Įkraunama...
Įkraunama...

Žiemos sodas

Galvojame isirengti ziemos soda. Gal kas turite isirenge, girdejau kad nieko gero, pavasari-vasara per karsta, o ziema salta arba labai daug energijos sildymui reikia.
Atsakyti
QUOTE(saul @ 2006 03 31, 19:27)
Galvojame isirengti ziemos soda. Gal kas turite isirenge, girdejau kad nieko gero, pavasari-vasara per karsta, o ziema salta arba labai daug energijos sildymui reikia.

Man atrodo žiemos sodas nera paprastas dalykas - norint, kad jis butu grazus ir malonus tikrai reikia nemazai investuoti. Bet jei finansines galimybes tai leidzia - tai gali tapti didele namo ar buto puosmena. Pasiziurek puslapi http://www.agl-siltn...page-sodas.html . Jame informacijos gal ir mazoka, bet pasiskambinus, manau, galima butu gauti daugiau. Taip pat galima pasiziureti http://www.ziemos-sodai.lt/
Atsakyti
sveikos,....
kiek zinau tai daugelio is musu svajone biggrin.gif

taciau as nelabai zinau,kaip ten su jo apsildymu?
ir kaip atrodys jusu ziemos sodas? blush2.gif
Atsakyti
nagi,bent mintis isakykit... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagalve @ 2007 02 18, 01:15)
nagi,bent mintis isakykit...  g.gif

Žiemos sodas-be galo abstrakti sąvoka mirksiukas.gif
..kaip LAIMĖ ar bent JAUKUS BŪSTAS,-tai priklauso nuo kiekvieno svajotojo/planuotojo požiūrio į augalus,vietos(erdvės),galimos skirti tam reikalui,ir,aišku,finansinių galimybių... smile.gif
Žiemos sodu galima vadinti ir tam reikalui pritaikytą akvariumėlį su keliais augaliukais,ir atskirą pastatą,didesnį už gyvenamą namą smile.gif
...ir dar gali būti milijonas tarpinių variantų... mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip irengti ji,kai rekonstruojamas namas?tarkim,kaip atskira kambari? g.gif
stogas ir sienos turetu buti is stiklo? blink.gif ir kaip su apsildymu? g.gif
Atsakyti
jei turėčiau namą ar bent didelę terasą turbūt įsirengčiau tokį http://www.agl-siltn...page-sodas.html
Atsakyti

! 
Prieš užvedant naują temą PRIVALOTE įsitikinti, kad tokios temos tikrai nėra.
Temos pavadinimą PRIVALOTE rašyti lietuviškomis raidėmis ir be klaidų!
Atsakyti
QUOTE(Pagalve @ 2007 02 18, 12:17)
o kaip irengti ji,kai rekonstruojamas namas?tarkim,kaip atskira kambari? g.gif
stogas ir sienos turetu buti is stiklo? blink.gif  ir kaip su apsildymu? g.gif

Mes galvojam jį "prilipinti" prie namo rytinės sienos. Kol kas viskas yra tik aiškinimosi stadijoje lotuliukas.gif Galvojam daryti šildomas grindis (akmens masės plytelių) Kadangi turiu šiokios tokios patirties su šiltnamiais, tai nežinau kaip tam sode bus su kondensatu g.gif Skaičiau, kad vasarą ne taip stipriai įšyla, jei stogas uždengiamas žaliuzėm iš išorės. Taigi dabar dar tik renku info, bet noriu ir svajoju jau seniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes svajotojos 4u.gif As taip pat jau renku informacija apie ziemos soda. Noriu diiidelio. kokiu 5m ilgio ir 3m plocio. Gal net paskola paimsiu. Taaaip mane apsedus ta mintis,kad negaliu... blush2.gif Noriu padaryti su mazu baseineliu,kur zuvytes plaukios ir daug daug geliu prisodinti. Kazkaip plytelem klot nenoriu,tik vietomis takeli,aikstele staliukui ir suoliukui padaryti. dar kokia kanarele ten apgyvendint (bet nezinau ar cia imanoma) blush2.gif
Oj,svajoniu tai daug turiu,bet vat igyvendinti,tai jau tieeek laiko reiketu...
Nu,bet su laiku gal ir igyvendinsiu. Svarbiausia dabar didelis noras.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2007 02 26, 13:44)
Sveikutes svajotojos  4u.gif  As taip pat jau renku informacija apie ziemos soda. Noriu diiidelio. kokiu 5m ilgio ir 3m plocio. Gal net paskola paimsiu. Taaaip mane apsedus ta mintis,kad negaliu... blush2.gif Noriu padaryti su mazu baseineliu,kur zuvytes plaukios ir daug daug geliu prisodinti. Kazkaip plytelem klot nenoriu,tik vietomis takeli,aikstele staliukui ir suoliukui padaryti. dar kokia kanarele ten apgyvendint (bet nezinau ar cia imanoma)  blush2.gif
Oj,svajoniu tai daug turiu,bet vat igyvendinti,tai jau tieeek laiko reiketu...
Nu,bet su laiku gal ir igyvendinsiu. Svarbiausia dabar didelis noras.

Oho, rojus žemėje mirksiukas.gif O kaip planuoji jį žiemą apšildyti? Aš nesakau, kad tai neįmanoma, bet ar Tai tik svajonė, ar domėjaisi konkrečiau? Mano auksinės žuvelės žiemoja tvenkiny tongue.gif , o ž. sode jei statysiu, tai tik kubilą su vandens lelija ir, žinoma, daug kitų augalų.
Atsakyti
Domejausi konkreciai. Na visur po truputi pasiziurineju jau. O sildymas tai kazkoks infraraudonuju spinduliu buna. Dar labai daug tiksliai nezinau kaip ir kas ten,bet jau po biski bandau aiskintis. Viso to grozio kaina butu nuo 12000lt. Galvoju imti daline paskola(nes kol susitaupysiu,tai laukt nusibos). Cia tik karkasas,iranga ir t.t.-be augalu,tvenkinelio ir kt,ka as pati veliau irenginesiu. Gal ir beprotiska tokius pinigus kisti, bet man taaaip norisi gyventi graziai. Man kazkaip nieko negaila del graziu,jaukiu namu. Gal as kokia ligone g.gif
Atsakyti