Įkraunama...
Įkraunama...

Namelis iš obliuotų tašelių

QUOTE(gandrė @ 2014 07 22, 12:55)
Na ka, svajone issipilde pries menesi  smile.gif . Stovi ir musu pasaku namelis. Uzsisakem is sodnamis.lt, "padova" vardu  biggrin.gif . Kaina kaip parasyta, plius pamatai ir pastatymas ir stogo danga. Dar patys impregnavom, dazem. 


Įdomu, kiek kainavo tie papildomi darbai ir kokia gavosi galutinė kaina iki impregnavimo, dažymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(12121212 @ 2014 07 22, 20:31)
Įdomu, kiek kainavo tie papildomi darbai ir kokia gavosi galutinė kaina iki impregnavimo, dažymo  unsure.gif


Pastatymas 2000, poliai pamatu 2000 ir stogas apie 1000. Dazai, lakai 1000, vetrunges, latakai, pamatu apskardinimas 1000.
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2014 07 22, 13:55)
Na ka, svajone issipilde pries menesi  smile.gif . Stovi ir musu pasaku namelis. Uzsisakem is sodnamis.lt, "padova" vardu  biggrin.gif . Kaina kaip parasyta, plius pamatai ir pastatymas ir stogo danga. Dar patys impregnavom, dazem. Nesildem, tik vietoj skirstymo kambariu, pasididinom terasa.
Apie firma, uzsakem vasari, ivykde birzeli, pastate per viena diena jauni trys vyrukai. Kokybe normali, esam ne priekabus. Aisku kai lijo, pro langu plysius bego vanduo, bet pasitobulinsim patys.
Jei dar kas domins, klauskit. Veliau galesiu idet foto.
Papildyta:
Kadangi musu medinukas, viduj nieko nedarem, tik lakavom visa matiniu laku. Is lauko dazem kiek imanoma naturalia spalva. Vidu isirengem jaukiai, neapkraunant. Gyvensim visa vasara ir rudeni iki salcio. Dabar statom krosnele.

oi kaip smagu kad svajone issipilde thumbup.gif na mes irgi papildomai mokejom uz polius, atvezima, pastatyma, stogo danga ir emem su nudazymu ir lietvamzdziais smile.gif viduje patys tepem sienas su semenu aliejumi ( yra Senukuose prie dazu), grindis pasamdem kad nuslifuotu ir patys lakavome smile.gif tik pas mus viskas pakankamai sandaru ir joks lietus nepralyja i visu per langus g.gif

imesk foto namuko, idomu bigsmile.gif as irgi imesiu ryt mirksiukas.gif o kokia krosnele statote? pas mus kol kas nera , kai vesu elektra pasisildom ir siaip negyvenam ten , vaziuojam kai oras geras biggrin.gif bet del krosneles as irgi noreciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2014 07 28, 23:55)
oi kaip smagu kad svajone issipilde  thumbup.gif na mes irgi papildomai mokejom uz polius, atvezima, pastatyma, stogo danga ir emem su nudazymu ir lietvamzdziais  smile.gif viduje patys tepem sienas su semenu aliejumi ( yra Senukuose prie dazu), grindis pasamdem kad nuslifuotu ir patys lakavome  smile.gif tik pas mus viskas pakankamai sandaru ir joks lietus nepralyja i visu per langus  g.gif

imesk foto namuko, idomu  bigsmile.gif  as irgi imesiu ryt  mirksiukas.gif  o kokia krosnele statote?  pas mus kol kas nera , kai vesu elektra pasisildom ir siaip negyvenam ten , vaziuojam kai oras geras  biggrin.gif bet del krosneles as irgi noreciau  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2013 03 02, 12:07)
Gal kas užsakinėjot namuką iš Trijadės? Kokie būtų atsiliepimai apie jų produkcijos kokybę, kainos lygį ir firmos patikimumą?  4u.gif


Tai vat perskaiciau as jūsų tema merginos ir užmačiau klausimą...... Trijadė yra mostly didmeninikas, ir paprastai su vienetiniais variantais retokai teprasideda, ir viska teleportuoja i užsienį smile.gif Žinau nes ten jau senokai dirbo mano tetukas. Kadangi užsiima didmena kainos reik manyt ten žemesnės. Teko įsigyti sodo nameliuka ir apsiklausinejau visur kur artimiausi gamintojai. ten gavau normaliausia kaina (vel gi gal ir del to kad ten dirba keletas pazystamu zmogeliuku) . Reklamos tikrai nedarau jokios. Zinau tik tiek kad jie tik daro tai kas is medžio + langai durys. Išsilieti pamatus ir nusipirkti stogo danga ar nusidazyti reikes pacioms susiorganizuoti. Ar gali pastatyti to nezinau. reiketu paklausti. As pati pasiemiau nameliuka nuvaziavusi o stato tetukas. Beje iš čia anksčiau paminėtų įmoniu (nedarysiu antireklamos) kaikurios yra tiesiog trijades namuku perpardavejai kurie tiesiog siulydami papildomas paslaugas tipo "iki raktu" palengvina jums gyvenima ir sumazina rupesciu. o tai kainuoja papildomai viena kita tūkst. drinks_cheers.gif Žmogus per kurį užsakinėjau gal būt ten dar ir dirba. Bet jei reikėtu kažkuriai kontaktų rašykit asmeniškai. Tai tiek.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sliekas treroristas @ 2015 02 25, 11:48)
Tai vat perskaiciau as jūsų tema merginos ir užmačiau klausimą...... Trijadė yra mostly didmeninikas, ir paprastai su vienetiniais variantais retokai teprasideda, ir viska teleportuoja i užsienį smile.gif Žinau nes ten jau senokai dirbo mano tetukas. Kadangi užsiima didmena kainos reik manyt ten žemesnės. Teko įsigyti  sodo nameliuka ir apsiklausinejau visur kur artimiausi gamintojai. ten gavau normaliausia kaina (vel gi gal ir del to kad ten dirba keletas pazystamu zmogeliuku) .  Reklamos tikrai nedarau jokios. Zinau tik tiek kad jie tik daro tai kas is medžio + langai durys. Išsilieti pamatus ir nusipirkti stogo danga ar nusidazyti reikes pacioms susiorganizuoti. Ar gali pastatyti to nezinau. reiketu paklausti. As pati pasiemiau nameliuka nuvaziavusi o stato tetukas.  Beje iš čia anksčiau paminėtų įmoniu (nedarysiu antireklamos) kaikurios yra tiesiog trijades namuku perpardavejai kurie tiesiog siulydami papildomas paslaugas tipo "iki raktu" palengvina jums gyvenima ir sumazina rupesciu. o tai kainuoja papildomai viena kita tūkst.  drinks_cheers.gif  Žmogus per kurį užsakinėjau gal būt ten dar ir dirba. Bet jei reikėtu kažkuriai kontaktų rašykit asmeniškai. Tai tiek.
user posted image

Sveiki, ziuriu namas ant poliu, o apacia ar siltinsite kuo nors? Kaip su patogumais, ar ka nors irengsite? ( vandeni, dusa, wc )
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2015 03 14, 05:09)
Sveiki, ziuriu namas ant poliu, o apacia ar siltinsite kuo nors? Kaip su patogumais, ar ka nors irengsite? (  vandeni, dusa, wc )



Grindų nešiltinome nes neplanuojame jame gyventi. Tai tik vasaros užgaida ir tik savaitgaliais smile.gif Bet grindis užsakėme šiek tiek storesnes kaip sakant dėl visa ko. Viduje du miegamukai ir valgomasis ir terasa. Dušas ir wc atskirai nuo namuko lauke kitame priestatuke mažam. smile.gif

Atsakyti
Sveiki,

labai reikėtų patarimo ir pagalbos. Norim statyt nedidukę pirtelę sodo sklype. Statybų parodoj mums patiko viena pirtelė. Pakalbėjom, vėliau nuvežė parodyt pas vieną pirkėją. Pirtis stovi, kaip ir viskas gerai, bet kai atsiuntė sąmatą, tai klausimų kilo daugybė. Internete radom porą neigiamų atsiliepimų, bet informacijos labai trūksta.

Gal kas esat susidūrę su pirtys.net? Berods ta pati kontora yra ir baltisauna.eu, pirciuprojektai.lt, sauna.plius Gal kas statėt pirtis, o ne tik sodo namelius? Gal galėtumėt parašyti atsiliepimų (jei nenorit viešai - būčiau labai dėkinga ir už asmeninę žinutę). Gal galėtumėt rekomenduoti patikimus statytojus?
Atsakyti
Viskas paprasta: jei netaupai, užsakai per firmą ir moki oficialiai.
Jei nori pigiau, dirbi tiesiai su žmonėmis.

kiek teko pastebėti, jų kainos didokos. ateity yra planų pirtelei, bet tikrai nesvarstom šitos firmos.

P.S. kažkas minėjo Trijadę. Teko užsakymą vieną daryti, paliko labai gerą įspūdį, turim planų dar vienam. thumbup.gif


QUOTE(Metija @ 2015 05 14, 10:22)
Sveiki,

labai reikėtų patarimo ir pagalbos. Norim statyt nedidukę pirtelę sodo sklype. Statybų parodoj mums patiko viena pirtelė. Pakalbėjom, vėliau nuvežė parodyt pas vieną pirkėją. Pirtis stovi, kaip ir viskas gerai, bet kai atsiuntė sąmatą, tai klausimų kilo daugybė. Internete radom porą neigiamų atsiliepimų, bet informacijos labai trūksta.

Gal kas esat susidūrę su pirtys.net? Berods ta pati kontora yra ir  baltisauna.eu, pirciuprojektai.lt, sauna.plius Gal kas statėt pirtis, o ne tik sodo namelius? Gal galėtumėt parašyti atsiliepimų (jei nenorit viešai - būčiau labai dėkinga ir už asmeninę žinutę). Gal galėtumėt rekomenduoti patikimus statytojus?

Atsakyti
QUOTE(Sliekas treroristas @ 2015 03 18, 07:01)
Grindų nešiltinome nes neplanuojame jame gyventi. Tai tik vasaros užgaida ir tik savaitgaliais smile.gif Bet grindis užsakėme šiek tiek storesnes kaip sakant dėl visa ko. Viduje du miegamukai ir valgomasis ir terasa. Dušas ir wc atskirai nuo namuko lauke kitame priestatuke mažam. smile.gif





o kaip su vandeniu, WC
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2015 06 10, 19:50)
o kaip su vandeniu, WC



Vanduo iš grežinio. stovi boileris. kadangi pasidareme priestata atskirai nuo namelio bet viena siena jis priglaustas prie namuko tai ir sistema teko dasivesti iki ten, bet jokiu problemu viskas veikia kaip laikrodis smile.gif thumbup.gif Wc pas mus lauko.
Atsakyti
Sveiki, kuo impregnavote, dažėte savo medinukus?
Atsakyti