Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-18

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 02 15, 15:35)
Sveikos, bandau konstruot pirmajį tortą savo ilgame gyvenyme.
doh.gif

Kaip vyksta tas lakštų sulaistymas? Tiesiog šaukšteliu? Nieko tokio,kad netolygiai pasiskirstys?

as sulaistau su silikoniniu teptuku
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 15, 16:48)
as sulaistau su silikoniniu teptuku

O as nusipirkau plasmasini buteliuka purskiama,tiesiog super,nusistatai su antgaliukai kaip nori kad purkstu,ir lengva ir greita. Gaunasi labai mazi laseliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 02 15, 17:14)
O as nusipirkau plasmasini buteliuka purskiama,tiesiog super,nusistatai su antgaliukai kaip nori kad purkstu,ir lengva ir greita. Gaunasi labai mazi laseliai  thumbup.gif

irgi nebloga ideja, bet pas mane jau tiek tu irankiu, kad reikia naudotis tuo ka turiu, nera vietos naujiems rakandams cool.gif kitas reikalas jei daznai daryciau tortus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 15 vasario 2012 - 17:20
Kepiau "Rafaelo" tortą. Super thumbup.gif gavosi.Ačiū už receptą.Tiesa, kepiau biskvitą iš karto visą ir labai puikiai išėjo.
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 02 15, 16:35)
Kaip vyksta tas lakštų sulaistymas? Tiesiog šaukšteliu? Nieko tokio,kad netolygiai pasiskirstys?

Aš tai ''ūkiškai''ranka,šliap,šliap ir viskas biggrin.gif neturėjau teptuko blush2.gif

QUOTE(absonata @ 2012 02 15, 22:11)
Kepiau "Rafaelo" tortą. Super thumbup.gif gavosi.Ačiū už receptą.Tiesa, kepiau biskvitą iš karto visą ir labai puikiai išėjo.

Tikrai skanus tortukas,tik man jis mažokas,greit realizuojas biggrin.gif (buvom pripratę prie gigantiško medaus torčiuko) biggrin.gif Kitą kartą dvigubą kepsiuos tongue.gif O aš pabijojau kepti vienu kartu biskvitą,pagalvojau o jei peilis bus atšipęs,neperpjaus,ar suluž biskvitas,tai dalimis kepiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2012 02 15, 17:20)
irgi nebloga ideja, bet pas mane jau tiek tu irankiu, kad reikia naudotis tuo ka turiu, nera vietos naujiems rakandams cool.gif kitas reikalas jei daznai daryciau tortus

Pas mane irgi jau vietos neberandu kur deti,atidarau stalcius viskas krenta doh.gif Bet sis daiktas tikrai geras,tolygiai pasiskirsto skystis ant biskvito.Nepatinka man kai per daug prisipila skyscio ant biskvito,o su siuo buteliuku nepadauginsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2012 02 15, 23:10)
Pas mane irgi jau vietos neberandu kur deti,atidarau stalcius viskas krenta  doh.gif Bet sis daiktas tikrai geras,tolygiai pasiskirsto skystis ant biskvito.Nepatinka man kai per daug prisipila skyscio ant biskvito,o su siuo buteliuku nepadauginsi  mirksiukas.gif

O tai cia specialus, konditerinis purkstukas ?
Atsakyti
Erikiux,as tai nusipirkau paprasta purskekli,tik nedideli toki,kur gelem galima naudoti purksti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 02 15, 23:38)
Erikiux,as tai nusipirkau paprasta purskekli,tik nedideli toki,kur gelem galima naudoti purksti blush2.gif

Bet ar jo skylute neuzsikimsa nuo saldaus vandenuko ax.gif
Atsakyti
Sveikutes. Kepiau ir as vakar Rafaelo torta. Pirmas kartas kai kepu biskvitus. Tai kepiau keturis atskirai, kaip recepte parasyta. Siandien ragausim. Atrodo labai skaniai. Laikau saldytuve. Ar reikia palaikyti kambario temperaturoj pries valgyma?
Papildyta:
QUOTE(NI-KO @ 2012 02 14, 22:48)
kepiau varar Rafaelo ir man jis visiskai nesigavo...biskvtas iskepe kietas, nepurus, bet tai turbut nuo to, kad vietoj paprasto augalinio aliejaus ( kaip tycia pasibaige) teko panaudoti alyvuogiu isspaudu. Kai kepe biskvito virsutinis sluoksnis labai issipute, kaip didziulis burbulas, blink.gif  po to nusedo. ir kremu likau nepatenkinta, kazkoks laaabai jau riebus..kai plakiau sviesta (Dvaro) su sutirstintu pienu, gavosi mase, atrodanti kaip varske.....buvau tikra kad turiu paprastu baltu kokoso drozliu, bet  namie radau tik spalvotu ( del to tortas buvo margas).....sad.gif nu, vienu zodziu...reikia Jusu pagalbos....kazka ne taip pridirbau, GELBEKIT!!!!

NI-KO ir as naudojau alyvuogiu salto spaudimo alieju. Bet atrodo lyg ir purus. Siandien ragausiu, tai bus matyt tiksliau.
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleMamytele @ 2012 02 16, 13:45)
Sveikutes. Kepiau ir as vakar Rafaelo torta. Pirmas kartas kai kepu biskvitus. Tai kepiau keturis atskirai, kaip recepte parasyta. Siandien ragausim. Atrodo labai skaniai. Laikau saldytuve. Ar reikia palaikyti kambario temperaturoj pries valgyma?

Aš pirmą dieną padariau,o kitoj dienoj valgėm.Išsitraukėm iš šaldytuvo ir akimirksniu realizavom biggrin.gif nelaikiau kambario temp..o kam jį reikia palaikyti?aš manau,kad nebūtina g.gif
Atsakyti
atnesu parodyti savo plokstaini, bet galima daryti kaip torta
butinai kartosiu per braskiu sezona thumbup.gif
user posted image
http://www_neringa-b...su-braskem.html
Atsakyti