Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Atėjo į paštą toks pasiūlymas:

Žinios vertingos tiek, kiek jomis daliniesi. - Vaizdopamokos.lt

Anglų filosofas Fransis Beikonas (1561-1626) yra pasakęs Žinios yra jėga. Tačiau senoji klasikinė paradigma dabar turėtų būti formuluojama taip: Dalinimasis žiniomis yra jėga. Tai nėra veiksmas, judantis tik viena kryptimi. Dalinimasis žiniomis, tai sinerginis procesas - tu gauni daugiau, nei atiduodi. Taip kuriamas mokymo(si) procesas.
Dalinimasis žiniomis, tai ne tas pats, kas dviese pasidalinti pyragą per pusę. Tai labiau panašu į pokalbį, į kurį kiekvienas atsineša po gabalėlį pyrago, o išeina su dar didesniu. Dalinimasis žiniomis, tai ne vien dalybos, tai darbas kartu, abipusė pagalba ir bendradarbiavimas.

Vaizdopomokos.lt tau gali būti naudingos, nes:

Vaizdo pamokos pasiekiamos 24/7 iš bet kurio pasaulio kampelio ir prieinamos visiems, kuriems įdomu;
Naudojama Flipped classroom technika (vaikai pasižiūri video prieš pamoką, o susitikę pamokoje su mokytoju diskutuoja apie tai, kas buvo lengva, sunku, ką suprato, ko ne);
Mokinys turi galimybę pažiūrėti pamoką, jei sirgo ar dėl kitos priežasties praleido pamoką (nereikia papildomai aiškinti praleistą temą);
Mokytojų bendradarbiavimas. Mentorystė kitam mokytojui, t. y. mokytojas mokosi iš mokytojo;
Suteiksime naudingą informaciją organizuojamų seminarų metu. Juose galės dalyvauti mokytojai, įrašę atitinkamą kiekį pamokų ir gaus kvalifikacijos kėlimo pažymėjimą.

Maloniai kviečiame prisijungti prie mūsų! Rašykite mindaugas@vaizdopamokos.lt

Na, pašniukštinėjau- jau yra keletą anglų kalbos pamokų

http://vaizdopamokos.lt/#anglu-kalba

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 06 12, 15:22)
sveikutes,
kuri galit atsakyti...
siulomos 18val i savaite anglu mokytojos darba. jokiu vyr.mokytojo ar pan. laipsniu neturiu. esu baigusi tik anglu magistra. kiek i rankas gauciau uz 18val>> kaip suprantu, tai vienas etatas, ar taip>>
zinau kad atlgynimai, kai sieaju 2009m, ziauriai pakrite g.gif  g.gif dekui uz ats  ax.gif

Dar ziurint kokios klases, jei pradines vienoks apmokejimas, 5-10 kitoks, 11-12 dar kitoks koeficientas. Daugiausiai moka uz 11-12, maziausiai uz pradines ax.gif Bendrai paemus, turbut ne daugiau kaip 1500 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 12 birželio 2012 - 18:55
QUOTE(Leticija @ 2012 06 12, 19:52)
: Bendrai paemus, turbut ne daugiau kaip 1500 lt.

Įtariu, kad mažiau. smile.gif
O aš turbūt liksiu su 10 pamokų nuo rudens, nes pas mus reorganizacija. unsure.gif verysad.gif Gal darir penktokų negausiu (auklėjamosios kl.) verysad.gif Bet nesuprantu kas darosi... rami esu, gal man su galva negerai, lotuliukas.gif kita mano vietoje jau darbo ieškotusi.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 06 12, 20:33)
O aš turbūt liksiu su 10 pamokų nuo rudens, nes pas mus reorganizacija.  unsure.gif  verysad.gif Gal darir penktokų negausiu (auklėjamosios kl.) verysad.gif Bet nesuprantu kas darosi... rami esu, gal man su galva negerai,  lotuliukas.gif  kita mano vietoje jau darbo ieškotusi.

As pernai 11pam turejau + auklejamo klase, sunku buvo bet pragyvenom. mirksiukas.gif
O dabar tai labai rami esu lotuliukas.gif
Gal zinot kada bus jau anglu egzamino rezultatai, 12okai vis klausineja doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 06 12, 21:36)
As pernai 11pam turejau + auklejamo klase, sunku buvo bet pragyvenom.  mirksiukas.gif
O dabar tai labai rami esu  lotuliukas.gif
Gal zinot kada bus jau anglu egzamino rezultatai, 12okai vis klausineja  doh.gif  unsure.gif

Jau rasiau mirksiukas.gif ...apie 19 diena
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galite pasiulyti kokia knyga suaugusiam greitam/intensiviam kursui anglu kalbos?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 06 12, 20:33)

Tai ir parasiau, kad NE DAUGIAU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2012 06 12, 22:36)
As pernai 11pam turejau + auklejamo klase, sunku buvo bet pragyvenom.  mirksiukas.gif
O dabar tai labai rami esu  lotuliukas.gif
Gal zinot kada bus jau anglu egzamino rezultatai, 12okai vis klausineja  doh.gif  unsure.gif

kazkur radau parasyta kad iki birzelio 19 d tipo bus jau anglu rezultatai
Atsakyti
Susirašinėjimas tarp mokyklų ir dar keletas projektėlių
Atsakyti
Bandysiu as tam susirasinejime dalyvauti smile.gif
Atsakyti
Ieškau naujų vadovėlių pradinukams (jei užeks skirtų pinigėlių, nes dar ir vyresniesiems noriu galutinai pakeisti). Pasiteiravau vienoje formoje, ką galėtų rekomenduoti, ir gavau pasiūlymą-2011 m. leidimo Star Kids. Knygos naujos, bet gal kas nors jau dirbote su jomis, ar šiaip "čiupinėjote"? biggrin.gif Jei domina, galėsiu įdėti ir aprašymą, kuris kaip visada yra tik teigiamas smile.gif Nesinorėtų apsigauti ir užsisakyti nelabai vykusių vadovėlių... O Early School English, ypač 4 klasei, jau norėčiau atsikratyti... Pasidalinkite patirtimi 4u.gif

O gal kas žinot, kokia programa naudojama įrašyti vaizdo pamokoms?
Atsakyti
QUOTE(mylima @ 2012 06 18, 00:38)
Ieškau naujų vadovėlių pradinukams (jei užeks skirtų pinigėlių, nes dar ir vyresniesiems noriu galutinai pakeisti). Pasiteiravau vienoje formoje, ką galėtų rekomenduoti, ir gavau pasiūlymą-2011 m. leidimo Star Kids. Knygos naujos, bet gal kas nors jau dirbote su jomis, ar šiaip "čiupinėjote"?  biggrin.gif Jei domina, galėsiu įdėti ir aprašymą, kuris kaip visada yra tik teigiamas  smile.gif Nesinorėtų apsigauti ir užsisakyti nelabai vykusių vadovėlių... O Early School English, ypač 4 klasei, jau norėčiau atsikratyti...  Pasidalinkite patirtimi  4u.gif

O gal kas žinot, kokia programa naudojama įrašyti vaizdo pamokoms?

Aš šį vadovėlį (Star Kids 1) nusipirkau savo 5-mečiui namie mokyti. Man jis labai smagus. Ie book'as - labai fainas. Dabar prie kompo einam su labai aiškiu tikslu ir nebereikia ieškoti internete žaidimukų, pamokėlių - viskas vienoje vietoje. Labai spalvingas, daug dainelių, vadovėlio veikėjai Iebook'e animuoti. Tikrai mažiukams labai smagu turėtų būti mokytis, jei išnaudoji visas jo galimybes. Bet kol kas "čiupinėjau" tik pirmą knygą.
Atsakyti