Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-18

sveikos, kurios kepet raudona velveta. man jis nelabai iskilo bet as kepiau 26cm tortinej. gal del to jis gavosi zemesnis?????
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 02 12, 18:59)
sveikos, kurios kepet raudona velveta. man jis nelabai iskilo bet as kepiau 26cm tortinej. gal del to jis gavosi zemesnis?????

Aš prieš kelias valandas kepiau 24 cm formoj,bet kepiau visą iškarto-nedalinau per pusę. Iškilo lyg,bet į 4 dalis tikrai nepasidalins-tik į tris.Ar jums ir toks pūkutis gavosi? Aš nežinau kaip jį supjaustytą reiks paimt nesutrupinus g.gif
Atsakyti
Anksčiau, kažkodėl nepripažindavau varškės pyragų, tačiau teko pabandyti. Tai niekas neatsispyrė smile.gif)) varškės pyragas
dar man labai patiko šis, riešutukų tortas tortas voveraitė

Jeigu kas turite patarimų, kaip geriau iškepti, sakykit. Man voveraitė kažkodėl apdegus kiek gavosi... sad.gif
Atsakyti
si asavaite darysiu uzsakyma is cake deko. Panevezyje.jei kas nori prisijungt .rasyti i a.z
Atsakyti
QUOTE(elenka @ 2012 02 12, 22:54)
si asavaite darysiu uzsakyma is cake deko. Panevezyje.jei kas nori prisijungt .rasyti i a.z

labukas, norejau pasikllausti ar biskvita reikia is anksto issikept jei planuoju ryt pertept, nes treciadieniui isivezt reikia
Atsakyti
biskvitus geriausia pries viena diena issikepti smile.gif
Atsakyti
Kepiau siandiena torta "STRACCIATELLA"
http://www.supermama...?...&p=52240161

noriu paklausti is sios normos kur recepte nurodyta, kepat biskvita is visos normos viena kart, ar per du ?

nes as kepiau per du, man netilpo viskas i viena skarda 30*40cm doh.gif
tai kepiau per du kartus, pirma balta biskvita o paskui su kakava.

ir dar : istirpinau sokolada kaip recepte, pirmiau grietinele ikaitinau, paskui sokolada ja uzpiliau ir viskas puikiai issimaise, konstitencija buvo tirsto pieno, bet super gerai issimaise.
pastovejo per nakti saldytuve, tai ji tirsta pasidare, ir tokia kaip su smulkiom kropelitemis, na tokia kaip smulkus smeliukas is pajurio, AR JI TOKIA TURI BUTI ? nors plakiau, bet nieko nesikeite, nei konsistencija nei purumas, isejo skoniu kaip saldus kondensotas pienas is skardynes, o konsistencija kaip su smeliu maisyta biggrin.gif
Kadangi tai dariau pirma karta, tai nezinau kaip turetu buti, bet isivazdavau kad turi buti purios konsistencijos,
o ganasas irgi taip pat gaminamas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 vasario 2012 - 21:43
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 02 13, 22:39)
Kepiau siandiena torta "STRACCIATELLA"
http://www.supermama...?...&p=52240161

noriu paklausti is sios normos kur recepte nurodyta, kepat biskvita is visos normos viena kart, ar per du ?

nes as kepiau per du, man netilpo viskas i viena skarda 30*40cm doh.gif
tai kepiau per du kartus, pirma balta biskvita o paskui su kakava.

ir dar : istirpinau sokolada kaip recepte, pirmiau grietinele ikaitinau, paskui sokolada ja uzpiliau ir viskas puikiai issimaise, konstitencija buvo tirsto pieno, bet super gerai issimaise.
pastovejo per nakti saldytuve, tai ji tirsta pasidare, ir tokia kaip su smulkiom kropelitemis, na tokia kaip smulkus smeliukas is pajurio, AR JI TOKIA TURI BUTI ? nors plakiau, bet nieko nesikeite, nei konsistencija nei purumas,  isejo skoniu kaip saldus kondensotas pienas is skardynes, o konsistencija kaip su smeliu maisyta biggrin.gif
Kadangi tai dariau pirma karta, tai nezinau kaip turetu buti, bet isivazdavau kad turi buti purios konsistencijos,
o ganasas irgi taip pat gaminamas ?


As si tortuka dariau jau trecia karta, as isikepu apvalu nestora biskvita kuri dedu apacioje kaip pagrinda, o tada vienoje skardoje 30x40 likusia tesla kur juostomis dedu balta ir kakavine teslas, veliau galesiu foto ikelti smile.gif ir man tai telpa viskas, o tau tada turejo gautis du ploni biskvitai labai g.gif
Del sokolado ir grietineles tai du kartus dariau kaip recepte kaitinau grietinele naudoju piemenelio grietinele ir uspyliau sokolada (naudoju sogeten) gerai ismaisiau ir palikau per nakti saldytuve, o kita diena labai gerai issiplake kaip ir darant su juodu sokoladu ta vadinama ganasa, gaunasi na tokia puri laianti forma mase, kaip ir isplakus grietinele 4u.gif tiesa viena karta kadangi neturejau laiko sios mases vesinti tai sokolada balta tiesiog istirpinau ir imaisiau i marskapone, tada isplakiau giretinele ir atsargiai sujungiau sias dvi mases smile.gif O kodel tau taip gavosi tai ne nezinau g.gif gal nuo sokolado priklauso ir grietineles.. Nepamenu kaz tiksliai dar sake si tortuka dare lygtais Gabijux jei neklystu tai gal ji dar parasys kaip jai gavosi, bet man sakau tiek vienu tiek kitu variantu viskas gerai gavosi, tai gal tada siulyciau tau taip pat pabandyti tirpdyti tiesiog sokolada sumaisyti su marskapone paplakta ir sujungti su grietinele 4u.gif
Atsakyti
Erikiuxxx Va koki as Stracciatella tortukui biskvita iskepu

user posted image
Atsakyti
Aga as ir kepiau ir man vos uzteko visai skardai g.gif Na gal per storai dariau..
stai kaip isejo :user posted image
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 02 14, 11:24)
Erikiuxxx Va koki as Stracciatella tortukui biskvita iskepu

user posted image

labai jau grazu ploja.gif
tai ta vyniotini supjaustyta reikia ant apvalaus biskvito deti? ir pries tai ant jok krema? 4u.gif okaip gaunas ,kd jis lygiais krastais? juk vyniojant turi kazkur pasibaigt krastas? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenka: 14 vasario 2012 - 12:25

Grazus jusu tortukai thumbup.gif wub.gif
As naudojau sogeten balta sokolada ir grietinele 35 riebumo irs minksto pokelio, net nezinau kodel man taip isejo, gal per ilgai saldytuve buvo.
Bet neismeciau ja, sumaisiau su mascarpone surio tokia kokia buvo, juk valgoma viskas biggrin.gif
O del bisvito nedariau jostomis del laiko trukumo, iskepiau abi spalvytes atskirai, manau kad skonis nuo to nepasikeis. Tik nezinojau ar pilti viska i viena skarda, butu tada storas sluosnis. Skarda pas mane reguliojasi, tai butent padariau 30*40, tai jej supilciau viska, tada per virsu liptu, ir tai teko prailginti skarda iki 55, nes sluosni isliginau apie 1cm, tai ir iskepes toks ir liko biggrin.gif dugna appalu irgi iskepiau, tortukas dar nepuostas isejo 17cm skermens ir 10cm aukscio, kremo vos uzteko, tepiau nestorai, jej patiks skonis kita kart bandysiu kitaip daryti ax.gif

galvoju gal per karsta gretinele piliau, bet sildziau stipriau, o uzvirti nedaviau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 vasario 2012 - 12:33