Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali iš krūtų skirtis skystis nenėščiai

Sveikos, esamos ir būsimos mamytės,

Gal kuri žino, ar nesant nėštumo gali iš krūtų skirtis skystis? Tą pastebėjau šiandien besimaudant, iš vienos krūties skiriasi panašus į pūlius skystis. Ar tai galima laikyti nėštumo požymiu? (po paskutinio karto praėjo savaitė, pagal visas priemones, neturėtų būti, bet.....)
Atsakyti
na taip anksti tai negali pasirodyti net ir priespienis. istikruju tai nzn kas tai g.gif man tai toks dalykas po pirmos mergaites yra ir nedinksta,paspaudus kazkas bega...bet jusu atveju net nenumanau kas tai
Atsakyti
man buvo istekeje skyscio, persisvieciau krutis sake kas krutyse yra cistos. kai jos plysta isteka skystis mirksiukas.gif blush2.gif rekomenduociau issitirti krutis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 13 sausio 2012 - 11:11
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 13, 09:10)
man buvo istekeje skyscio, persisvieciau krutis sake kas krutyse yra cistos. kai jos plysta isteka skystis mirksiukas.gif  blush2.gif rekomenduociau issitirti krutis blush2.gif  blush2.gif

o daug to skyscio? man paspaudus speneli is vienos krutines lasiukas mazytis istryksta,kaip priespienis,bet as pakolkas dar ne nescia ax.gif nor noras didelis jau buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 01 13, 19:25)
o daug to skyscio? man paspaudus speneli is vienos krutines lasiukas mazytis istryksta,kaip priespienis,bet as pakolkas dar ne nescia  ax.gif  nor noras didelis jau buti  nestuke.gif

as irgi ne nescia bet man buvo skyscio-nedaug koks lasiukas kitas. koks ten tau priespienis. kaip jau sakiau, man nustate cistas josm plysus is spenelio pasirodo skyscio blush2.gif
Atsakyti
Gali buti padidejes harmono - prolaktino kiekis organizme. Pasikonsultuokite su gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 01 13, 17:54)
as irgi ne nescia bet man buvo skyscio-nedaug koks lasiukas kitas. koks ten tau priespienis. kaip jau sakiau, man nustate cistas josm plysus is spenelio pasirodo skyscio blush2.gif

skysti nurejau apibudinti kaip priespienio spalvos biggrin.gif beto as apie save rasiau,ne apie jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renata&raldas @ 2012 01 14, 13:13)
skysti nurejau apibudinti kaip priespienio spalvos  biggrin.gif beto as apie save rasiau,ne apie jus  mirksiukas.gif

jei zinai kad tai priespienis tai kam dar klausi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kiek zinau, sveikai ir nenesciai moteriai is krutu neturetu skirtis jokie skysciai. jei visgi taip yra, gali buti nuo jau minetu cistu iki hormonu ar net smegenu pokyciu. net neurologas tikrindamas moteri, be visu motorikos/atminties/reakcijos/galuniu sinchrono ir daugybes kitu patikrinimu, apziuri krutis ir ar nesiskiria is ju skystis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 01 19, 15:10)
kiek zinau, sveikai ir nenesciai moteriai is krutu neturetu skirtis jokie skysciai. jei visgi taip yra,  gali buti nuo jau minetu cistu iki hormonu ar net smegenu pokyciu. net neurologas tikrindamas moteri, be visu motorikos/atminties/reakcijos/galuniu sinchrono ir daugybes kitu patikrinimu, apziuri krutis ir ar nesiskiria is ju skystis.  4u.gif

Man ginekologe tvirtino, kad nieko baisaus, jeigu nenesciai, negimdziuisiai merginai skiriasi skystis is krutu jas paspaudus. Sako, tai liaukos ir jos sekretuoja. Tik nenoriu tuo tiketi, kai ta sekrecija lemia hormonai, kurie kol kas turetu ramiai laukti nestumo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss~ @ 2012 01 19, 21:19)
Man ginekologe tvirtino, kad nieko baisaus, jeigu nenesciai, negimdziuisiai merginai skiriasi skystis is krutu jas paspaudus. Sako, tai liaukos ir jos sekretuoja. Tik nenoriu tuo tiketi, kai ta  sekrecija lemia hormonai, kurie kol kas turetu ramiai laukti nestumo...  g.gif

pasikonsultuok su kita gydytoja. Jei teka is krutu del padidejusio harmono prolaktino, jis gali ovuliacija slopinti ir trukdyti pastojimui, tai norimo nestumo gali tekti laukt ilgai ir nesulaukti ...
Atsakyti