Įkraunama...
Įkraunama...

kūdikis nieko negraužia

Sveiki, mano sūneliui 7 mėnesiai. Antras vaikutis. Nežinau ar tai bėda, bet neramu. Visai nieko nekiša į burnytę, jokių žiasliukų, jokių paduotų duoniukų. Jau nekalbu apie čiulptuką. Mišinėlio irgi negaliu sumaitint nes tik priartejus prie burnos su buteliuku prasideda klykimas. Dantukai dygsta (kol kas nėra nei vieno) bet pagraužia tik savo pirstukus. Ar tai nėra koks nors sutrikimas. Juk vaikučiai su pasauliu susipažįsta viską "ragaudami"?
Atsakyti
Klauskit savo gydytojos ir bus ramiau, nes lyg ir priklausytų pažinti pasaulį per burnytę, bet gal čia ne taisyklė g.gif Klauskit specialisto ir nusiraminsite smile.gif
Atsakyti
As auginu pirrmagimi, apie viska skaitau, daug viskuom domiuosi ir atrodo, kad ir mano vaikas turetu daryti tam tikrus dalykus, tam tikru laiku, bet deja taip nera... Kiekvienas vaikas yra INDIVIDUALUS ir del to kiekvienas vystosi skirtingai (zinoma yra tam tikru stereotipu..... bet....). Kaip jusu vaikeliui reikia taip jis ir elgiasi..., manau viskas dar bu ateity, arba jis tiesiog persoks tam tikras stereotipines vystymosi stadijas.
Atsakyti