Įkraunama...
Įkraunama...

Dūmo skonio sprandinė

gal mamos patartų ką galima pasigaminti iš tos dūmo skonio sprandinės (dar būna ir nugarinė)?
Ant pakuotės rašo, kad ji skirta troškinimui, virimui, o apie kepimą - nieko g.gif, tai kepti nerekomenduojama?
Gal kas bandėt? Pasidalinkit čia savo receptukais smile.gif.
4u.gif
Atsakyti
Tai niekas nepirkot? g.gif
Atsakyti
Labai skaniai skamba, bet apie tokia gerybe girdziu pirma karta tongue.gif
Atsakyti
Man tas "Dūmo skonis" tai jau labai kvailai skamba, niekada nenaudočiau sintetiniu skoniu apdirbtos mėsos, teko matyti ir sūrio dūmo skonio paskaičius kas yra iš tikro tas dūmo skonis, plaukai atsistojo ant galvos.
Bet šitame sintetinių pomidorų, bei "dūmo skonio"amžiuje dar ir ne to reiks išvyst per visą gyvenimėli.
Atsakyti
4u.gif Tikrai to nepirkčiau ir nevalgyčiau. Nes tarkim dūmo skonio silkutė tai būna apdorojama spec. chemikalais. O aš seniau naiviai galvojau, kad ji natūraliu dūmeliu paskaninta. Kol su tos srities technologu nesusidūriau doh.gif . Tai gal ir su mėsyte kažkas panašiai.
Atsakyti
Siaip tai ir vistos slauneles pamirko chemikaluos ir tipo parukytos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2006 04 02, 22:29)
4u.gif Tikrai to nepirkčiau ir nevalgyčiau. Nes tarkim dūmo skonio silkutė tai būna apdorojama spec. chemikalais. O aš seniau naiviai galvojau, kad ji natūraliu dūmeliu paskaninta. Kol su tos srities technologu nesusidūriau doh.gif . Tai gal ir su mėsyte kažkas panašiai.

Taip, dėl silkutės tu teisi - ten tik chemikalai dūmo skonio biggrin.gif
O šita mėsytė, panašu, kad tikrai buvo parūkyta. Bepjaustydama nutariau paragauti, tai beveik galima ir žalią valgyti, nes pakankamai termiškai apdorota, minkšta, tiesiog kaip nusupirktumėt kokį kumpelį tongue.gif. Tik va būten šitas dalykas ir nuvylė šiek tiek, nes tikėjausi, kad pirkau kiap ir "žalią" mėsą doh.gif. Todėl ant pakuotės ir nerašo, kad ją būtų gaima kepti, nes tiesiog būtų nelogiška.
O pirkau tai Maximoje.
Kadangi niekas man čia jokio receptuko nepasiūlė, tai tiesiog ištroškinau su kopūstais. Buvo neblogai, bet tikrai ne kažkas tooookio superinio, kaip kad tikėjausi, todėl tikriausiai daugiau nebepirksim schmoll.gif, nebent mamos kokį receptėlį dar kada nors pasiūlys mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2006 04 03, 12:12)
Taip, dėl silkutės tu teisi - ten tik chemikalai dūmo skonio  biggrin.gif
O šita mėsytė, panašu, kad tikrai buvo parūkyta.

Is viso aprasymo susidariau vaizda, kad tai kazkas panasaus i Vokietijoje gaminama "Kassler" (pagal isgalvojusio mesininko pavarde).Ta mesyte raudona tokia, ar ne taip?Tuomet nieko ten ypatingo, jokiu siaubingu chemiju.Tai toks apdorojimo budas, ne naujas, na tai ne visai kaip konservavimas ilgam laikymui, bet greitesniam naudojimui . Kepti nemanyciau kad skanu butu, gal labai sausa ir suru gautusi.O siaip as daznai ta sprandine perku - ji taip apdorota kiek minkstesne buna - paverdu ar patroskinu ir valgau su ivairiom darzovem, nors su raugintais kopustais ir bulvem tai standartinis receptas.
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2006 04 04, 10:52)
na tai  ne visai kaip  konservavimas ilgam laikymui, bet greitesniam naudojimui .


paverdu ar  patroskinu ir valgau su ivairiom darzovem, nors su raugintais kopustais ir bulvem  tai standartinis receptas.



Dabar bijau sumeluoti, bet man atrodo, kad galiojimas jos buvo tik 5 dienos.


Na va, matai, nė nežinodama pagaminau pagal standartinį receptą - būtent roškinau su raugintais kopūstais ir valgėme su virtomis bulvėmis smile.gif.
Atsakyti
As kepiau dumo skonio sprandine, man nelabai patiko.Skonis primine virta karsto rukymo mesa. g.gif
Atsakyti