rossa, esu valgius superr

duonna ir kepta labai skanu
Mini čeburėkaiTobulas užkandis vaikams, prie ežero ar į kelionę


Aliejaus kepimui
Pakelis talerių
500 gr. maltos mėsos
svogūnas
prieskoniai
Tešlai:
2 kiaušiniai
200 ml. alaus
druskos
miltų
Svogūną smulkiai sutarkavus įmaišyti su prieskoniais ir sudėti į maltą mėsą, permaišyti. Ant vienos talerio puselės dėti maždaug šaukštelį įdaro, užkloti kitu taleriu.
Atrodyti turėtų taip:

Iš tešlai skirtų produktų užsimaišyti tešlą, miltų berti tiek, kad tešla sunkiai kristų nuo šaukšto. Mirkyti paruoštus talerius į tešlą ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus. Ištraukus dėti ant vienkartinio rankšluoščio, kad nuvarvėtų riebalai.