Įkraunama...
Įkraunama...

Kur Vilniuje sportuoti su vaiku nuo 1 metų?

sveikos, 4u.gif
kazkur esu girdejusi, kad Vilniuje yra sporto uzsiemimai su vaikuciais nuo 1 metuku mazdaug uz 50lt.
Gal kas galite ka pasiulyti ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
kazkur girdejusi, tik nezinau ar tai tiesa, kad Vilniuje yra sporto uzsiemimai kartu su savo mazyliais nuo 1 metuku uz mazdaug 50lt. menesiui 4u.gif
Pasidalinkite informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 02, 16:37)
sveikos, 4u.gif
kazkur esu girdejusi, kad Vilniuje yra sporto uzsiemimai su vaikuciais nuo 1 metuku mazdaug uz 50lt.
Gal kas galite ka pasiulyti ?  drinks_cheers.gif

Mana taip pat domintu kur galima pasportuot su tokio amziaus mazium. Bet kiek ziurejau, tai visur su mazesniais arba Impulse palikt vaiku kambaryje. Bet as kazkaip bijau palikt toki maziuka unsure.gif
Atsakyti
gal kur poliklinikose tokius uzsiemimus veda?
pagelbekit kas zinot, nes mano maze sirgaliu maisas, tai gal sportas jai padetu sustiprinti imuniteta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 06 sausio 2012 - 14:36
Tai cia eina kalba apie vaiku ar mamu sporta su vaikiukais vietoj svoriu? O nenorit jus sportuot namie. Kiek turiu patirties,tai vaikai pastoviai serga tokiuose susiejimuose. Ten susilusiom mamom kondicionierius ijungia,o vaikus po to perpucia. Nebent su vyresniais-jie jau viskam atsparesni.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 01 06, 15:55)
Tai cia eina kalba apie vaiku ar mamu sporta su vaikiukais vietoj svoriu? O nenorit jus sportuot namie. Kiek turiu patirties,tai vaikai pastoviai serga tokiuose susiejimuose. Ten susilusiom mamom kondicionierius ijungia,o vaikus po to perpucia. Nebent su vyresniais-jie jau viskam atsparesni.

noreciau kad vaikas sportuotu, nes labai didele sirgale yra ir galvoju, kad sportuodama sustiprins imuniteta, bet jei kaip jus sakot tokiuose susiburimuose irgi sergamumas padideja, tai ne kas blush2.gif
Atsakyti
BodyLounge yra sokiai mamytems su vaikuciais nesynese, tik kainos ten nemazos smile.gif
Atsakyti
domina nuo 1metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2012 01 08, 23:03)
noreciau kad vaikas sportuotu, nes labai didele sirgale yra ir galvoju, kad sportuodama sustiprins imuniteta, bet jei kaip jus sakot tokiuose susiburimuose irgi sergamumas padideja, tai ne kas blush2.gif

Tai itariu,kad truputi ne i ta tema pataiket,reiketu Jums kazkur prie vaiku bureliu paieskot gal. Cia kalba apie sporta mamytems.O vaikam tokiuose uzsiemimuose mankstos ne daug tenka.juos tik pakiloja,paliuliuoja ir pan.
O del sergamumo,tai visada visuose susiburimuose yra didesne rizika uzsikresti.Bent iki metu as stengciausi tokiuose susiburimuose kuo maziau lankytis.
Atsakyti
http://www.gemma.lt/...emimai-grupeje/
cia yra mamos ir vaiko manksta
Atsakyti
tai kad labai brangu blush2.gif o kur nors poliklinikose kokiu nors tokiu uzsiemimu nera pigiau negu prestiziniuose sporto ir terapijos klubuose? 4u.gif
Atsakyti
Daug kam manau butu idomu, man irgi. Internete ieskojau, nieko neradau sad.gif
Atsakyti