Endži skanu,tik aš dar ispaudžiu česnako 
                
                                    
                
                
                
            
                Nu va usugyjau ir as this ragelius, kas perkasi per eBay Joe vadinasi cream horns 
 nusipirkau 6 tai kitus dariausi is folgos ir pasakysiu nui Tu darytu niekaio iskepti nenusieme 
: o tie priktiniai Joe susispaudzia ir labai puikiai nusiima 
 ir isbabdziau ne bien Su sluiksniuota Tesla bet ir Su sviestine abiems atvejais gavosi liuks 
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(EEmama @ 2012 11 05, 01:40)
Nu va usugyjau ir as this ragelius, kas perkasi per eBay Joe vadinasi cream horns 
 nusipirkau 6 tai kitus dariausi is folgos ir pasakysiu nui Tu darytu niekaio iskepti nenusieme 
: o tie priktiniai Joe susispaudzia ir labai puikiai nusiima 
 ir isbabdziau ne bien Su sluiksniuota Tesla bet ir Su sviestine abiems atvejais gavosi liuks 
gal galima nuoroda?
                 Traškūs avokadų kąsneliai/kepsneliai   (receptas su visa gaminimo eiga) 




Reikės:
* gerai prinokusių avokadų
* išplakto kiaušinio pamirkymui
* maltų džiūvėsių
* smulkiai tarkuoto Parmezano sūrio
* prieskonių (druska, pipirai, džiovintos žolelės) 
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus, nulupti storą odelę.
Supjaustyti skiltelėmis, pamirkyti į kiaušinio plakinį, apvolioti džiūvėsių/prieskonių mišinyje.
Ant kepimo popieriumi ištiestos skardos sudėlioti paruoštas avokadų skilteles, apibarstyti trakuotu parmezano sūriu.
Pastatyti kepti orkaitėje , įkaitintoje iki 180-200 laipsnių karščio 15 - 20 minučių, iki avokadų skiltelės dailiai apskrus.
Patiekti iš karto šiltus arba atvėsusius su šviežiomis daržovėmis bei pasirinktu švelniu / pikantišku padažu.
Skanaus
                
                                    
                
                
                
            



Reikės:
* gerai prinokusių avokadų
* išplakto kiaušinio pamirkymui
* maltų džiūvėsių
* smulkiai tarkuoto Parmezano sūrio
* prieskonių (druska, pipirai, džiovintos žolelės) 
Gaminimo eiga:
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus, nulupti storą odelę.
Supjaustyti skiltelėmis, pamirkyti į kiaušinio plakinį, apvolioti džiūvėsių/prieskonių mišinyje.
Ant kepimo popieriumi ištiestos skardos sudėlioti paruoštas avokadų skilteles, apibarstyti trakuotu parmezano sūriu.
Pastatyti kepti orkaitėje , įkaitintoje iki 180-200 laipsnių karščio 15 - 20 minučių, iki avokadų skiltelės dailiai apskrus.
Patiekti iš karto šiltus arba atvėsusius su šviežiomis daržovėmis bei pasirinktu švelniu / pikantišku padažu.
Skanaus
                Irmula 
 - suzavejo receptukas,gali gali pasidalinti padaziuko receptuku.
                
                                    
                
                
                
            
                tikiuosi moderatore neduos man velniu  
  bet va nuoroaebay i tuos rage.lius kuri preset  
 
cream horns - rageliai
                
                
            cream horns - rageliai
                Iš serijos idėjos pusryčiams  
 
Omletas kitaip
1 porcijai
2 kiaušiniai
druskos,pipirų pagal skonį
svogūno pusė galvutės
sviesto kepimui
salotų lapų
Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių.
Ir baltymus ir trynius pasūdome, paskaniname pipirais ir atskirai suplakame su šakute.
Keptuvėje išlydome sviestą,supilame baltymus ir kepame tokį kaip blyną iš abiejų pusių.
Iškeptą dedame ant lėkštes.
Vėl į keptuvę dedame gabaliuką sviesto, dedame smulkintus svogūnus ir kepame kol svogūnas gražiai pagels.
Supilame trynius ir maišant apkepiname.
Sudedame trynių masę ant baltymo ir susukame kaip vyniotinį.
Pateikiame su salotų lapais.



                
                    
                        
                                    
                
                
                
            Omletas kitaip
1 porcijai
2 kiaušiniai
druskos,pipirų pagal skonį
svogūno pusė galvutės
sviesto kepimui
salotų lapų
Atskiriame kiaušinių baltymus nuo trynių.
Ir baltymus ir trynius pasūdome, paskaniname pipirais ir atskirai suplakame su šakute.
Keptuvėje išlydome sviestą,supilame baltymus ir kepame tokį kaip blyną iš abiejų pusių.
Iškeptą dedame ant lėkštes.
Vėl į keptuvę dedame gabaliuką sviesto, dedame smulkintus svogūnus ir kepame kol svogūnas gražiai pagels.
Supilame trynius ir maišant apkepiname.
Sudedame trynių masę ant baltymo ir susukame kaip vyniotinį.
Pateikiame su salotų lapais.



QUOTE(regna @ 2012 11 05, 11:24)
jei apie padažiuką iš nuotraukos, tai buvo grietinė sumaišyta su pomidorų tyre ir pagardinta aštresniais prieskoniais bei žolelėmis
QUOTE(irmulia @ 2012 11 05, 08:49)
Nu atrodo tai labai labai skaniai,butinai isbandysiu
                Silkės užkandžiai 




                
                    
                        
                                    
                
                
                
            



    







