Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(Aujusa @ 2012 02 09, 19:45)
Šiais metais irgi buvo  papildomos sesijos valstybinio užduotys, bet konvertacinės lentelės nėra, tik atsakymai  g.gif

Tikrai turetu but g.gif Tik reik turet atstova, kuris dalyvavo papildomos sesijos darbu taisyme biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kada naudojame example ir sample.
Jei as rasau slepetes (pavyzdys) - slippers (sample) ar teisingai rasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2012 02 10, 13:00)
Noriu paklausti, kada naudojame example ir sample.
Jei as rasau slepetes (pavyzdys) - slippers (sample) ar teisingai rasau  ax.gif

A sample is often a physical thing. I can produce a sample of the items I want to sell you. The other things that I produce should be just like that one.

An example is one thing that fits a category. There may be many, many others that also fit that category.
pvz sakinys "As noriu parduoti slepetes, stai ju pavyzdys"-tada rasysis sample. Nes tik tokios slepetes ir ne kitokios. O jei nori , kad pagamintu slepetes(nesvarbu kokio dizaino ar pvz, bet kad butu slepetes-atitiktu paskirti-tada Example.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianai440: 10 vasario 2012 - 12:31
labas rytas,

sorry, kad tersiu tema, gal kas isverstu cv is lietuviu i anglu? ne uz aciu blush2.gif
Atsakyti
Jei dalyvaujate Tavo žvilgsnio konkurse, kuriuose tekstus kurių klasių grupėms siūlote?
Atsakyti
Septintokai išsirinko MArtiną Liuterį Kingą (nors mano nuomone visai neįdomus tekstas), o dešimtokė vers tokį ironišką, dabar tiksliai nepamenu pavadinimo - apie tetulę, kuri labai gedėjo dėdulės.
Atsakyti
Pas mus šeštokai verčia The party, bet tas tekstas man lyg sunkokas pasirodė šeštokams. Gal čia tik man taip atrodo, nes iš pirmo žvilgsnio tikrai nesunkus , bet kai įsiskaitai g.gif Kažkaip tas Kingas lengvesnis pasirodė, pas mus jį 7okai verčia taip pat.
Na, o dukra devintokė parsinešė irgi Kingą. Kažkaip keistai blink.gif
Atsakyti
Gal leido patiems vaikams rinktis, nepatarė imtis didesnio iššūkio. Devintokei gal tikrai per lengvas tas tekstas.
Atsakyti
Vaikai visokių tekstų rinkosi, mano sūnus ketvirtokas irgi parsinešė apie M.L.Kingą.....sakė, kad jam lengviausias. Na, ilgai vertė - žaliavo...... bet išvertė....
Atsakyti

Labas rytas,
norėjau paklaust ar bus streikuojančių antradienį? Pas mus-2 val įspėjamasis sterikas-nevesim 1 ir 2 pamokų.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 02 19, 09:08)
Labas rytas,
norėjau paklaust ar bus streikuojančių antradienį? Pas mus-2 val įspėjamasis sterikas-nevesim 1 ir 2 pamokų.

Mes tai ne - bent kol kas jokių žinių, kad streikuotume....
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2012 02 19, 11:38)
Labas rytas,

Mes streikuosim, labai entuziastingai nusiteike. Streikuosim antradieni nuo 9 iki 11 val.
Atsakyti