Sveikos, radau net keletą temų apie organizmo ar žarnyno valymą, tačiau visose buvo kalbama, jog ta daroma norint numesti svorio, sutvarkyti vidurių problemas ar tiesiog sveikai gyventi.Na, o aš norėčiau sužinoti ar kuri nors esate tai darę dėl odos problemų (spuogų), pati organizmą valau kaip tik dėl to. Ar padėjo?Su kokiais sunkumais susidūrėte?Kiek laiko tai darėte? Pati organizmą valau su gydytojos konsultacija tai truks 2 mėn, jau praėjo 1,5 mėn:)
Oij kaip tik dabar apie tai ieskau informacijos. Bedos del spuogu ir mane kamuoja ir jauciu kad reikia vidu valyti kompleksiskai.
Pas kokia gydytoja vaikstai? Nes kaip tik ieskau nuo ko pradeti
Pas kokia gydytoja vaikstai? Nes kaip tik ieskau nuo ko pradeti

Manau kad pirmiausia reikia suvokti kad spuogai neatsiranda is niekur, ju buvimas parodo kad organizmas uzterstas, ji reikia valyti, o valyti reikia pradeti nuo zarnyno, isvalius zarnyna, vieni numeta svorio, kiti - ne, organizmas pats pasirenka kiek svorio turi buti, tokia mano nuomuone, viskas yra susije

QUOTE(1ndriai @ 2012 01 07, 16:38)
Sveikos, radau net keletą temų apie organizmo ar žarnyno valymą, tačiau visose buvo kalbama, jog ta daroma norint numesti svorio, sutvarkyti vidurių problemas ar tiesiog sveikai gyventi.Na, o aš norėčiau sužinoti ar kuri nors esate tai darę dėl odos problemų (spuogų), pati organizmą valau kaip tik dėl to. Ar padėjo?Su kokiais sunkumais susidūrėte?Kiek laiko tai darėte? Pati organizmą valau su gydytojos konsultacija tai truks 2 mėn, jau praėjo 1,5 mėn:)
Ir kaip? Ar jau pastebėjote teigiamų pokyčių?
Buvau naturalaus gydymo centre Kaune.
Pirmas 2 savaites dideliu pokyciu nebuvo, taciau paskui prasidejo dar intensyvesnis spuogu kilimas, odos paraudimas, tai truko apie 4 savaites. Dabar oda jau aprimus ir kasdien vis gereja, tik dar islike paraudimai. Sia savaite vel buvau pas gydytoja tai mityboje jokiu pokyciu nenurode, liepe nustoti gerti arbatas, kurios vale organizma, israse kitu homeopatiniu tableciu ir liepe pasirodyti vel po dvieju menesiu. Bus matyt kaip viskas vyks veliau bet norisi tiketi kad viskas tik i gera:) P.S. o del to smarkaus puliniu kilimo tai sake kad cia viskas valosi lauk, vieniems reakcija i organizmo valyma buna tokia stipri kaip man o kitiems ne.
Pirmas 2 savaites dideliu pokyciu nebuvo, taciau paskui prasidejo dar intensyvesnis spuogu kilimas, odos paraudimas, tai truko apie 4 savaites. Dabar oda jau aprimus ir kasdien vis gereja, tik dar islike paraudimai. Sia savaite vel buvau pas gydytoja tai mityboje jokiu pokyciu nenurode, liepe nustoti gerti arbatas, kurios vale organizma, israse kitu homeopatiniu tableciu ir liepe pasirodyti vel po dvieju menesiu. Bus matyt kaip viskas vyks veliau bet norisi tiketi kad viskas tik i gera:) P.S. o del to smarkaus puliniu kilimo tai sake kad cia viskas valosi lauk, vieniems reakcija i organizmo valyma buna tokia stipri kaip man o kitiems ne.
QUOTE(1ndriai @ 2012 01 21, 18:56)
Buvau naturalaus gydymo centre Kaune.
Kokios arbatos konkreciau?

nemanau, kad yra spec. valymas nup spuogų, tiesiog yra organizmo valymas http://www.supermama...?...1249&st=492
QUOTE(FoxLady @ 2012 01 31, 13:24)
po stikline kasdien dilgeliu ir naslaiciu, rytais po puse stiklines debesylu ir kiaulpieniu saknu(sumaisyta, pasidarydavau is vakaro) pries maista.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 31, 21:40)
nemanau, kad yra spec. valymas nup spuogų, tiesiog yra organizmo valymas http://www.supermama...?...1249&st=492
tai as ne nesakiau, kad cia spec. nuo spuogu, tiesiog matyt organizmas yra kazkuo uzterstas, jog kyla spuogai ir reikia ji valyt:)
Gera priemonė yra cinkas. Per dieną tris kartus po 15mg ir po mėnesio oda bus kaip nauja. Tik nereiktų persistengti - mėnuo ir pertrauka. Trumpiausiai mėnesį palaukt reiktų, o jei nesimatys kad būtina dar, tai ir du ar ilgiau visai nevartoti.
Mielosios moterys ir merginos, spuogai atsiranda del triju priezasciu:
Pirmoji: del hormonu svyravimo moters organizme (androgenu itaka). Tai istaisoma kontraceptiniu tableciu deka.
Antroji:paveldejimas. to nepakeis niekas, nei valymai, nei kosmetika, nei kontraceptikai, nei vandeneliai, burtazodziai ir kitokie niekalai.
Trecioji: higiena
Na cia reiktu tiesiog praustis.
P.S. moksliskai irodyta, kad maisto produktai spuogu atsiradimui itakos NETURI. Daug visokiu brukalu gauname del to, kad gyvename laikais, kai rupi ne kitas zmogus, o pinigai ir verslas.
Pirmoji: del hormonu svyravimo moters organizme (androgenu itaka). Tai istaisoma kontraceptiniu tableciu deka.
Antroji:paveldejimas. to nepakeis niekas, nei valymai, nei kosmetika, nei kontraceptikai, nei vandeneliai, burtazodziai ir kitokie niekalai.
Trecioji: higiena

P.S. moksliskai irodyta, kad maisto produktai spuogu atsiradimui itakos NETURI. Daug visokiu brukalu gauname del to, kad gyvename laikais, kai rupi ne kitas zmogus, o pinigai ir verslas.
Sveikos
nepykit kad vietoj em raides rasysiu skaiciu 8, nes nera knopkes. nenoriu nuolat kopinti tos 8 raides:D zodziu taip: Atejo 8etas kai galiu aprasyti ir as savo isgyveny8us del spuogu ir kazka8 gal kazka patarti, nors realiai sunku isivaizduot kas butent 8an padejo , kad jie visiskai isnyko, prasidejo rugsejo 8enesi ir lygiai po 8etu baigesi rugseji, o 8aniau kad bus kokius 3 8etus 8aziausiai, nes buvau prisiskaicius daug pasakoji8u. Visu pir8a as nuejau pas ho8eopata, nors ne8anau kad jis ka 8an padejo vaiksciojau puse 8etu ir tik po pus8ecio pradejo 8azeti ju tai galvoju sutapi8as ir tiek.Per ta laika atsisakiau riebaus 8aisto labai retai suvalgydavau kanotrs skanaus nesveiko bet siap stengiausi kosiu daug valgyt daug daug vandens gert aisku per tuos 8etus as vien to nevalgydavau bet kazkuri laika apvaliau organiz8a kelis 8enesius daugiau pavalgius kosiu ir atsirinkus 8aista, po to isgeriau pora dezuciu naslaiciu arbatos kuri kaip zinia valo krauja organiz8a, galbut ir tai kazkiek padejo, nes butent spuogai nuo ko atsirado pas 8ane tai padariau isvada kad nuo uztersto organiz8o. Oda buvo s8ulkiai grubuleta tokia is vidaus 8atesi kyla daug spuogiuku kurie isplito ant viso vedo bet 8atesi tii is labai arti kad ji nelygi, taciau papildo8ai atsirasdavo gilu8iniai visokie gu8bai palikda8i randus, a sjuos nudraskydavau visaip is nervu , aj dar plius lieti8as viska pablogindavo, pati nepastebedavau kad jau znaibydavau net lygias beveik vietas issivaizdinda8a kad atsiras ten didesnis spuogas nors gal ir neatsirastu toj vietoj,zodziu taip: po prisiziureji8o ka valgau pora 8en, po geri8o daug vandens, as atradau dar du tepalus spuoga8s naikint, viena sbuvo gerai zino8as "Acne BP5" kuris sausina oda , bet reik tepti butent ant gilu8inio spuogo ir lbj plonai kelias dienas is eiles ir tada spuogas sulenda i vidu po truputi, o kitas tepalas tai skyscio pavidalo ga8ina8as vaistineje nezinau kaip kituose 8iestuose , bet Klaipedoje jo gali8a rasti "Debreceno" vaistineje reik tieisog paskayt noriu pas jus ga8ina8o skyscio nuo spuogu ir kaina tik 12lt.o tepti reikia ant visokiu kitokiu spuogu,. Dabar papasakosiu ka tepti ant veido , kad ji visad prausti valyti : visu pir8a ryte ir vakare nuplaunu veida su "medimix" 8uiliuku zaliu jo kaina tik apie 2,50lt.parduoda8as norfose 8axi8ose ir gal dar kurnors ajurvedinis yra naturalus is zoleliu, dar ir dabar plaunu su juo bet tik vakarais, nes lbj sausina, na o po jo reikia tureti paprasta tonika sudrekint oda ir ant virsaus tepti nerealu geli kuriuo a staip iki siol dziaugiuosi, 8anau ir jais labai dasidejo, jis nera brangus tik 30 lt internete "alijosiaus gelis" jo net 200ml. visiskai naturalus uzsisakineju per hiperfar8a.lt raso kad alijosius taip pat naikina spuogus, o a sji reguliariai tepu ryte ir vakare pries 8iega tai oda padare lygia grazia , beje jis biski te8pia oda jei lbj issausintu galetu8et tada jau betkoki kre8uka drekina8a nuo spuogu dar papildo8ai patept. Dar pradejau naudoti kauke ji yra is "Amway" uzsako8os produkcijos is platintoju ja naudojau 2-3 kartus savaitej ji yra gilu8inio valy8o , gerai isvalo poras 8anau jos naudoji8as pagrinde ir padare viska nes ji gerai lbj isvale visa oda . Tai va jei jus 8anote , kad spuogai atsirado nuo uztersto organiz8o patariu teisiog kuri laika gerti 2l vandens ir valgyti daug aviziniu dribsniu koses , taip pat atsisakyti nesveiko 8aisto, gerti naslaiciu arbatos po 3-4 puodelius i diena kuri valo krauja ir naudoti prie8ones kurias surasiau, dabar galiu drasiai sakyti , kad nebeturiu spouogu, net per 8enesines buna , nei viena sneisoksta,tiek buvo iskenteta, kad dar iki siol netikiu nors praejo 8etai , kaip ju nebeturiu.sek8es gydant