Įkraunama...
Įkraunama...

Balsių mokykla

Sveiki. Gal kas žinote, ar geri pradinukų mokytojai Balsių mokykloje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 15 sausio 2012 - 17:33
QUOTE(laivele47 @ 2012 01 09, 20:08)
Sveiki. Gal kas žinote, ar geri pradinukų mokytojai Balsių mokykloje?

Dabartinė 4c mokytoja Alma Sandunavičienė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2012 01 10, 08:51)
Dabartinė 4c mokytoja Alma Sandunavičienė  wub.gif


Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laivele47 @ 2012 01 09, 21:08)
Sveiki. Gal kas žinote, ar geri pradinukų mokytojai Balsių mokykloje?

Mūsų irgi labai gera wub.gif
Atsakyti
BALSIŲ MOKYKLOS INTERNETINIS PUSLAPIS


Atsakyti
Sveiki. gal kas is lankanciu sia mokykla pasidalintu savo ispudziais. Domintu 6-7 klases labiausiai. Kankina klausimas leisti i sia mokykla ar likti dabartinej kuria lankom doh.gif
Atsakyti
Na negi niekas neparasys atsiliepimo apie Balsiu mokykla is besimokanciuju joje? Is kitu teko girdeti, kad si mokykla NEREALI. Tai vat noreciau suzinoti kuo gi tas nerealumas pasireiskia ? g.gif
Atsakyti
Informacija būsimiems mokiniams!
•Gegužės 7 d. (pirmadienį) 18.00 val. įvyks visuotinis būsimų priešmokyklinių grupių vaikų tėvelių susirinkimas.
•Gegužės 10 d. (ketvirtadienį) 18.00 val. įvyks visuotinis būsimų pirmokų tėvelių susirinkimas.

Norėdami užduoti klausimų, siųskite juos pradinio ugdymo pavaduotojai Gintarei Jurgaitienei, el.paštu gintare@balsiumokykla.lt . Į Jūsų klausimus bus atsakyta susirinkimo metu.
Atsakyti
Septyniose Vilniaus mokyklose bus įdiegtos elektroninės priemonės, kurios fiksuos, kada moksleiviai ateina į mokyklą, ar nepraleidinėja pamokų.

Dienraštis "Vilniaus diena" rašo, kad Senvagės, Vasilijaus Kačialovo, Jono Pauliaus II gimnazijos, Fabijoniškių, Šeškinės vidurinės ir Balsių pagrindinė mokyklose ateinantį rudenį bus įvesti nauji moksleivio pažymėjimai.

"Sistema turės galimybę siųsti pranešimus į mobiliuosius telefonus arba elektroninį paštą apie neatvykimą į pamokas, vėlavimą, išėjimą iš pamokų pirma laiko", - rašo Vilniaus diena.

Pasak dienraščio, naujuose moksleivio pažymėjimuose bus integruotas elektroninis bilietas, įdiegta galimybė perversti pinigų ir atsiskaityti mokyklos valgykloje. Mokyklose atsiras įėjimą į mokyklą fiksuojantys terminalai.

Sostinės savivaldybė artimiausiu metu skelbs konkursą ir minėtą įrangą nupirks. Projekto išlaidas perpus dalysis minėtos mokyklos ir savivaldybė. Kiek naujoji įranga galėtų atsieiti kol kas neaišku - pirkimo konkursas dar nepaskelbtas. Ruošiamasi nupirkti 5 tūkst. elektroninių kortelių, ant kurių bus atspausdinti naujieji pažymėjimai.

IŠ DELFI
Atsakyti
Būsimųjų 1-ųjų klasių profiliavimas

Nuo š.m. gegužės 21 d. priimame prašymus į 1-ąją etnografinę, sportinę ar muzikinę klases. Prašymo formą ateikite užpildyti į raštinę (246 kab.).
Atsakyti
SĄRAŠAI 4u.gif
Atsakyti
http://www.balsiumok...priemimo-tvarka
Atsakyti