Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškių mamytės *4 tema*

QUOTE(svetuliaaa @ 2012 04 01, 10:03)
megyte,  Mamamvika ar jus i lauka einat?Kelinta/Ir kur vaiksciot su leliukais?

einam, einam, mes dazniusiai apie 13 keliaujam, mazoji pietuku tada lauke pamiega, o siaip tai galime ir prisitaikyti prie bet kokio laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 04 01, 11:03)
megyte,  Mamamvika ar jus i lauka einat?Kelinta/Ir kur vaiksciot su leliukais?

Įvairiu metu išeinam,priklauso dar nuo oro.Vaikštom po Šnipiškes-nuo senvagės iki Vcup'o, būnam ir Šiaurės miestelyje smile.gif
Atsakyti
Mes dazniausiai einam po pietu.Mes pietaujam apie 13.00 ir i lauka einam apie 14.00-14.30. Vaikstom po stadiona,aplinkui mokyklos nu ir daznokai varom link zalgirio maximos, siaures mestelio.Megstu i Assorti uz ax.gif lekt .
Atsakyti
QUOTE(svetuliaaa @ 2012 04 01, 21:42)
Mes dazniausiai einam po pietu.Mes pietaujam apie 13.00 ir i lauka einam apie 14.00-14.30. Vaikstom po stadiona,aplinkui mokyklos nu ir daznokai varom link zalgirio maximos, siaures mestelio.Megstu i Assorti uz ax.gif lekt .

sveikos, mamytes, ar dar liko norinciu bendrauti:)))
pas mane sunelis 1 metu ir 2 men.
Gal turit ir jus panasaus amziaus?
Kazkaip labai jau liudna cia sitam rajone:(
Atsakyti
Sveikutes mamulkos 4u.gif ,as irgi is snipiskiu..Satrijos gatve,netoli Daugeliskio,taip vadinamo Shanhajaus.auginu 2 vaikiukus 9 ir 4 metuku,buname salia Europos,Vcupo,sostines turgaus,Zalgirio maximos.
ziuriu aptylus temute,pries pora metu lankiausi sioj temoj,bet velgi mazai bendraujanciu buvo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos šnipiškių gyventojos smile.gif
Žiūriu apmirusi ši tema, bet gal kas nors dar prisijungs į pokalbį smile.gif
Gyvenu čia kiek daugiau nei pusmetį ir norėčiau susipažinti su kaimynėmis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2013 03 01, 11:34)
Sveikos šnipiškių gyventojos  smile.gif
Žiūriu apmirusi ši tema, bet gal kas nors dar prisijungs į pokalbį  smile.gif
Gyvenu čia kiek daugiau nei pusmetį ir norėčiau susipažinti su kaimynėmis  4u.gif

4u.gif Sveikute,taip tuscia cia,o kokioje vietoje gyveni? as netoli Barcelonos 4u.gif
Atsakyti
Aš prie buvusios Kuro aparatūros, "Baldų rojus" šalia...
Atsakyti
QUOTE(anzela83 @ 2013 03 05, 19:55)
4u.gif Sveikute,taip tuscia cia,o kokioje vietoje gyveni? as netoli Barcelonos  4u.gif

O kur cia ta Barcelona randasi g.gif

QUOTE(raimute89 @ 2013 03 17, 17:09)
Aš prie buvusios Kuro aparatūros, "Baldų rojus" šalia...

as irgi gyvenu visai netoli baldu rojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
jungiuosi prie jūsų neseniai apsigyvenau netoli Kalvarijau turgaus tad jai yra norinčių pastumdyti vežimeli iki žalgirio stadiono prašom laukiu bigsmile.gif
Labai butu faina meeta padaryt ax.gif kaip ar kas nors ateitu kitą šeštadienį (vasario22) i VUP (univermaga) can can picerija kur yra pažaist vaikam mirksiukas.gif .
Atsakyti
Norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti. Nėra su kuo lauke vaikštinėti. Neseniai išsinuomavom butuką netoli Europos. Šiuo metu sirguliuojam, bet būtų smagu susirasti pasivaikščiojimų kompanjonus
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2014 02 18, 09:59)
Norėčiau ir aš prie Jūsų prisijungti. Nėra su kuo lauke vaikštinėti. Neseniai išsinuomavom butuką netoli Europos. Šiuo metu sirguliuojam, bet būtų smagu susirasti pasivaikščiojimų kompanjonus

tikiuosi šeštadienį jau busit pasveikia ir susitiksim.
Jai negalėsit atvykti tada vėliau abidvi tikrai susitiksim mirksiukas.gif (tiksliau su vaikučiais mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 18 vasario 2014 - 13:04