Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuotojo pažymėjimo atgavimas

Sveiki visi, cia uzsuke. Sukuriau nauja temele, kuri skirta dalintis patirtimi atgaunant prarastas teises. Kiek teko pasiskaitineti tai daugumai kyla klausimu sia tema. Pati turiu patirites sioje srityje, tad galesiu pakonsultuoti vienu ar kitu klausimu. Tad prasom, kalbekimes ir dalinkimes patarimais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trofeja: 04 sausio 2012 - 19:28
Domina viskas nuo iki....teises buvo atimtos 3 metams.

Atsakyti
Vienam mano pazistamui teises buvo atimtos 4 metams uz pabegima is ivykio vietos,tai kiek zinau po 4 m. per nauja laike Regitroje tiek teorija,tiek vairavima. Islaike ir tada pasieme policijoj teises tas pacias,kurios buvo atimtos ir ten saugiai seife 4 metus pragulejo.
Atsakyti
Jigsaw,tai Jusu teises buvo atimtos ar yra atimtos trims metams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trofeja: 06 sausio 2012 - 00:32
Kaip galima būtų atgauti vairuotojo pažymėjimą anksčiau laiko ir ko tam reikia?

Vairuotojo pažymėjimų grąžinimo asmenims, kuriems buvo atimta teisė vairuoti transporto priemones, tvarkos aprašas:

Reikalingi dokumentai:

1. Teismo sprendimas arba Policijos nutarimas (originalas) įrodantis, jog atimta teisė vairuoti transporto priemones.

2. Galiojančią sveikatos patikrinimo medicininę pažymą, patvirtinančią, kad pareiškėjo sveikatos būklė yra tinkama vairuoti atitinkamos(-ų) kategorijos(-ų) kelių transporto priemones.

3. Galiojančią medicininės atestacijos pažymą, kad pareiškėjas neserga priklausomybės nuo alkoholio, narkotikų, vaistų ar kitų svaigiųjų medžiagų ligomis.

4. Galiojantį sveikatos žinių pažymėjimą, kad pareiškėjas išklausė paskaitų kursą apie alkoholio ir narkotikų žalą žmogaus sveikatai.5. Kvitas originalas patvirtinantis, jog bauda tikrai sumokėta.

6. Pažyma iš Eismo priežiūros kontrolės tarnybos, apie tai, kad nėra galiojančių naujų administracinės teisės pažeidimų.


7. Tarpininkavimo raštas iš esamos darbovietės, prašymas grąžinti vairuotojo pažymėjimą anksčiau laiko.(Jeigu esate dirbantis -i).

8. Parengti prašymą.
Atsakyti
Atimtos,bet 3 metai jau praejo.policijoje dar nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2012 01 07, 13:19)
Atimtos,bet 3 metai jau praejo.policijoje dar nebuvau.


Reikalingi dokumentai:

Praėjus bausmės laikotarpiui, į policijos padalinį, kuriame buvo nuspręsta vairuotojo pažymėjimą atimti, turite pristatyti galiojantį asmens dokumentą, sveikatos patikrinimo pažymą, sveikatos žinių atestavimo pažymėjimą, papildomo vairuotojų mokymo kursų baigimo pažymėjimą, o jei teisė vairuoti buvo atimta metams ir ilgiau, – išlaikyti teorinį ir praktinį vairavimo egzaminą "Regitroje".
Atsakyti
Aciu,o gal zinote kokios kainos sveikatos ziniu atestavimo pazymejimo ir regitros visi reikalai?
Atsakyti