Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(Malena @ 2016 04 10, 18:20)
Kokią Jacobs?  smile.gif

žaliam paky smile.gif
Atsakyti

Mėgstu Paulig produkciją  :good: 

Geriu juodą, su pienu arba paskaninu prieskoniais, kartais idedu kokosu aliejaus (dėl sotumo).

Pastebėjau tokį gan juokingą faktą: išgėrus kelis puodelius kavos su kokosu ir atliekant IQ testą  ar mokantis - geresni rezultatai išeina (aišku geriau nepersistengt, žinot ribas). :smartass:​ 

Atsakyti
jokia, visa ima atrodyti kaip geras brudas smile.gif išsivalęs metų metais organizmas valgant pagrinde daržoves, tai toks ir rezultatas
bet kava jau kaip ritualas irgi įaugusi ir nesinori jos atsisakyti, ypač rudens, žiemos rytais
bet deja, deja, skanumo joje rasti irgi nebeišeina smile.gif nebent kas kokią nerealiai skanią, saldoko skonio čia parekomenduotų (tik be realaus cukraus aišku)
Atsakyti

jokia, visa ima atrodyti kaip geras brudas smile.gifišsivalęs metų metais organizmas valgant pagrinde daržoves, tai toks ir rezultatas
bet kava jau kaip ritualas irgi įaugusi ir nesinori jos atsisakyti, ypač rudens, žiemos rytais
bet deja, deja, skanumo joje rasti irgi nebeišeina smile.gifnebent kas kokią nerealiai skanią, saldoko skonio čia parekomenduotų (tik be realaus cukraus aišku)

Manau, kad gal galėtų patikti:

1. Lavazza espresso - apibūdinama kaip:"intense and floral with notes of honey, dates and cherries",  

Nepainioti su Lavazza Club - kuri yra pakankamai tvirto skonio.

2. Paulig classic Cremoso (rozinis pakelis): "švelnūs, aksmoniai medaus tonai",

Paulig anksčiau turėjo seriją skirtą pasualio miestams, verta dėmesio buvo, dabar kažkaip nebematau pardavime...

Turbūt, reiktų žiūrint ant pakelio atkreipti dėmesį, kad būtų mažo rūgštingumo (acidity).

Atsakyti
QUOTE(balta/juoda @ 2022 12 18, 09:30)
1. Lavazza espresso - apibūdinama kaip:"intense and floral with notes of honey, dates and cherries",  <b></b></p><p><strong></strong>Nepainioti su Lavazza Club - kuri yra pakankamai tvirto skonio.
</p><p><span>2. Paulig classic Cremoso (rozinis pakelis): <strong>"švelnūs, aksmoniai medaus tonai",</strong></span></p><p><span>Paulig anksčiau turėjo seriją skirtą pasualio miestams, verta dėmesio buvo, dabar kažkaip nebematau pardavime...</span>
</p><p><span>Turbūt, reiktų žiūrint ant pakelio atkreipti dėmesį, kad būtų mažo rūgštingumo (acidity).</span>
</p>

ačiū
man kaip tik Lavazza gana karti, ypač ši espresso
o Paulig cremosso turbūt nebandžiau, turėsiu omeny 4u.gif
Atsakyti
Vynotekj skanių būna-pastaroji iš Peru-Cafe roylal
Atsakyti