Mes lankeme ji praeita pavasari/vasaros pradzioje. Parasysiu pastebejimus i kuriuos gal reiketu atkreipti demesi ir paklausti kokia situacija yra dabar.
Visu pirma del maitinimo-puiku kad gamina vietoje ir gali pritaikyt kiekvienam vaikuciui, bet musu lankymo laikotarpiu uz ta atsakingam asmeniui buvo atostogos ir tuo metu maistas buvo uzsakomas is imones... kuris buvo absoliuciai neskanus ir mano vaikas kasdiens sake kad buvo neskanu uztat nevalge...
Labai smagu, kad ten nedidelis burys vaikuciu! Ir ligu tikimybe mazesne ir daugiau demesio kiekvienam. Tai kas man nepatiko (bet tas pasitaiko ir kituose dareliuose) tai vaikai, kurie yra kazkurios aukletojos ar siaip vip.. Jie daznai daugiau sau leidzia ir dezorganizuoja visa tvarka. Man sitas dalykas uzkliuva...
Del vietos miete-vieta patogi, bet kaip pazkas pastebejo labai arti kelio... plius tas kelais pakankamai judrus ir vazineja ne troleibusai o autobusai... Taip pasivaiksciot jie eina i parka, bet erkiu sezono metu manau kad tai daro retkarciais... Kiemas mazokas, o ir sauletoje puseje...
Bet vadove labai supratiga ir zmoniska.
As esu pakankamai priekabi, tai ir dabar lankomam darzelyje ne viskas mus tenkina, bet svarbiausia kad pliusu butu daugiau nei minusu