tam laiko ar noro, gal tuomet geriau rinktis sertifikuotą kosmetiką, tuomet tikrai žinosite, kad labiausiai vengtinų priedų joje tikrai nebus.

Atsakyti
O ka manote apie veido sveitima soda bei praskiesto obuoliu acto tonika veidui?
Atsakyti
Gal galit pasakyti savo nuomonę apie šį šampūną:

http://elevita.lt/in...d...rt&Itemid=2

Natura Siberica Jautriai galvos odai

Sudėtis:

Aqua, Lauryl Glucoside* (iš gliukozės), TEA-Cocoyl Glutamate (iš cukranendrių), Cocamidopropyl Betaine* (iš kokosų sviesto), Decyl Glucoside* (iš gliukozės), extracts: Bidens Tripartita (cerera), Glycyrrhiza Uralensis Fisch (uralo saldymedis), Chamomilla Recutita* (ramunėlės), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride* (is guaro dervos), Cellulose Gum, Kathon.

* sertifikuota ECOCERT

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ka apie siapriemone pasakysit?:)http://www.google.lt/imgres?q=garnier+pure+3in1&hl=lt&biw=1024&bih=619&gbv=2&tbm=isch&tbnid=9UFLmqQe9gPtxM:&imgrefurl=http://www.panele.lt/lt/naujienos/top_temos/turi_bedu_su_veidu_20_laimingu_merginu_isduoda_grazios_odos_paslaptis_foto_video/,offset.60&docid=E05t_QgukEnn1M&imgurl=http://www.panele.lt/uploads/img/garnier22.jpg&w=200&h=384&ei=DVskT6m4OZP78QP7_bmSAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=823&vpy=74&dur=645&hovh=307&hovw=160&tx=111&ty=181&sig=114608462700752698034&page=1&tbnh=133&tbnw=72&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:19,s:0
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2012 01 23, 16:58)
Rasykit atsakymus del tokiu,kaip as,kuriom net labai idomu jusu analizes  4u.gif
Va ir labai laukiu straipsniuko tema ''ko vengti kosmetikoje''  rolleyes.gif  cituoju ''Ko mano nuomone turi būti idealiame drėkiklyje (ko jame negali būti- jau kita tema smile.gif '' tai va tos temos lauksim  ax.gif


Dėkui, bet jaudintis nereikia, tikrai nenustosiu rašyti dėl to, kad kažkam mano nuomonė atrodo niekinė.

Dėl vengtinų ingredientų galiu trumpai parašyti, kad aš rekomenduoju vengti kvapiųjų medžiagų, kiek įmanoma (o jei jau rinktis priemone su kvapu, jis geriau tegu būna iš natūralių šaltinių), taip pat dažų, kitų galimai dirginančių ir dažnai odai žalingų ingredientų- didelio kiekio alkoholio, bet kokio dilgčiojimo, šildančio ar šaldančio efekto (jį dažnai sukelia mentolis, kuris sukuria iliuziją, kad priemonė yra veiksminga). Jautriai odai reiktų atsargiai su eteriniais aliejais, kai kuriais ekstraktais, jie irgi gali dirginti, nors ir turi naudingų savybių tuo pačiu. Žodžiu, reiktų vengti bet kokio odos dirginimo. Nes dirginimas- uždegimo šaltinis, o uždegimas labai prisideda prie odos senėjimo, kenkia odos sveikatai.

QUOTE(kavasucitrina @ 2012 01 24, 04:11)
* dėl migdolų aliejaus. Be abejo, nerafinuotas yra žymiai veiksmingesnis, tačiau kai kurių šaltinių teigimu, rafinuojant pašalinamos įvairios nuodingos cheminės medžiagos, pvz. sunkieji metalai, pesticidų likučiai. Tiesa, rafinuojant aliejus veikiamas labai aukštų temperatūrų, kurios suardo nesočiųjų riebiųjų rūgščių struktūras, taip prarandamos gerosios savybės. Na, bet net ir apie rafinuotą aliejų kalbant negalima jo įvardinti esant nuodingu.

** Jei ceteareth- yra tik pagalbinė, o ne aktyvi medžiaga, tuomet man visiškai nepatinka jos buvimas kosmetikoje, nes teko rasti ir kituose šaltiniuose nurodytą kaip "blogiuką". Sulyginti su konservantais, emulsikliais vienareikšmiškai negalima, nes šie gali būti ir natūralūs.

***Beje, kunigundos78 nuomonę aš vertinu smile.gif

****Visgi patarčiau pačiai domėtis visu tuo, "ko vengti kosmetikoje", nes kaip matome, suvokimas ir supratimas gali būti skirtingas. Jei neturite tam laiko ar noro, gal tuomet geriau rinktis sertifikuotą kosmetiką, tuomet tikrai žinosite, kad labiausiai vengtinų priedų joje tikrai nebus.


*Na, visų pirma mintis kilo- jei nerafinuotame aliejuje jau buvo pesticidų likučių ir sunkiųjų metalų, kam apskritai jį naudoti, kad ir rafinuotą. Nuodingu įvardint niekas nedrįstų, bet paabejot, kokios kokybės aliejai naudojami kosmetikoje ir kokia iš jų nauda- visada sveika. O EWG nuomone (tiksliau, jų prastai interpretuotų studijų apžvalgoje), net ir dėl levandos bei arbatmedžio reiktų susirūpinti: EWG blogas. Šitas jų blogo įrašas puikiai parodo, kaip tyrimai yra iškraipomi, išrenkami tik pavieniai faktai, kai norima sensacijų pasivaikyti. Dėl to jų puslapiui ir nesimpatizuoju.

** Tavo pasirinkimo teisė. Kad priemonė būtų veiksminga, ne visada užtenka tik aktyviųjų medžiagų. O dažnai tų labai jau aktyvių medžiagų kosmetikoje apskritai nerasta. Krūva riebalų ir tiek.

*** Niekas kitaip ir nesiūlo daryti. Tik aš į karbonadų temą vegetarizmo idėjų neinu platinti smile.gif

**** drinks_cheers.gif Domėjimasis ir kapstymasis visada yra sveikas dalykas. Svarbu tik neužstrigti, būti atviram bet kokiai nuomonei, aklai niekuo nepasitikėti ir formuoti savo nuomonę.

QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 26, 07:01)
O ka manote apie veido sveitima soda bei praskiesto obuoliu acto tonika veidui?


Soda gali būti pigi ir gana švelni alternatyva kitiems šveitikliams. Tik, žinoma, reikia nepersistengti, bandyti atsargiai. Gali sausinti odą. Dėl obuolių acto- turi naudingų odai savybių, kaip dezinfekcija, alternatyva rūgštims. Tačiau gali dirginti odą ir ją sausinti. Žodžiu, abi priemonės turi ir pliusų, ir minusų.

QUOTE(Skraido @ 2012 01 27, 08:41)
Gal galit pasakyti savo nuomonę apie šį šampūną:

QUOTE(gerdiki @ 2012 01 28, 15:31)
Sveikos, ka apie siapriemone pasakysit?smile.gif


Pačiom pirma reiktų truputį pasidomėt apie sudėtį, tada ir aš galėčiau nuomonę išsakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Domina nuomonė apie Chiroxy kremą. Apibūdinamas kaip papildomas deguonis odai, ar yra čia išvis to deguonies ir ar gali būti kažkuo naudingas kremas odai?
Aqua, Caprylic capric triglyceride, Isopropylpalmitate, Cyclomethicone, Polyglyceryl-3 methyl glucose distearate, Glyceryl stearate, Glycerin, Sodium dihydroxycetil phosphate, Tocopheryl acetate, Lecithin, Tocopherol, Citric acid, Ascorbic palmitate, Ascorbic acid, Sodium carbomer, Disodium phosphate, Propylene glycol, Alcohol denat., Phenoxyethanol, Xanthan gum, Methylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA.
user posted image
Atsakyti
Noreciau suzinot jusu nuomone apie EMU alieju smile.gif . Rasoma ,jog jis skatina odos regeneracija ir del to padeda demelem likusiom po spuogo greiciau isnykt ,yra non-comedogenic. Ar patartumet ji naudot problematiskai T-zonai ? Pagrindine problema inkstirai ir odos lupimasis( nors ir drekinu bei eksfolijuoju)
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2012 01 26, 16:01)
O ka manote apie veido sveitima soda bei praskiesto obuoliu acto tonika veidui?

įdomu. O ne per žiauru odai? soda šarminė, actas- stipriai rūgštus. Sumaišius čia reikia ar kaip?
Rinkčiausi vaisių sultis vietoj acto. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2012 01 30, 20:44)
įdomu. O ne per žiauru odai? soda šarminė, actas- stipriai rūgštus. Sumaišius čia reikia ar kaip?
Rinkčiausi vaisių sultis vietoj acto. mastau.gif

Nesumaisius.Sveitiklis-soda,tonikas-actas. Sumaisius gautusi putu vulkanas biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Labai domina Jusu nuomone apie si krema
Derma E DMAE Alpha Lipoic C-Ester Retexturizing Creme
user posted image
Ingredients: Water (aqua), dimethyl MEA (DMAE), stearic acid, thioctic (alpha lipoic) acid, allantoin, panthenol, caprylic/capric triglyceride, organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, cetyl alcohol, polysorbate 20, glyceryl stearate and peg-100 stearate, tocopheryl acetate (vitamin E), ascorbyl palmitate (C-ester), dimethicone, citric acid, retinyl palmitate (vitamin A), sodium hydroxide, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, potassium sorbate, natural and fragrant oils.
*Certified organic by Quality Assurance International, USDA or Guaranteed Organic Certification Agency.
Aciu 4u.gif
Atsakyti