Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Dinariuke @ 2012 02 03, 17:38)
Aš jau šiandien apsiraminus šiuo klausimu.  biggrin.gif

gal kokius savitvardos kursus lankote, nes as jau priklausomybe jauciu NT lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 02 03, 17:41)
gal kokius savitvardos kursus lankote, nes as jau priklausomybe jauciu NT  lotuliukas.gif  doh.gif

Kai to dalyko namie nera, lauke salta ir ramu, o siap tai šiandien daug ka nuveikiau dabar nejauciu ne rurytes nei uodegytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 02 03, 17:41)
gal kokius savitvardos kursus lankote, nes as jau priklausomybe jauciu NT  lotuliukas.gif  doh.gif

mes planuojam 6 menesi, o per tuos praeitus 5men esu tik 4 NT pasidarius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2012 02 03, 18:41)

deja deja.... lotuliukas.gif o ka daryt jei ranka tiesiasi pasidaryt... lotuliukas.gif as parsisiuntus buwau ipac jautriu testu tai man likus 5 dienom iki mmm jau rode smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mažoji žieminukė @ 2012 02 03, 17:03)
Iš didelio noro visko mes prisimastome.. ir nuo pirmu dienu pradedam jausti nuovargi ir pan. Iš tikro ir mano atveju pirma karta jaučiau kažką tokio ką priskiriau nėštumui, bet deja klydau  smile.gif  Tačiau šį kartą tikrai viskas kažkaip kitaip.. Apturėjau tokius skausmus ir  problemas, kurių tikrai niekada nėra buvę. Bet vėl gi kaip sakoma visada būna pirmas kartas biggrin.gif  tai gal ir man čia toks atvejis  biggrin.gif 

Kaip norėtusi, kad šios 8 dienos pralėktų kuo greičiau ax.gif

man wiskas ejos kaip pries menesines,tik wisiskai neskaudejo pilwo kaip wisad artejant memem,krutine tempe kaip wisada.tik daba kai jau menesi bloga as supratau kad tas pykinimas kuri jausdawau per pms wisai kitoks nei jis yra nestumo metu smile.gif
Atsakyti
Mes planuojam jau metai. Nieko neprisiplanavom dar biggrin.gif .
Vakar buvau kirpykloj, tai mano kirpėja sakė, kad pas mane daug naujų plaukų priaugę. O tai gali reikšti, kad esi nėščia, nes atseit taip būna, kad per nėštumą užauga naujų plaukų, bet po jo - išslenka biggrin.gif.
O paskui rado vieną žilą plauką, ir pagal ją jau čia - praleista proga lotuliukas.gif .
Žodžiu. Čia kas kaip kuo tiki smile.gif.

O šiaip tai jau apie pirmadienį laukiu mėnesinių, speneliai jautrūs, šiandien dar ir pavargus labiau nei kasdien, miego jau nuo kokios penktos vakaro noriu rolleyes.gif (bet gal dėl to, kad atsikėliau ankščiau nei visada). Šiaip prieš mėnesines būnu nervinga, nuotaikos keičiasi, bet dabar taip nėra. Tačiau prieš savaitę buvau kaip širšė - žiežula doh.gif lotuliukas.gif .

Aš kažkaip daug ir nesitikiu. Planavimo pradžioje tikėdavausi, kad o, jau gal smile.gif.
Aš ir neskaičiuoju baisiai, kada ovuliacija įvyks, nes jaučiu gana skausmingai. Bet ir tas jautimas nepadeda. Reikės turbūt jau eiti pas ginekologę, juolab, kad jau kuris laikas, ciklo viduryje ar į pabaigą užeina kokiam pusvalandžiui skaudėti pilvo apačią ir užpakalį... Čia gal kažkas ne taip... O per ovuliacijos laikotarpį, tai ir mylėtis apskritai skausminga būna. Gal man jos net nebūna, kad skauda...
Atsakyti
Kas dėl miego, tai aš irgi režimą susigadinus, kad ir šiandien apie 17h nulu-au o 22,30h buvau prikelta, tai dabar puse nakties plūdysiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2012 02 04, 01:18)
Mes planuojam jau metai. Nieko neprisiplanavom dar  biggrin.gif .

gal jau ir laikas pas gine nueiti, hormonus issitirti ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites, na ka pasidariau ta easycap testa, bet deja deja neisvydau jokio vaiduokliuko schmoll.gif verysad.gif . Pilva ir krutine skauda taip pat unsure.gif . Tai jau dabar tikrai manau kad cia yra anksti prasideje atkeliaujanciu mmmm pozymiai. Rytoi arba pirmadieni turetu jos atkeliauti. Bet vistiek giliai sirdyje noriu tiketi, kad neateis.
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2012 02 04, 01:18)
Mes planuojam jau metai. Nieko neprisiplanavom dar  biggrin.gif .
Vakar buvau kirpykloj, tai mano kirpėja sakė, kad pas mane daug naujų plaukų priaugę. O tai gali reikšti, kad esi nėščia, nes atseit taip būna, kad per nėštumą užauga naujų plaukų, bet po jo - išslenka  biggrin.gif.
O paskui rado vieną žilą plauką, ir pagal ją jau čia - praleista proga  lotuliukas.gif .
Žodžiu. Čia kas kaip kuo tiki  smile.gif.

O šiaip tai jau apie pirmadienį laukiu mėnesinių, speneliai jautrūs, šiandien dar ir pavargus labiau nei kasdien, miego jau nuo kokios penktos vakaro noriu  rolleyes.gif (bet gal dėl to, kad atsikėliau ankščiau nei visada). Šiaip prieš mėnesines būnu nervinga, nuotaikos keičiasi, bet dabar taip nėra. Tačiau prieš savaitę buvau kaip širšė - žiežula  doh.gif  lotuliukas.gif .

Aš kažkaip daug ir nesitikiu. Planavimo pradžioje tikėdavausi, kad o, jau gal  smile.gif.
Aš ir neskaičiuoju baisiai, kada ovuliacija įvyks, nes jaučiu gana skausmingai. Bet ir tas jautimas nepadeda. Reikės turbūt jau eiti pas ginekologę, juolab, kad jau kuris laikas, ciklo viduryje ar į pabaigą užeina kokiam pusvalandžiui skaudėti pilvo apačią ir užpakalį... Čia gal kažkas ne taip... O per ovuliacijos laikotarpį, tai ir mylėtis apskritai skausminga būna. Gal man jos net nebūna, kad skauda...

buna buna,nesinerwuok,as kartais per skausmus ovuliacinius is lovos neislipdawau.budawo net atsisest staigiau baisu,nes kaip tu sakai uzpakali skauda blink.gif
Atsakyti
labukas,siand internet nt izlibinau kazkoki vaiduokli ,bet jau toks blausus doh.gif
be to mane siand nuo ryto pykina,prastai jauciuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 02 04, 13:20)
labukas,siand internet nt izlibinau kazkoki vaiduokli ,bet jau toks blausus doh.gif

Linkiu, kad tas vaiduokliukas isrysketu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 02 04, 12:20)

jei dar neismetet foto idekit mirksiukas.gif
Atsakyti