NESENIAI APSIGYNIAU DIPLOMA IR TODEL SU KURSU RUOSIAME PASKUTINI BALIUKA, TACIAU KAIP APSIRENGTI NIEKAIP NESUMASTAU. GAL KAS GALETU MAN PATARTI KA BUTU GALIMA GRAZIAI APSIRENGTI, NES NIEKAIP NESUGALVOJU. ESU AUKSTA IR LIEKNA.

Manau , kad lieknai galim bet ką apsirengt ir bus gražu . Otokiai progai reiktų pasistengti . Manau atvira pastelinio fono ir dar kažkokios ryškio detalės , kreiva apačia , keliais sluoksniais , kokias tik keliom juostelėm basutes , kad ir nelabai ant aukšto kulno . Aišku , pirmiausia reikia visur apeiti , nes ne visada gauni tai ko nori . Sėmės

tai irgi smagiai, mes tai planuojame berneliuose svesti, tik niekaip nesumastau kaip cia man pasipuoost

liepos 13 bus mano isleistuves, sukneles dar neturiu. gal zinot kokiu neblogu parduotuviu? i dideles baisu eit, kad nesutiktum kitos su tokia pacia, siutis suknele patingejau ir dabar nebezinau ka daryt.
O nuomot nenori, juk jei isleistuvems, tai manau ir suknele bus progine.. taip kad issinomavai atbuvai ir grazinai , ir vargu kad dar gali ka nors su tokia pacia suknele pamatyt

O kokiam cia mieste?
Siaip dar ir nuo figuros priklauso. Jei esi is kudesniu, susirasi nesunkiai, bet jei figura moteriskesne... Zodziu mano patarimas toks-jei gyveni Kaune ar Vilniuj, bet turi giminiu kokiam mazesniam miestuke, lek ten ieskoti. Pasirinkimas gal ir nebus kaip Akropoly, bet manau didesne tikimybe nesutikti kitos paneles taip apsirengusios. As taip padariau-Kaune negalejau rasti tinkamos suknios, o lankydama mociute uzbegau i parduotuve ir-radau!

i Gariunus nuvaziuok pasidairyti

Iki liepos 13 visai realu pasisiūdinti drabužį. man kai buvo suspaudę susiradau siuvėją, nusipirkau medžiagą per 10 dienų. Pereik visus nuomos punktus, taip vadinamus. turėtum rasti. Ir man atrodo visi tie sutapimai yra nerealūs...Čia tik fantastiniuose kinuose taip būna..
Aš tai tik už suknelės siuvimą.
Nuomose suknelės labai jau panašios visur, tai tikimybė susitikti panašią tikrai yra. Šiuo metu man pačiai reikia suknelės, bandžiau ieškoti Urme, na yra gražių, bet jų privežta po kelis vienetus. Be to jos visos standartinės, panašaus modelio. Taip kad aš tikrai varysiu pas siuvėją ir pasisiūsiu suknelę. Linkiu ir tau rasti norimą suknelę ir linksmai atšvęsk išleistuves

Tai jei berneliuose, tai apsireng šventiškai - kaimiškai: šiuo metu ant bangos raukti, volanuoti sijonai, kokia priglududi bliuskytė, ar korsetukas ir
. O jei nori puošniau, yra Katėj tokių įdomių puošnių - valkatiškų skudurėlių (na, čia terminą gerą sugalvojau, bet pažiūrėjus suprasi).