
Gal čia toks meduolis pvz galėtu būt

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 31, 11:08)
nusipirkit... šeimai bus šventė...
o jei dar kam iškepsit, tai po poros kartų ir keptuvės atsipirks




Gavau dovanu riesuteliu keptuve. Reiks bandyt greitu laiku. Labai noriu kastonu padaryt, jei pavyks, issipildys viena svajone
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 08, 10:42)
Gavau dovanu riesuteliu keptuve. Reiks bandyt greitu laiku. Labai noriu kastonu padaryt, jei pavyks, issipildys viena svajone
kaštonai su riešutėlių keptuve?


QUOTE(VAMI @ 2012 06 08, 13:10)
Lygiai tokia turiu, gerai, greitai kepa

Sveikutes, gal patartumet pagal koki recepta kept grybukus, kad galetu ilgiau islikt sviezus, nes noretusi tai pasidaryt pries savaite, dekoju is anksto uz bet kokia nuomone ar patarima

Pagal bet kurį. Nes nudažius sausainis "užkonservuojamas" kremu ir kažkiek laiko būna minkštas. Savaitę tikrai išlaikys.
QUOTE(VAMI @ 2012 06 08, 13:10)
Cia senovine keptuve, ar jau naujai pirkta is internetinio puslapio kur visokias tokio tipo keptuves pardavyneja? Kokia kaina? Koks miestas?

Vika_KLP, patarčiau pirkti tokią, kur kepiniai eina ratu. Tada tolygiau pasiskirsto karštis ir viskas vienodai iškepa. Tokioje, bent jau man, tai rankytės nepilnai užsipildo, tai koks šonas per daug perkepa, o kitas žalias lieka ir pan.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 08, 21:28)
Pagal bet kurį. Nes nudažius sausainis "užkonservuojamas" kremu ir kažkiek laiko būna minkštas. Savaitę tikrai išlaikys.
Aciukas, zinosiu

QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 08, 14:58)
Kazkas rase pirmam puslapy, kad taip kepa


Papildyta:
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 09, 13:44)
Eina sau, apie riesutines formeles ten kalba eina


Kaštonams pasidarykit paprastą meduolinę tešlą ir išsikepkit "pinigėlių", nereikia jokių formelių. O jei tingit terliotis ar neturit laiko, yra biskvitinių "pinigėlių", nusispirkit, beliks tik susilipdyti. Va tokių:
