Įkraunama...
Įkraunama...

konfliktinės situacijos

QUOTE(vaje @ 2012 01 04, 21:36)
. Jaučiuosi taip nestabiliai, jog gali leist sau palikt mane bet kada.

Man tai labaiusiai kelia nerimą , būtent jo išvažiavimai - kad ir vidurnaktį - nenoriu karksėt - bet gal ką nors pašonėj turi - ir tokiu būdu ieško priežasčių išvažiuot ...
Atsakyti
QUOTE(vaje @ 2012 01 03, 21:51)
Pastarąjį laiką nesibaigia konfliktai tarp manęs ir vyro ir nerandame jokio sprendimo. O prasideda viskas nuo bereikšmių smulkmenų.
Situacija Nr.1 - paprašau saviškio nueiti į parduotuvę, jis pasako, kad neturi grynų/smulkių - sakau, aš turiu. Pribėga vaikas su knygele įkyriai lipdamas ant kelių - pradedu jam skaityt, vyras sėdi lyg niekur nieko. Pašnairuoju ir nepatenkinta burbteliu - tai ko neini, nesuprantu?


Su visa pagarba - konflikto pradzia - Jusu rankose. ax.gif Oi kaip negalima burbeti... As kartais paburbu, bet tuojaupat suprantu, kad tai MANO durnumas, MANO klaida. Nes vyrams labai nepatinka burbekles...
As buciau darius taip - jei ilgeliau nenueina i parduotuve, imciau rengtis ir nueiciau pati. Tyliai, be komentaru. Jei paklaustu, ar vis dar kiltu nesusipratimu, as kuo ramiausiu balsu pasakyciau :"Nieko tokio, as nueisiu pati" - ir stengciausi viska uzglaisyti svelnumu ir pan. (Bet, ciagi, suveiktu viskas kaipmat..ir jis pagalvotu - ai, durnas as...ko cia spyriojuos.)
Tad mano seimoje greiciausiai butu taip, kad pamates,jog rengiuosi - tuoj pultu ir nueitu pats.
Seimoje nesu verge ir be nuomones.
Sakyciau - seimoje renkuosi "protingojo asmens" pozicija. ax.gif
Esu labai mylima ir gerbiama.
Atsakyti
Abu ragus surėmę, tai ko norėt. smile.gif kažkaip iš šono žiūrint beprasmiški ginčai, suprast tai reiktų jums pagaliau ir liautis šitaip elgtis. Kitą kartą prieš sakant pagalvot , prieš darant pasverti viską.
Atsakyti
QUOTE(vaje @ 2012 01 04, 09:51)

elgiaties kaip mazvaike. Suaukit.
Atsakyti