Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių priežiūra.

QUOTE(RitaRazi @ 2016 08 28, 10:20)
drinks_cheers.gif absoliučiai sutinku. Mano atvejis kaip jūsų draugės - jokio apčiuopiamo rezultato minus 30 eur. iš kišenės.
Džiaugiuosi, kad jums pasiteisino 4u.gif

Bet man vis kyla klausimas - kur tas panas moko, kad galima ar reikia antakio viršų pešioti? g.gif čia toks retas dalykas, kad tik su ypatingu specifiniu poreikiu galima tą daryti, nes juk "smukdai" veida.. be to, labai didelė sunkiai pataisomos klaidos tikimybė.


Tai atejo is tu saliu kur antakiai veslus ir juodi, didelis veido plaukuotumas. Su siulu kaktos, smilkiniu zonose nupesami plaukai. Bet atejo i europa mada tokia, tik va nepagalvoja, kad musu dauguma beplaukes,antakiai silpni ir juos formuojant is virsaus nerekomenduociau pesioti, kaip tik dazant optiskai kilstelti gali ir paplatinti juos.
Atsakyti
Gal yra kokių atsiliepimų apie meistres Dainavoje-Eiguliuose ir Savanoriuose aplink PC Savas? Ačiū..
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2016 08 15, 01:27)
Pavyko ir man moraliskai prisiruosti ir nepagailejau pinigu HD brows procedurai ax.gif
Kadangi mano atvejis kiek sudetingesnis, nes reikia papildomai pazaisti, kad susimetrinti mano naturaliai nlb lygius antakius, tai ne kiekviena antakiu pesiotoja ta sugebedavo tinkamai padaryti. Kazkodel jos labai mego per daug patvarkyti virsu antakio, kuris yra zemiau ir kuri reikia siaip "kelti", o aukstesnio antakio virsaus nepazemindavo. Esu pries tai lankiusi pas dvi merginas vln, tai rezultatas tenkino tik is dalies, o siaip dazniausiai tvarkiausi antakius pati, nes nusibodo kaskart aiskinti ir vis tiek gauti pusetina rezultata  unsure.gif

Tai va, o is HD brows salono mergina dirbo tikrai kruopsciai, isklause mano poreikiu ir ko nedaryti. Galiu pasakyti, kad forma padare super - atitaike mano naturalia ir kartu, kiek tas buvo imanoma, sulygino. Ziuresim, kiek laikys smile.gif Siaip galvoju prisiziuret forma pati ir kas 2-3 men pasirodyti korekcijai, nes visgi 30 Eur nera labai pigu uz antakius. Nors rezultatas man buvo to vertas.

Mano atveju, kai turiu specifine problema su simetrija bei kartu turiu gana veslius ir neplonus antakius, is kuriu galima si bei ta padaryti, nueiti tikrai buvo verta; skirtuma jauciu. Tuo tarpu, mano drauge, kuri visalaik turejo gan aiskia ir taisyklinga antakiu forma, o patys antakiai naturaliai prie plonesniu, gal pora kartu buvo HD proceduros, bet kazkokio wow efekto ir pati nemate - tiesiog sutvarke pagal esama forma, bet kazko kitaip padaryti kaip ir nelabai isejo ar buvo reikalo. Tai va, gal cia kaip kam tas ar verta tiek moketi.

Laba diena,
kur daretes HD brows antakiu korekcija?
Atsakyti
Porą kartų esu tvarkiusis Vilniuje salone Gafaro pas Justiną (prie santuokų rūmų), gražiai sutvarkė formą ir nudažė, 15 EUR. Tada likau patenkinta, bet nuo mano plaukelių dažai nusiplauna per kelias dienas, todėl vis tiek turiu dažytis kasdien, tad pas Justiną nebesilankau. Kas neturi problemos dėl dažų nelaikymo - labai rekomenduojų šią meistrę smile.gif
Atsakyti
Ieskau kas Kaune daro HD Brows 😊
Atsakyti
Aš irgi ieškau geros antakių specialistės Kaune smile.gif
Atsakyti
Aš tvarkaus su hi-brow procedūrą junoroj pas viką kaune - suuuuuper:)
Atsakyti
QUOTE(jolanta.stra @ 2017 01 11, 20:46)
Aš tvarkaus su hi-brow procedūrą junoroj pas viką kaune - suuuuuper:)

Įdomu koks skirtumas tarp hi brow ir hd brows?
Kiek dabar žiūrėjau internete tai nieko apie hi brow lietuviškai (atsiliepimai ir tt. ) neradau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 26 sausio 2017 - 14:47
Sveikos, gal patartumėte kaip prižiūrėti antakius, jei alergizuoja dažai?
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 03 09, 10:03)
Man asmeniskai, kiek esu bandžiusi, tai labiausiai patinka Daiva, ji dirba kirpykloje esancioje prie Kęstučio sustojimo, tik pas ja man patekt sunku, po 17 valandos, kada as galiu, ji retai buna. O mineta Roma, velgi pabreziu, man, net labai nepatiko, kiek man zinoma ji ten tebedirba.


Merginos, gal zinte, apie kokia kirpykla cia buvo rasyta. Noreciau uzsirasyti pas Daiva smile.gif
Atsakyti
Gal kas parekomenduoti antakiu meistre Kauno centre?
Atsakyti
Mane irgi domina gera meistre Kaune.
Dariausi daug kur. Kol kas labai geros neradau. ax.gif
Atsakyti